Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Περιμένετε μια βδομάδα να τα κουκουλώσουμε και θα λάμψει η αλήθεια

Σχετικό: Η αθλιότητα εξαφάνισης με ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens: Ζητείται λαός με αρετή, τόλμη και με πολιτική άποψη!
Μιλάμε ότι μας ψεκάζουν, δεν εξηγείτε διαφορετικά για πόσο γίδια μας περνούν διαχρονικά οι κυβερνώντες. Βγήκε χθες ο γίγαντας ο Βούτσης και είπε "περιμένετε μια βδομάδα να τα κουκουλώσουμε και θα λάμψει η αλήθεια" και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Λες και εάν είναι αθώοι χρειάζεται μια βδομάδα να το αποδείξουν αντί να δώσουν όλα τα στοιχεία της αθωότητας τώρα κιόλας στη δημοσιότητα.

Προφανώς αναζητούν γατόνια φοροτεχνικούς για να καλύψουν τους Εκατομμυριούχους και οι ντιντήδες της αντιπολίτευσης δεν βγάζουν κιχ.

Τη βεβαιότητα ότι την επόμενη εβδομάδα!!!!!!! θα κλείσει το θέμα με τα προβληματικά πόθεν έσχες των δύο υπουργών, εξέφρασε ο Νίκος Βούτσης

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με της «τηλεδίκες» που γίνονται τις τελευταίες ημέρες για τα πόθεν έσχες που ερευνώνται.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι η αρμόδια επιτροπή της Βουλής συνεδριάζει την επόμενη εβδομάδα. «Θα δείτε πολύ σύντομα πόσο καθαρά είναι όλα αυτά», σημείωσε.

Νωρίτερα, όταν ο Γιώργος Σταθάκης είχε κληθεί να σχολιάσει τις φήμες πως είναι ο υπουργός που δεν έχει δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ, απάντησε «Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση δεν επιτρέπεται, από το νόμο. Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ελέγχου του πόθεν έσχες και να βγει το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε για το θέμα. Κάντε λίγες ημέρες υπομονή και θα φανεί».

Από την άλλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, είχε παραδεχθεί ότι είναι ένας από τους δύο υπουργούς για τους οποίους γίνεται έρευνα, διευκρινίζοντας πως είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του πριν ορκιστεί ...
υπουργός.

Δείτε επίσης: Ο Βούτσης ζητάει κουκούλωμα σκανδάλων!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου