Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Priyanka Chopra Hot Scenes: Aυτή είναι η πανέμορφη Ινδή ηθοποιός που ξεπέρασε σε επιρροή Πούτιν, Κάμερον, Μόντι και Ολάντ - Δείτε το αποκαλυπτικό video στο γιατί:

Η ηθοποιός από την Ινδία, Priyanka Chopra ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των TIME ως το άτομο με την μεγαλύτερη επιρροή στην χώρα, ξεπερνώντας ακόμα και τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Narendra Modi.
0000000000000000


Η Priyanka Chopra, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Quantico," έλαβε 0,8% των ψήφων του κοινού, έναντι 0,7% του Modi. ...
priyankachopra_-1434195806.jpgΗ Chopra, στην λίστα με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ξεπέρασε ακόμα και τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.Το ΤIME, κάθε χρόνο διεξάγει online ψηφοφορία με τον τίτλο "TIME 100", η οποία φέτος θα έχει ισχύ έως τις 21 Απριλίου.
Ο δημοκρατικός Bernie Sanders κέρδισε την προηγούμενη ψηφοφορία του κοινού του TIME, με το 0,6% των ψήφων.
bernie_time.jpgΗ boy band Big Bang, από την Νότια Κορέα, ήταν στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Sanders, ενώ η Πακιστανή ακτιβίστρια Malala Yousafzai, ο γεννημένος στην Ινδία CEO της Google, Sundar Pichai, όπως και ο CEO της Microsoft Satya Nadella ήταν επίσης στην λίστα των υποψηφίων.Priyanka_Chopra__Actress.jpgΗ Priyanka Chopra είναι μία από τις πλέον καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Bollywood, πρώην Miss India και Miss World 2000, ενώ θα παίξει και στο φιλμ “Baywatch” που θα κυκλοφορήσει.Η Chopra είναι διάσημη και για το φιλανθρωπικό της έργο, ενώ είναι πρεσβυρα καλής θέλησης της UNICEF. Πληρώνει τα έξοδα για την μόρφωση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 70 παιδιών στην Ινδία.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.