Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιστέκεται και επιμένει στην αλήθεια ενάντια στα άνανδρα κτυπήματα από τη μετωπική επίθεση από τα γνωστά δημοσιογραφικά μίσθαρνα τα συνεπικουρούμενα από τους νεοφώτιστους νεομνημονιακούς του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ

Σε άρθρο από την "Κυριακάτικη Δημοκρατία" διαβάζουμε ότι: "Οι Συριζαίοι αθωώνουν Βενιζέλο, Σαμαρά, Στουρνάρα για τα Μνημόνια" και υπότιτλο "Τρίβει τα χέρια της η διαπλοκή με την «πρώτη φορά αριστερά»"
Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια! - 
 Το κλείσιμο της Βουλής σβήνει τις ευθύνες τους για τα Μνημόνια. Τρίβουν τα χέρια τους και οι πρόθυμοι υπουργοί. Τι υποστηρίζουν οι συνταγματολόγοι, ικανοποίηση και στους δανειστές γιατί έτσι τη γλιτώνουν οι άνθρωποί τους
Από ικανοποίηση θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης Στουρνάρας. Κι αυτό διότι η παραίτηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, που οδήγησε στη διάλυση της Βουλής, φαίνεται να διασώζει όχι μόνο τους τρεις προαναφερόμενους αλλά και τους υπουργούς της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, καθώς τα τυχόν αδικήματά τους -σύμφωνα με αρκετούς συνταγματολόγους- παραγράφονται.
Όπως εξάλλου, αναφέρει το περίφημο άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει τη σχετική δυνατότητα της δίωξης κατά όσων διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η κοινοβουλευτική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε είναι η ακριβώς επόμενη της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, γίνεται ηλίου φαεινότερον ότι πλέον έχει επέλθει η παραγραφή. Μόνη ένσταση ορισμένων αποτελεί το γεγονός ότι ουδέποτε ολοκληρώθηκε η δεύτερη τακτική σύνοδος, καθώς η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα στο πέρας της πρώτης συνόδου.
Μέσα σε όλα αυτά τα "περί παραγραφών" το διαπλεκόμενο σύστημα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και την τελική επιλογή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων που αποφασίζουν δυστυχώς την τελευταία στιγμή χωρίς προσωπική άποψη αλλά από την πλάνη και τη δημιουργία των εντυπώσεων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών η οργανωμένη αήθης επίθεση εναντίων της Προέδρου της Βουλής, για δήθεν συγκάλυψη ενός από τα σκάνδαλα που χρονίζουν εδώ και πολλά χρόνια.  Αφορμή και όχι η διατύπωση για τα πραγματικά αίτια της συμπαιγνίας έπαιξε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο με τίτλο: "Ποιος έθαψε οριστικά το σκάνδαλο των υποβρυχίων;", 


"...Γιατί η πρόεδρος της Βουλής δεν έπραξε τα δέοντα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Α.Π. είχε στείλει τη δικογραφία για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Βενιζέλο και Μεϊμαράκη από τον Φεβρουάριο του 2015; Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ομολογουμένως μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την οποία η Δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και έχει παραπέμψει σε περισσότερα από τριάντα άτομα..."
στη συνέχεια ακολούθησε η μετωπική επίθεση από τα γνωστά  δημοσιογραφικά  μίσθαρνα  συνεπικουρούμενα από τους νεοφώτιστους νεομνημονιακούς του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ με αρχιλασπολόγους (υιό και πατέρα) φίλων του Τσίπρα κάποιων ονόματι Παππά,  που από την μία μέρα στην άλλη έγιναν η φωνή και η σκέψη του ΙΙΙ Μνημονίου  και της θέλησης για νέα αρχή δοσιλογισμού από τους Τσολάκογλου σε ένα νέο τύπο Λογοθετίδη. 

Οι απόψεις όλων μπορεί και πρέπει να είναι σεβαστές σε μία ιδεολογική αντιπαράθεση, αλλά η λάσπη και η εσκεμμένη διαστρέβλωση της αλήθειας είναι τουλάχιστον αήθης και ταυτίζεται με τη πολιτική αλητεία. 


Τι απαντάει η Πρόεδρος της Βουλής:
‪‬‪#‎Zoe_dikografies‬ «Αναπαράγονται ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις συκοφαντίες, ότι δήθεν ως πρόεδρος της Βουλής «έθαψα» τη ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».
Σημείωμα: Η αρχική πηγή (βλέπε εδώ:newsbomb.gr) και οι αναδημοσιεύσεις (εκλογές πλυντήριο)
#‎Zoe_dikografies‬ «Αυτή η επίθεση ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κ. Δημήτρη Μπεκιάρη ο οποίος συνδέεται με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παπά και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και συνεχίστηκε από τα έντυπα του αυριανισμού, ενώ αναπαράχθηκε από την ιστοσελίδα Ολυμπία που είναι σε ευθεία σύνδεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ»
Συνέντευξη Τύπου Ζωής Κωνσταντοπούλου - Δικογραφίες - 6/9/15 με αφορμή τη "Σφοδρή επίθεση Καμμένου στην Κωνσταντοπούλου για την «κρυμμένη» δικογραφία για τα εξοπλιστικά (video):
Στην υπόθεση που έφερε το altsantiri.gr στο φως της δημοσιότητας, με την δικογραφία που αναζητά ευθύνες για 4 υπουργούς Εθνικής Άμυνας για τυχόν σκάνδαλα στα εξοπλιστικά, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ: Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής ότι κράτησε τη δικογραφία στο συρτάρι, τονίζοντας ότι «πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου, και η δικογραφία αυτή δεν έφθασε ποτέ στην ολομέλεια…» είπε ο Πάνος Καμμένος και απαντώντας σε ερώτηση γιατί κατηγορεί την κ. Κωνσταντοπούλου είπε «γιατί δεν έφερε την υπόθεση αυτή για να προχωρήσουμε για ευθύνες των υπουργών» ανέφερε χαρακτηριστικά.Σε ερώτηση για το αν η Πρόεδρος της Βουλής έβαλε νερό στο κρασί της για αυτά τα ζητήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι «έβαλε νερό στο κρασί της. Οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να έχουν πάει στην ολομέλεια… δεν ξέρω αν είχε σκποπιμότητα πάντως ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων με ενοχλεί πάρα πολύ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.Σε ερώτηση ότι ο πατέρας δεν έχει σχέση με την ίδια, είπε «εάν είσαι συνήγορος της υπόθεσης των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην ολομέλεια, είναι μία υπόθεση. Το δεύτερο είναι ότι μαθαίνω ότι έχει σχέσεις με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα τα οποία εμένα τουλάχιστον με ενοχλούν πάρα πολύ, διότι η κυβέρνηση αυτή πήρε μία εντολή να χτυπήσει τη διαφθορά», είπε ο Πάνος Καμμένος.Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε επιμονή των δημοσιογράφων για να πει περισσότερα για τη σχέση Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα, περιορίστηκε να θέσει το ερώτημα «εάν τον ήξερε να μας το πει».Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής επέμειναν και για το θέμα του πατέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι είναι ένας δικηγόρος καταξιωμένος και μπορεί να αναλαμβάνει οποιαδήποτε υπόθεση. Στην απάντησή του ο Πάνος Καμμένος είπε  ότι «η υπόθεση όμως αυτή, ήταν η υπόθεση που πήγε στην κόρη του και η οποία δεν κατέληξε με το νόμο περί ευθύνης υπουργών σε εξεταστική επιτροπή» είπε.«Για αυτό πήγα στο υπουργείο Άμυνας, τις υποθέσεις αυτές πρέπει να ανοίξουμε, γιατί  εάν δεν μάθει ο λαός ποιοι τα παίρνουν, δεν θα καταλάβει ο ελληνικός λαός, με ονοματεπώνυμα. Στείλαμε όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή των εταιρειών αυτών. Όμως υπάρχουν υποθέσεις που είναι στη βουλή που θα πάνε αυτές οι υποθέσεις, θα μπούνε στο συρτάρι; 350 υποθέσεις υπήρχαν που έχουν πάει αυτές οι υποθέσεις» διερωτήθηκε ο Πάνος Καμμένος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιστέκεται και επιμένει στην αλήθεια ενάντια στα άνανδρα κτυπήματα:


Τελειώνοντας την αναφορά σε αυτή την αήθη επίθεση και την αιχμή της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε  συγκεκριμένο ιστολόγιο  ανιχνεύσαμε ότι έχουν ανασύρει στην φαρέτρα των επιχειρημάτων τους και μία παλιά αναφορά του Γεωργιάδη (όταν άλλα έλεγε τότε) ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και μάλλον δεν δένει με την όλη υπόθεση της δήθεν καθυστέρησης αλλά ενισχύει τις θέσεις της Προέδρου της Βουλής για τις διακομματικές εξυπηρετήσεις μιας και οι βουλευτές αλλάζουν πολιτικά στρατόπεδα και διαφοροποιούνται κατά το δοκούν: 

Άδωνις: «Ο Μεϊμαράκης είναι ένοχος συγκαλύψεως εγκλήματος» 
(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
“ Φοβερές καταγγελίες ”


Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 16:48

Εμείς ποιον Άδωνι να πιστέψουμε, της Νέας Δημοκρατίας ή του ΛΑΟΣ; Τον συναγωνιστή του Καρατζαφέρη ή του Μεϊμαράκη;

Σε κάθε περίπτωση δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη, του ΛΑΟΣ τότε, της ΝΔ σήμερα, να εξαπολύει φοβερές κατηγορίες για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού. Σήμερα ο αγωνίζονται παρέα να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί και τα σχόλια εναπόκεινται στην κρίση του καθενός.

Τέλος ας θυμηθούμε και ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβ 2015) λίγο μετά τις ανθοδέσμες, τα χειροφιλήματα και τα υποκριτικά χαμόγελα Μεϊμαράκη. 

Να συνδέονται όλα αυτά με μία επιδιωκόμενη έυνοια της Προέδρου, δεν το χωράει ο νους μου και δεν πιστοποιείται από το παρακάτω Video:


Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

ΥΓ: Αναζητείστε δημοσιευμένα θέματα στο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
Βάλτε όποια λέξη κλειδί θέλετε και πατήστε αναζήτηση:

Κύκλοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου διαψεύδουν τα όσα ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ότι δηλαδή έκρυψε την δικογραφία Μεϊμαράκη και τριών ακόμη υπουργών. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως η ανακοίνωση για την άφιξη της δικογραφίας, έγινε στις 24 Φεβρουαρίου και παραπέμπουν στα πρακτικά.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά, η Πρόεδρος της Βουλής είχε ανακοινώσει στην ολομέλεια του σώματος ότι: «Διαβιβάστηκε ποινική δικογραφία κατά την ίδια ημερομηνία, 11 Φεβρουαρίου 2015, η οποία αφορά τους πρώην Υπουργούς Εθνικής Άμυνας Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με τη διερεύνηση καταγγελιών που έλαβαν χώρα στις 21-1-2014 στην τηλεοπτική εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» του τηλεοπτικού σταθμού EPSILONTV αναφορικά με τις διαδικασίες προμήθειας οπλικών συστημάτων εξοπλισμών για τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους κύκλους που πρόσκεινται στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε πλήρως την Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα και σημείωσε ότι «οι ποινικές δικογραφίες διαβιβάζονται στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο ρητώς ορίζει ότι μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί, για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως ο νόμος ορίζει». Επιπλέον, ενημέρωσε ότι για να υπάρξει «πρόταση άσκησης δίωξης» σε βάρος κάποιου υπουργού, πρέπει να υποβληθεί σχετική πρόταση από «τουλάχιστον 30 βουλευτές».

Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε σημειώσει στην εν λόγω συνεδρίαση ότι υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη διαδικασία και είχε ανακοινώσει ότι μέσω των κοινοβουλευτικών επιτροπών θα εισηγηθεί να αλλάξει η διαδικασία, ώστε να μην μένουν στο σκοτάδι οι συγκεκριμένες υποθέσεις εξαιτίας της αδράνειας κάποιων βουλευτών. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Θέλω να σας θέσω υπ’ όψιν ότι μολονότι το Σύνταγμα αποδίδει στη Βουλή μίαν ιδιαίτερης σημασίας αρμοδιότητα και ευθύνη, από τον Κανονισμό της Βουλής και από την πρακτική των προηγούμενων ετών είχε προκύψει κενό ανεπίτρεπτο, σε σχέση με τον χειρισμό αυτών των υποθέσεων».

Η ίδια υπογράμμισε: «Οι δικογραφίες ανακοινώνονταν συνοπτικά στην Ολομέλεια χωρίς την ειδική αναφορά πολλές φορές ούτε των καθ’ ων Υπουργών και εν συνεχεία διαβιβάζονταν στη νομοθετική υπηρεσία απ’ όπου, συνήθως, κατά σύστημα δεν δίνονταν αντίγραφα των ποινικών δικογραφιών. Αυτό, στην πραγματικότητα, παρήγαγε την ουσιαστική παραγραφή ή επιχειρήματα παραγραφής, δεδομένων των πολύ στενών προθεσμιών». Η κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε: «Θα θέσω το ζήτημα αυτό στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής διότι η Βουλή στην οποία διαβιβάζονται από την εισαγγελική αρχή, δηλαδή τη δικαστική εξουσία, μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης, δηλαδή την εκτελεστική εξουσία, δικογραφίες, προκειμένου να ασκήσει την αρμοδιότητά της, δεν επιτρέπεται να αδρανεί και να μην αποφαίνεται. Άρα είναι αναγκαίο να προβλέψουμε τη διαδικασία εκείνη με την οποία θα αντιμετωπίζονται οι ποινικές δικογραφίες που διαβιβάζονται στη Βουλή από τη Δικαιοσύνη και δεν θα πέφτουν σε ένα μαύρο πηγάδι».

Να σημειωθεί ότι το HOT DOC, στο τεύχος 72, είχε αποκαλύψει την ύπαρξη της δικογραφίας, η οποία επανήλθε σήμερα με διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο.

Δεν είναι μόνο η δικογραφία η οποία εμπλέκει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα εξοπλιστικά, η οποία του αποδίδει πως έδωσε, με την ιδιότητα του υπουργού Άμυνας, στους Γερμανούς 105 εκατομμύρια ευρώ αντί να κινήσει διαδικασίες για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα (διαβάστε εδώ). Σε τοποθέτησή του μέσα στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης είχε αποκαλέσει τον προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ «μπροστάντζα στα εξοπλιστικά».

Δηλαδή άφησε να εννοηθεί πως ζητά προκαταβολικώς μίζες για εξοπλισμούς. Η δημόσια αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Μεϊμαράκης είχε πρώτος κατηγορήσει το ΛΑΟΣ ,τον κ. Καρατζαφέρη και βουλευτές του όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης πως κάνουν συστηματικώς ερωτήσεις για οπλικά συστήματα για να προωθήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα εταιρειών όπλων. Διαβάστε εδώ τι είχε αναρτήσει το www.koutipandoras.gr για τις «τορπίλες» Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη στις 2 Μαΐου 2011.

Από τις δημόσιες τοποθετήσεις των δύο ανδρών προκύπτει πως δείχνουν να γνωρίζουν πράγματα που δεν γνωρίζει η υπόλοιπη Ελλάδα ή ακόμα και το Κοινοβούλιο. Παραδέχονται ότι οι εξοπλισμοί είναι ένα γήπεδο μίζας κι αλληλοκατηγορούνται για το ποιός την παίρνει. Το θέμα είναι πως λίγο αργότερα προέκυψε μια δικογραφία για τον κ. Καρατζαφέρη και μία ακόμα που δημοσίευσε το «HOT DOC» για τον κ. Μεϊμαράκη (διαβάστε εδώ).

Στο παρελθόν, εξάλλου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε αφήσει υπονοούμενα στη Βουλή για άλλον πρώην υπουργό Άμυνας της ΝΔ, τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, στην πρώτη Εξεταστική της Βουλής για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όταν η Επιτροπή θέλησε να ερευνήσει τους λογαριασμούς που σύμφωνα με καταγγελίες ανήκαν στον Άκη, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε στη Βουλή πως είναι αριθμοί τηλεφώνων τα οποία κάλεσε κι απάντησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στην άλλη πλευρά. Μετά από αυτό η Επιτροπή αθώωσε τον Τσοχατζόπουλο.

Φαίνεται πως το Κοινοβούλιο χρησιμοποιήθηκε ως εκβιαστικό τερέν για το σκάνδαλο των εξοπλισμών, όπου ακούστηκαν απειλές οι οποίες θα έπρεπε να απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη. Φαίνεται, επίσης, πως ο νυν προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να απαντήσει και για όλα όσα γνωρίζει για τα εξοπλιστικά…


=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.