Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε το δηκτικό σχόλιο Χατζηστεφάνου για ISIS-δείτε το αυριανό πρωτοσέλιδο της Liberation

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου κατέκρινε εμμέσως όσους συγχέουν σκοπίμως τον τζιχαντισμό με το μουσουλμανισμό.
Στο εξώφυλλο της «Liberation» υπάρχει μόνο ένα χαρτί στο οποίο αναγράφεται η φράση «εγώ είμαι Παρίσι», ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλά και το κείμενο του διευθυντή της εφημερίδας Λοράν Ζοφρέν.
Στο κείμενό του με τίτλο «Σκοτώνουν την ευτυχία» ο Ζοφρέν γράφει ανάμεσα σε άλλα:

«Έχουν μόνο έναν σκοπό: να σκοτώσουν την ελευθερία. Με το να ρίξουν το ανάθεμα στο Παρίσι, την "πρωτεύουσα της πορνείας και της ανωμαλίας", την πόλη με τους "ειδωλολάτρες" ο σκοπός του Ισλαμικού Κράτους είναι ξεκάθαρος. Με την επίθεση σε μπαρ, εστιατόρια και θέατρα, "προσεκτικά επιλεγμένα" για την πιο τρομακτική τρομοκρατική σφαγή στην ιστορία της Γαλλίας οι Ισλαμιστές δολοφόνοι θέλουν να σκοτώσουν την ελευθερία να ζει κανείς όπως θέλει η καρδιά και η ψυχή του».
http://ht.ly/UHjwP
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.