Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χαμός στο ΠΑΣΟΚ. Υπό διαγραφή ο Γρηγοράκος. Οι "βενιζελικοί" δοκιμάζουν τις αντοχές της Γεννηματά...



Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Αγριεύουν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ. Ύστερα από την αποκάλυψη του Press-gr για το τηλεφώνημα Λοβέρδου στον Κ. Μητσοτάκη, την Α. Διαμαντοπούλου και τον Μ. Χρυσοχοΐδη και τις δηλώσεις του Λ. Γρηγοράκου, στη Χαριλάου Τρικούπη γίνεται χαμός.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου μάλιστα ότι διαφωνεί με τα περί "αβύσσου" που είπε η κ. Γεννηματά, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Ο βουλευτής Λακωνίας κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Β. Κεγκέρογλου και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ανοικτό και το θέμα διαγραφής του. 
Το θέμα έχει ευρύτερη διάσταση καθώς ο κ. Γρηγοράκος εκφράζει τη "βενιζελική" άποψη στο ΠΑΣΟΚ και άρα η περίπτωση του βουλευτή Λακωνίας αποτελεί πρόκληση: Δοκιμάζονται οι αντοχές της κ. Γεννηματά. Είτε τον διαγράψει είτε όχι, οι συμπληγάδες είναι εν όψει...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.