Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Κωνσταντοπούλου: Πρωθυπουργός - κουτσαβάκι ο Τσίπρας στο δρόμο του Σαμαρά

«Ο Α.Τσίπρας επικαλείται την εντολή του Γενάρη και την εντολή του Σεπτέμβρη». Για το ΟΧΙ ούτε λέξη» τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τον χαρακτηρίζει «πρωθυπουργό-κουτσαβάκι στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του Α.Σαμαρά»

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξης Τσιπρας ως πρωθυπουργός-κουτσαβάκι στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του Α.Σαμαρά επιχαίρει για το ασφαλιστικό.

Το ότι με ντροπολογία της νύχτας ξεπλένουν την υπόθεση του Γ. Σταθάκη προφανώς ορίζεται ως "σύγκρουση με τη διαπλοκή" Οι εκλογές του Σεπτέμβρη έγιναν με εξαπάτηση του λαού, κατάλυση του Συντάγματος και σύμπραξη με τους δανειστές. Ποια "εντιμότητα";»



Ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις αναφορές του πρωθυπουργού στις νικηφόρες για τον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικές αναμετρήσεις του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015


Ο @atsipras επικαλείται την εντολή του Γενάρη κ την "εντολή" του Σεπτέμβρη. Για την εντολή του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, ούτε λέξη; 

==========================
 "O σιωπών δοκεί "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.