Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Λαϊκή Ενότητα: «Μην ακούτε τις κραυγές τους. Έχουμε αντιμνημονιακή λύση. Μάθετέ τη».[Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας]


Ο Παναγιώτη Λαφαζάνη επέλεξε, μέσα από το προεκλογικό του βίντεο, να απαντήσει στα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο..

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύνθημα «Μην ακούς τις κραυγές τους» και αρκετό χιούμορ κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες το πρώτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Παναγιώτη Λαφαζάνη επέλεξε, μέσα από το προεκλογικό του βίντεο, να απαντήσει στα σενάρια περί κρυφού σχεδίου για εισβολή στο Νομισματοκοπείο.

Έτσι, στο παρακάτω σποτ, απεικονίζεται ο επικεφαλής της ΛΑΕ να μπαίνει σε ένα ταξί και να ζητά από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο... Νομισματοκοπείο.

Τότε, ο οδηγός γυρίζει και τον κοιτάει με απορία και ο κ. Λαφαζάνης του χαμογελάει με νόημα, για να δηλώσει στη συνέχεια: «Μην ακούτε τις κραυγές τους. Έχουμε αντιμνημονιακή λύση. Μάθετέ τη».

==========================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.