Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016: Δηλώσεις από τη Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και η υποκρισία της πολιτείας δια χειρός Τσίπρα...

Ο Thanasis Gounaris πρόσθεσε 5 νέες φωτογραφίες. (FaceBook)
Επειδή θα αρχίσουν οι γνωστές μ@λα@κιες για εθνική περηφάνεια για τα μετάλλια της Κορακακη ... Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η κοπέλα προπονήθηκε μόνη της με τονπατέρα της σε ένα παράπηγμα παλιό λατομείο και το ελληνικό κράτος (χαχα) της πρόσφερε μόνο τα εισιτηριο για το ΡΙΟ ( αν της το έδωσε και αυτό ) ..όχι βέβαια και στον προπονητή πατέρα της . Πλήρωσε βέβαια τα εισιτήρια του Κοντονή και της κουστωδίας του ,της Λέχου και του κάθε ξελιγωμενου για δόξα και λάμψη Συριζανελ . Πλήρωσε βέβαια τις φιέστες του Τσίπρα στο περιστύλιο και τα εισιτήρια και τη διαμονή στη Πάρο της παρέας του πρωθυπουργού και του κάθε ξεπεσμένου ηθικά και ουσιαστικά πολιτικάντη .
Καλή συνέχεια στην Ολυμπιονίκη δις Κορακακη .. Και μια συμβουλή κρατά τα μετάλλια σφιχτά γιατί τα κοράκια θα στα πάρουν ..




Η Άννα Κορακάκη έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες!  
Έγινε 2 φορές μεταλλιούχος Ολυμπιονίκης. Μόνον ο Κώστας Τσικλητήρας στο στίβο το 1908 και το 1912, και ο Γιάννης Φραγκούδης (σκοποβολή) και Γιώργος Ορφανίδης το 1896 έχουν καταφέρει ανάλογα επιτεύγματα.
Η Δραμινή πρωταθλήτρια αφού εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των 25 μέτρων, τελικά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!
Σε έναν αγώνα γκραν γκινιόλ αφού προηγήθηκε 6/0, ισοφαρίστηκε 6-6 και πήρε στο τέλος το χρυσό μετάλλιο!
Καθ' όλη τη διάρκεια της απονομής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!
Λίγη ώρα μετά από τον θρίαμβό της στα 25 μ. πιστόλι, η 20χρονη αθλήτρια ακόμη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε πετύχει μόλις.
«Δεν μπορώ να το περιγράψω... Δεν βρίσκω λόγια. Αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το αντιληφθώ... Τι να πω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της στην ΕΡΤ.
Μάλιστα, όταν έμαθε ότι είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που κατακτά δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση, έλαμψε περισσότερο. «Με κάνετε ακόμη πιο χαρούμενη!», είπε.
«Ελπίζω αυτά τα δύο μετάλλια να αποτελέσουν έναυσμα για να έρθουν νέα παιδιά στο σκοπευτήριο, να έχουμε κι άλλους πρωταθλητές», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» τον προκριματικό του αγώνα της. «Μετά απελευθερώθηκα ψυχολογικά», είπε για την πρόκρισή της στον τελικό. «Είχα ήδη εξασφαλίσει ένα μετάλλιο. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα», πρόσθεσε.
Και το κατάφερε. Αυτό που δεν κατάφερε, ήταν να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο βάθρο κατά τη διάρκεια της απονομής, αν και προσπάθησε όπως είπε.
«Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά έκλαψα. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ηρθαν στο μυαλό μου πολλά πράγματα, πόσες δυσκολίες έχουμε περάσει με τον πατέρα μου για να φτάσουμε εδώ», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι παρότι είχε κάποιες διαφωνίες με τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη, αποφάσισε τελικά να υπακούσει στις οδηγίες του, όπως είπε και τον δικαίωσε, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Για την Υποκρισία και Αμετροέπεια των Ελλήνων Πολιτικών,
από τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.