Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

6 Βίντεο (τα 5 από την "Ελληνοφρένεια") για την συζήτηση που έγινε στην βουλή για το ασφαλιστικό


Παρακολουθήσαμε όλη την συζήτηση που έγινε στην βουλή για το ασφαλιστικό και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το συμπέρασμα του Δ. Κουτσούμπα που διατύπωσε κατά την δευτερολογία του: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου».

Η Ν.Δ ίδια και απαράλλακτη με το παρελθόν και ένας ΣΥΡΙΖΑ ταυτόσημος με το παλιό ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ο γ.γ. του ΚΚΕ που συμπλήρωσε ότι «το κάλπικο δίπολο πάει να στηθεί» αν και όλη αυτή η προσπάθεια μοιάζει περισσότερο με φάρσα. 

Εγινε μια ανούσια κοκορομαχία συμπλήρωσε ο ίδιος για το ποιος θα κάτσει στην κυβερνητική καρέκλα σε ένα κράτος σαπισμένο και διεφθαρμένο  που διαφθείρει ακόμα κι αυτούς που έχουν έστω κάποια στοιχειώδη εντιμότητα.

Η μόνη θέση που υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και των αγροτών είναι να αποσυρθεί και να μην έρθει για συζήτηση στην βουλή, αυτό το νομοσχέδιο που κυριολεκτικά ενταφιάζει τα κοινωνικά δικαιώματα Αυτό ζητάει και το εργατικό κίνημα, αυτό απαιτούν οι αγρότες στα μπλόκα υπογράμμισε ο γ.γ του ΚΚΕ.

Σημειωτέον ότι ο αγροτικός κόσμος εξαπατήθηκε προεκλογικά από τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε μαζικά το κόμμα της Κουμουνδούρου. ...


Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί κίνημα παλλαϊκού ξεσηκωμού, και στα μπλόκα της αγροτιάς να υπάρξει αμέριστη αλληλεγγύη, (όπως έκανε ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας), καθώς και η απεργία στις 4 του Φλεβάρη πρέπει να είναι επιτυχημένη για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης πάλι θα στοιχηθούν σαν λόχος, όσο γι’ αυτά που δηλώνει ο βουλευτής Μιχελογιαννάκης μάλλον για μια ακόμα φορά θα αποδειχθεί Τριχογιαννάκης.
http://tinyurl.com/gry4nb3
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου