Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου προς Κοσιώνη: «Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών»


Ορμητικός ποταμός με φουρτουνιασμένα φαρμακερά κύματα για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν τα λεγόμενα της Ζωής Κωνταντοπούλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Σία Κοσιώνη για την τηλεόραση του Σκάι.

Σίγουρα ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν θα αισθάνθηκε ευχάριστα να ακούει την πρόεδρο της βουλής να τον κατηγορεί ότι διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και προκήρυξε εκλογές σε συνεργασία με τους δανειστές τοκογλύφους και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να υπάρξει ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ από όσους διαφωνούσαν με το μνημόνιο.
«Αυτές οι εκλογές γίνονται αιφνιδιαστικά και με επιτάχυνση που δεν έχει προηγούμενο, ώστε να εκκαθαριστεί από αυτούς που αρνήθηκαν να υποκύψουν στη μνημονιακή λαίλαπα, αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν το πιο εκτρωματικό μνημόνιο. Είναι η πρώτη φορά που οι δανειστές επιχαίρουν εκλογική διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάποιοι ανέλαβαν όχι μόνο να φέρουν το τρίτο «τερατώδες μνημόνιο», αλλά και να εκκαθαρίσουν και να εξουδετερώσουν όποιον και όποια διαφωνούσε και αντιδρούσε με αυτό, συμπλήρωσε η ίδια.
Το έντιμο για τον τέως πρωθυπουργό, εάν ήθελε να εφαρμόσει τον μνημόνιο, θα ήταν να ζητήσει...
εξουσιοδότηση από τον λαό πριν από την απόφαση αυτή, είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας επίσης λόγο για κάποιους που «έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη λαϊκή εντολή», που προέκυψε από το δημοψήφισμα.

Αφησε να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά εντολοδόχοι των ξένων «εταίρων» -τοκογλύφων. «Είπαν ότι θα πρέπει να υποκύψετε ως λαός, σε μία συνθήκη αυτουποδούλωσης, να ξεχάσετε τη δημοκρατία, δεν έχετε κοινοβούλιο. Το κοινοβούλιο, πρέπει να ψηφίζει ότι σας στέλνουμε. Πρέπει να ακυρώσετε όλα αυτά που έχετε ψηφήσει και δεν πρέπει να ξανανομοθετήσει το κοινοβούλιο χωρίς να μην έχουν εγκρίνει τους νόμους οι δανειστές», ήταν η σχετική αποστροφή της.

Αιτιολόγησε επίσης την απόφασή της να συμπορευτεί στις εκλογές με την «Λαϊκή Ενότητα»: «Οι πολίτες είχαν την πικρή εμπειρία να δουν ότι κάποιοι δυστυχώς έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις δεσμεύσεις τους και αδιαφόρησαν για την λαϊκή εντολή, κάποιοι άλλοι με κόστος και χωρίς αγκύλωση σε θέσεις και οφίκια επέλεξαν το δρόμο το δύσκολο της αντίστασης και της σύγκρουσης».

Αιχμηρή ήταν επίσης και στην δημοσιογράφο Σ. Κοσιώνη, που τις ευχήθηκε κλείνοντας την συνέντευξη «Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών».Δείτε επίσης την Επεισοδιακή συνέντευξη (29 Ιουν 2015) με… προσωπικούς υπαινιγμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Σία Κοσιώνη (παρακάτω video)
Σε μια συνέντευξη που… έκοβες την ένταση με το μαχαίρι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αντάλλαξε «φιλοφρονήσεις» με την Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, φτάνοντας μάλιστα και σε υπαινιγμούς που άπτονται της προσωπικής ζωής της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ρώτησε την Πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τα όσα λένε οι πολιτικού αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, για κρυφή ατζέντα και έξοδο από το ευρώ. Εμφανώς αναστατωμένη από την ερώτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ειρωνικό ύφος, αντέτεινε την ερώτηση: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη, την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;»

Η Σία Κοσιώνη, με ψυχραιμία της απάντηση πως «Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» προσθέτοντας «Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα». Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έθεσε θέμα «ασυμβίβαστου» και «σύγκρουσης συμφερόντων».

Το επίμαχο απόσπασμα από το 28:45 και έπειτα:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου