Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς ρεζιλεύτηκε ο Νίκος Νικολόπουλος... [Ηθελέστα και παθέστα!]

Από τον Μιχάλη Καρδερινιώτη - Press-GR

Έως και στην Κουμουνδούρου πήγε χτες το μεσημέρι, την ώρα που ετοιμαζόταν η νέα κυβέρνηση, για να δώσει τα διαπιστευτήρια του και να μπει επιτέλους σε αυτήν ο Νίκος Νικολόπουλος. Λέγεται ότι ζήτησε να δει τον κ. Τσίπρα αλλά δεν έγινε δεκτός...

Η προσπάθεια υπουργοποίησής του απέβη τελικώς άκαρπη, ο ίδιος ο βουλευτής φέρεται έντονα απογοητευμένος ("βράζει" λένε οι φίλοι του) αλλά έχοντας υπερεκτεθεί τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα δεν έχει τώρα κανένα περιθώριο αντίδρασης. Απλώς πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έγινε, πολιτικά, ρεζίλι...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Press-GR
Ο Ν. Νικολόπουλος ζητάει τώρα τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής, αλλιώς...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σε οριακό σημείο έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο ύστερα και από τη δημοσιοποίηση της επιστολής του πρώτου για τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, ο κ. Καμμένος -αντί της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ- κάλεσε τον κ. Νικολόπουλο να συναντηθούν αύριο (Πέμπτη) το απόγευμα αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο βουλευτής θα ανταποκριθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος περιμένει και τη σύνθεση του νέου προεδρείου της Βουλής. Και αφήνει να διαχέεται ότι αν δεν προταθεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία (το επιτρέπει όμως ο Κανονισμός της Βουλής;) για τη θέση τουλάχιστον του δεύτερου αντιπροέδρου της Βουλής, θα πάρει σοβαρές αποφάσεις για την πολιτική του πορεία. (Δηλαδή; Μπορεί να υπαινίσσεται κάτι υπογράφοντας την επιστολή του προς τον Π. Καμμένο μόνο με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και όχι του βουλευτή των ΑΝΕΛ;"

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.