Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Προτεκτοράτο των δανειστών η κυβέρνηση και η χώρα



Συνθήκες ελέγχου της χώρας που δεν έχουν υπάρξει παρά μόνο σε αποικίες ή χώρες υπό στρατιωτική κατοχή περιλαμβάνει το μνημόνιο που έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Μια πρόγευση για τις συνθήκες που θα επικρατούν στο εξής λάβαμε από την πρόθεση των δανειστών να μην επιτρέψουν τη συνέχιση του ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ.
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών:

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, αποκάλυψε χθες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι οι δανειστές εμφανίζονται σφόδρα αρνητικοί στο να δοθεί νομοθετικά παράταση στις ανέλεγκτες ή υπό εξέλιξη υποθέσεις που χειρίζονται οι ελεγκτικές αρχές… Σύμφωνα τον κ. Αλεξιάδη, η κυβέρνηση μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου τον Αύγουστο είναι δεσμευμένη και δεν μπορεί να νομοθετήσει μονομερώς, χωρίς την έγκριση της πρώην τρόικας και νυν κουαρτέτου».

Το κλαμπ των δανειστών μαζί με την ΕΕ και τους εγχώριους υποστηρικτές τους θα έπρεπε τουλάχιστον να σταματήσουν την καραμέλα περί των Ελλήνων που δεν πληρώνουν τους φόρους τους και οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Αντ’ αυτού θα συνεχίσουμε να ακούμε για μερικά χρόνια ότι ο Έλληνας κατέστρεψε τη χώρα του επειδή δεν έκοβε απόδειξη στις τυρόπιτες.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.