Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

“Σφοδρή επίθεση” του Κανάκη στον Τσίπρα – Ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης στο λαϊκισμό οι άλλοι ήταν γατάκια.. Άντε «Και του χρόνου… σπίτια σας!» Το_επετειακό cd των Ράδιο Αρβύλα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ!


Ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα έδωσε το δικό του στίγμα για το πως ζήσαμε αυτό τον ενα χρόνο διακυβέρνησης Σύριζα. Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα μεγάλο »καλλιτέχνη» που είναι σε άλλο επίπεδο λαϊκισμού και όλοι οι άλλοι μπροστά του ήταν γατάκια

Δείτε το απόσπασμα:


«Και του χρόνου… σπίτια σας!» Το επετειακό cd των Ράδιο Αρβύλα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ!
Αυτό είναι το επετειακό cd των Ράδιο Αρβύλα »και του χρόνου…σπίτια σας» για τον ένα χρόνο Σύριζα, που παρουσίασαν στην εκπομπή τους την σημαδιακή ημερομηνία 25/1 . Ένα χρόνο μετά ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε την πικρία του και την ελπίδα που είχαν όλοι τους στην αρχή για κάτι διαφορετικό , με νέους ανθρώπους και πρόσωπα στην εξουσία αλλά τελικά η διαπίστωση είναι πως η νεότητα δεν είναι στην ηλικία αλλά στο μυαλό ….


Δείτε το βίντεο!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.