Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

kalami.net/USA: ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Συνολικά ποσοστό 77.62% στα ''μνημονιακά'' κόμματα... (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σχετικά: Εθνικές Εκλογές Σεπτέμβριος 2015
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη), γιά την 70η γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα στην καθιερωμένη δεξίωση του Αμερικανού πρόεδρου γιά τους 50-60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Φυσικά, η συνάντηση των 20-30 δευτερολέπτων θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα από τα ''ημέτερα'' ΜΜΕ και την κομματική προπαγάνδα, ως ''ιδιαίτερη συνάντηση'', όπου ''συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα''. 'Ηδη η διαχρονική ''χαβούζα'', το κρατικό ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'', αναφέρει ότι ''η συνάντηση (γιά την...φωτογραφία στην δεξίωση) τακτοποιήθηκε μετά από ενέργειες του... ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά'' (!!!), αγνοώντας ή αποκρύπτοντας, ότι πρόκειται γιά μιά καθιερωμένη δεξίωση, γιά την φωτογραφία.
Σε ότι αφορά τα χαζά περί συνάντησης του πρωθυπουργού με ''Ομογενείς επιχειρηματίες'' γιά ''να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα'', αυτά παραπέμπουν στα επίσης χαζά και ανούσια του παρελθόντος, επί GAP και Σαμαρά (περίπτωση των γραφικών ''κροίσων Ομογενών'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' - Hellenic Initiative, που κάνουν... εράνους μέσω διαδίκτυου γιά να... ''βοηθήσουν τον λαό της Ελλάδας'' με τα χρήματα των... δωρητών). Επενδύσεις στην Ελλάδα, με τον τρόπο που αυτή λειτουργεί ως κράτος (γραφειοκρατία-τέρας, ''λάδωμα'', διαφθορά κ.ά.), ΔΕΝ θα υπάρξουν ποτέ.
- Πολύ πιθανό να δούμε και τον κ. Τσίπρα, μιμούμενο τον κ. Σαμαρά, στο ''χλιδάτο δείπνο'' των ''κροίσων Ομογενών'', Tρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο Μανχάτταν, γιά να ''εντυπωσιαστούν'' οι αυτόχθονες ιθαγενείς, κομματικοί και μη, στην Ελλάδα και να γελάμε στην Ομογένεια.


Τα μηνύματα των εκλογών

  • 1- Εξευτελίστηκαν πάλι, δημοσκοπικές ''λαδιάρικες'' εταιρίες και ''ΜΜΕ νταβατζήδων''. Δεν έχουν υπόληψη, αξιοπιστία, σοβαρότητα.
  • 2- Ο ''σοφός λαός'' επέλεξε αυθεντικό μνημονιακό κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), με...αριστερή φρασεολογία, να κυβερνήσει με τους ''αψέκαστους'' ΑΝΕΛ. Ο κατά των μνημονίων ''σοφός λαός'' (που θέλει ευρώ ''πάση θυσία''), έδωσε συνολικά ποσοστό 77.62% στα... ''μνημονιακά κόμματα''.
  • 3- Δόθηκε η δεύτερη και τελευταία ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να πολεμήσει ουσιαστικά διαπλοκή-διαφθορά, μεγάλους φοροφυγάδες (''λίστες''). Αν δεν το πράξει, στις επόμενες εκλογές ο λαός θα τον στείλει μόνιμα στην αντιπολίτευση επίπεδου ''συνιστώσας'' ή στα ''απόβλητα''.
  • 4- Η ''Νέα Δημοκρατία'' των ''λαμόγιων-απατεώνων'' και των ''οικογενειών'', έχασε από έναν... ''τραυματισμένο'' ΣΥΡΙΖΑ (αποχώρηση Λαφαζάνη και λοιπών γραφικών). Αν δεν είχε γίνει η διάσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως... μνημονιακό κόμμα, θα σχημάτιζε αυτοδύναμη κυβέρνηση με 38.3%.
  • Σημ.: Η ''Νέα Δημοκρατία'' δεν θα δει ''άσπρη μέρα'' όσο κρατά στο κόμμα, τις διαπλεκόμενες ''οικογένειες-τζάκια'' (Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες κλπ), που θέλουν να έχουν ''τον πρώτο λόγο'' από τα...παρασκήνια. Ούτε θα πάει μπροστά με ακροδεξιά σούργελα.
  • 5- Η περίπτωση του ''ΠΟΤΑΜΙ'' δεν αξίζει σχολιασμό, επειδή, ως κόμμα, είναι ''προσωπική επιχείρηση'' του φελλού-εγωμανή προέδρου του.
  • 6- Ευτυχώς που μπήκε ο Λεβέντης (''Κεντρώοι'') στην Βουλή. 'Ετσι οι ''μνημονιακοί'' κωμικοί πολιτικοί αρχηγοί, θα έχουν δυνατό ανταγωνιστή.
  • 7- Τα ''μνημονιακά κόμματα'' των ξενόδουλων ''ναι-ναί-κων'', εξευτελίζουν λαό, Δημοκρατία και Σύνταγμα, στην ''χώρα-μπανανία''.

ΖΗΤΩ η Ελλάδα... Ζήτω η διαπλοκή, η αρπαχτή, η μίζα, το ρουσφέτι... Ζήτω η ασυλία, η παραγραφή, η ατιμωρησίαΕκλογές 20 Σεπτεμβρίου '15: Ο...''σοφός λαός'' επέλεξε πάλι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Δηλ. επέλεξε ποιός ''θα παίζει τον ρόλο πρωθυπουργού'' (Τσίπρας), αφού ουσιαστικό αφεντικό της χώρας είναι η ''τρόϊκα'',με τοποτηρητή-διοικητή Ολλανδό (τον Maarten Verwey), ο οποίος θα διοικεί την Ελλάδα, με υπερεξουσίες, σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία. Το επιτελείο του Verwey, θα συγγράψει τους νόμους γιά όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής, από την φορολογία γιά τις επιχειρήσεις και τα εργασιακά, μέχρι την Υγεία και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ενώ οι ''γραφικοί'', ανίκανοι, ευθυνόφοβοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί της Ελλάδας, θα τους ψηφίσουν

  • - Η Ελλάδα, με 2.700.000 σ
  • υνταξιούχους (που κοστίζουν 28.5 δισ. ευρό τον χρόνο) και με 750.000 δημόσιους υπάλληλους (δηλ. 75 δημ. υπάλληλοι ανά 1.000 κατοίκους), δεν πρόκειται να ''σηκώσει κεφάλι'' τα επόμενα 20-30 χρόνια. Και οι άθλιοι επίορκοι ''κυβερνώντες'', δεν τολμούν να αγγίξουν την ''ιερή αγελάδα'' (το υπερτροφικό Δημόσιο), γιά ψηφοθηρικούς λόγους.
  • - Το σάπιο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των ανίκανων-γραφικών, αντί να κάνει αυτοκάθαρση, ανακυκλώνει την σαβούρα του στις εκλογές.
  • - Το διαπλεκόμενο, πολιτικό-κομματικό σύστημα Ελλάδας, εξακολουθεί να γράφει την Ομογένεια στα @@ του. Αρνείται -ακόμα- στους απόδημους 'Ελληνες το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους, δηλ. σε αυτούς που δεν έγιναν πολίτες στις χώρες που ζουν, αλλά είναι μόνιμοι κάτοικοι (''πράσινη κάρτα'') και παραμένουν 'Ελληνες πολίτες (μόνο).
  • - Σαμαράς και Τσίπρας, κατά λάθος, αντί να ''σκίσουν'' τα μνημόνια όπως είπαν, έσκισαν το... Σύνταγμα και υποτίμησαν την νοημοσύνη του λαού.
  •  - Χρήματα γιά σχολεία-δασκάλους στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν γιά επιχορήγηση των...κομμάτων.
  • - Η Ελλάδα δεν έγινε ''Δανία του Νότου'', αλλά... Κωλομβία των 
  • Βαλκανίων.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.