Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Στην χώρα του πατριώτη Κοντομηνά...


Youweekly.gr: Δεν έχει ξαναγίνει! 
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεφτίλισε στον αέρα το πάνελ της Τσιμτσιλή

Από το "PRESS-GR"
Ο ιδιοκτήτης δημόσιας συχνότητας και πρόεδρος του Alpha, Δ. Κοντομηνάς επενέβη ζωντανά στη πρωινή εκπομπή του καναλιού, καυτηρίασε δημόσια τους υπαλλήλους του και τους κάλεσε να ζητήσουν συγγνώμη που άσκησαν κριτική σε δύο θέματα όπως για το ότι :
1. Το πρώην αεροδρόμιο ελληνικού, ότι πωλείται στο 1/5 της κανονικής του αξίας και
2. Ότι το εμπορικό ιδιωτικό κέντρο υγείας «Ιατρικό Κέντρο», προσφέρει ελεημοσύνη στα παιδιά και στις γυναίκες των Φούρνων ως «δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», ενώ θα έπρεπε να αποτελεί υποχρέωση του...
δημόσιου συστήματος υγείας .
Ο ιδιοκτήτης της δημόσιας συχνότητας του καναλιού, υπερασπίστηκε τη πώληση του Ελληνικού λέγοντας ότι είναι «γεμάτο πρόσφυγες, απατεώνες και πορνεία» καθώς και τα διαχρονικά συμφέροντα του στο εμπόριο, με τα ιδιωτικά κέντρα υγείας και τις ιδιωτικές του ασφαλιστικές εταιρίες, δηλώνοντας ότι αισθάνθηκε ντροπή για όσα άκουσε! «Ντροπή» και Βαρωνεία, παρακμή και ασυδοσία! «Ντροπή» από τους εκφραστές της κατάπτωσης των δημόσιων αγαθών! Διαβάστε και το κατατοπιστικό κείμενο που ακολουθεί για τον υπόδικο ιδιοκτήτη …

Κώστας Λουλουδάκης Ιουλιανός
O Δημήτρης Κοντομηνάς, άνθρωπος της βιομηχανίας διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και γενικά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, από αυτούς που ανάμεσα σε αλλά δραστηριοποιούνται και στην αγορά υγείας, δηλαδή έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει την ζωή σε χρήμα, διαθέτει και μια άλλη ικανότητα που ο ίδιος αποκάλυψε: σύμφωνα με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό του είναι
ένθερμος πατριώτης που δεν θα αφήσει ως ιδιώτης Έλληνας επενδυτής τα νησιά της χώρας να πέσουν στα χέρια των Τούρκων.
Βέβαια αυτή η ικανότητα του, να είναι πατριώτης δηλαδή δεν τον αποτρέπει να εξάγει χρήμα από την χώρα του και σε συνεργασία με την πολυεθνική Magyar Telekom που είναι παρακλάδι της Deutsche Telekom, να προσπαθεί να διατηρήσει το μονοπώλιο στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της ΠΓΔΜ.
Για να διατηρήσει όμως αυτό το δικαίωμα του μονοπωλίου ο κύριος Κοντομηνάς σύμφωνα με την «Διεθνή Διαφάνεια» και έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, μαζί με τον συνέταιρο του στην Magyar Telekom Elek Straub λάδωναν συστηματικά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους της γειτονικής χώρας.
Τα χρήματα τα χορηγούσαν στους πρόθυμους οι εταιρείες Chaptex και Cosmotelco, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο πατριώτης Δημήτρης Κοντομηνάς.
Στην «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ο Κοντομηνάς μέσω της εταιρείας του DC Prime Properties που είναι θυγατρική της επίσης δικιάς του εταιρείας DEMCO απέκτησε σε διαγωνισμό, στον οποίο ήταν ο μοναδικός πλειοδότης, οικόπεδο φιλέτο 6.300 τετραγωνικών μέτρων όπου κατασκευάζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε στυλ μπαρόκ και συνεδριακό κέντρο.
Στην χώρα του πατριώτη Κοντομηνά, οι δικαστικές της αρχές τον κατηγορούν για απιστία και απάτη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ύψους 110 εκατ,. Ευρώ, ενώ σημειώθηκε και ζημία 125 εκατ. ευρώ στο ΤΤ από παράτυπη εξαγορά εταιρίας συμφερόντων του κ. Κοντομηνά, που εκδίδει πιστωτικές κάρτες.
Εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης όμως ο πατριώτης ήταν άρρωστος και γι αυτό είχε εισαχθεί σε δικό του θεραπευτήριο και έτσι δεν συνελήφθη. «Αφέθηκε» ελεύθερος αφού του επιβλήθηκε εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ (που αργότερα μειώθηκε στα 4) και απαγόρευσής εξόδου από την χώρα.
Ήταν η δεύτερη φορά.
Τον Απρίλιο του 2010 του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 300.000 ευρώ για υπόθεση ασφαλιστικής απάτης και καταχρήσεις των Κεφαλαίων των ομογενών από τη Νότια Αφρική.
Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως η εταιρεία πιστωτικών καρτών του υπόδικου πατριώτη POSTCREDIT έχει μετοχική σύνθεση 50-50 με το «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο»!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας: Στόχος της είναι να αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία στο χώρο της καταναλωτικής πίστης και με σεβασμό στις αξίες και την παράδοση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να δημιουργεί προϊόντα που απευθύνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων της, με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Απλά και Γρήγορα!

Ρεπορτάζ από το newsit: "Σάλος από την παρέμβαση Κοντομηνά στο Happy Day! ΒΙΝΤΕΟ"
Άφωνοι έμειναν τόσο οι παρουσιαστές όσο και όλοι όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή Happy Day στον Alpha ακούγοντας ότι θέλει να κάνει παρέμβαση ο Πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς!
Οι φράσεις: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα! Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας!» που βγήκαν από το στόμα του κ. Κοντομηνά, τάραξαν τους παραβρισκόμενους που απόρησαν με το ξέσπασμα του επιχειρηματία αφού τα όσα είχε πει νωρίτερα ο συντελεστής της εκπομπής, Δημήτρης Παπανώτας δεν απείχαν και πολύ από την πραγματικότητα!
Ο Παπανώτας είχε τοποθετηθεί για την ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, λέγοντας ότι αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Δηλαδή να μην γίνεται το αυτονόητο, να μπορεί να ανταποκριθεί το κράτος σε αυτό και να χρειάζεται παρέμβαση από τον ιδιωτικό τομέα.
Αυτή του η τοποθέτηση οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου διένεξη με τον Δήμο Βερύκιο ο οποίος εξερράγη στον αέρα και αποχώρησε προς στιγμήν από το στούντιο. «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…», είπε ο Δημήτρης και ο Δήμος Βερύκιος εξερράγη: «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας»!
Τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στο Happy DayΌταν επέστρεψε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα τσιμτσιλή ενημερώθηκε ότι θέλει να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεγονός που “πάγωσε” στον αέρα τους συντελεστές της εκπομπής.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου