Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Τσίπρας καλύπτει τους απατεώνες υπουργούς του... Αντί απάντησης... ένοχη σιωπή σε άδεια αίθουσα!!!

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που διαλύει την χώρα:

Η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι συνέχεια των μνημονιακών εκτρωμάτων Πασόκ-Νδ. Όλα τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα απ' έξω και απλά τα επικυρώνουν οι υποταγμένοι εντολοδόχοι της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Το πολυνομοσχέδιο εκτελεί τους Έλληνες πολίτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Στοχεύει στην εκδίωξη των Ελλήνων από τη χώρα και την αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες.
Οι εξελίξεις στη Συρία δημιουργούν νέο status-quo στην Ανατολική Μεσόγειο και η Ελλάς πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία, που αναδεικνύεται σε νέα παγκόσμια υπερδύναμη.
Ο Τσίπρας καλύπτει τους απατεώνες υπουργούς του. Να πάει άμεσα σε ποινικό δικαστήριο ο φοροφυγάς με το αδήλωτο εκατομμύριο. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα επιβάλλει πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.