Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εις ή ες αύριον τα σπουδαία: Τη Δευτέρα το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες [θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι... ίσως και ο κάθε πικραμένος]

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας η κυβέρνηση θα καταθέσει τη Δευτέρα το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο Νίκος Παππάς το διαβίβασε σήμερα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους
 Konstantinos Tsakalidis / SOOC
«Τη Δευτέρα καταθέτουμε το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός. Η δήλωση αυτή περνάει στην πράξη, καθώς ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, διαβίβασε σήμερα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το εν λόγω νομοσχέδιο.
Το νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί άμεσα στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές προς επεξεργασία και να ψηφιστεί από την Ολομέλεια.
Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της και περιμένει και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο. «Τηρούμε την δέσμευσή μας. Ελπίζω να τηρήσετε κι εσείς τη δέσμευσή σας να ψηφίσετε τη μεγάλη τομή για το πολιτικό σύστημα. Σας βλέπω ανήσυχους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το νομοσχέδιο θα ρυθμίζει θέματα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, θα συγκροτεί το Εθνικό Συμβούλιο Επικοινωνιακής Πολιτικής «για να μπορέσουμε με συντονισμένο τρόπο να αξιοποιήσουμε τι δυνατότητες της Πολιτείας για να βελτιώσει την εικόνα της χώρας διεθνώς» όπως είπε ο κ. Παππάς και θα ιδρύει Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων.
Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.