Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Αρπάχτηκαν» στον τηλεοπτικό αέρα ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρουσιάστρια του καναλιού, Όλγα Τρέμη (βίντεο)

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την πρωινή του δήλωση πως «ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβριο του 2008, με την παράδοση της χώρας στους αναρχικούς».

«Κυρία Τρέμη, αυτό είναι το θέμα της ημέρας σήμερα;» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της δημοσιογράφου. «Δεν ξεκινάμε καλά» του είπε, «κάνετε κριτική στην ερώτησή μου;» συμπλήρωσε.

«Τη δήλωσε την έκανα ερωτώμενος για το άβατο των Εξαρχείων και για ενδεχόμενες προνομιακών σχέσεων της κυβέρνησης με τους αντιεξουσιαστές. Απέδωσα ευθύνη στην κυβέρνηση του 2008».

«Ποιος έχει την ευθύνη;», επέμεινε η κ. Τρέμη. «Λέμε μια κουβέντα κι όταν πάει να συγκεκριμενοποιηθεί θυμώνουμε;»

«Νομίζω όταν γυρνάμε 7 χρόνια πίσω και η χώρα διαλύεται… Νομίζω ότι πάτε να δημιουργήσετε προβλήματα στη ΝΔ», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


http://tinyurl.com/zugcfes
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.