Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ο καπιταλισμός προηγείται της πολιτικής και ανανεώνει τα μπορντέλα του - Η_πολιτική αντιθέτως παραμένει στα παλαιά πλην όμως σίγουρα και αποτελεσματικά τερτίπια με τους ψηφοφόρους της

Τα παραδοσιακά μπορντέλα έχουν ανανεωθεί και ανακαινιστεί πολλές φορές. Από τους δρόμους και τα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια στα μασατζίδικα και τους ή τις συνοδούς και τόσες άλλες ευρηματικές παραλλαγές εκσυγχρονίζονται και μάλιστα εντάσσονται και στις εκπαιδευτικές σχολές.

Ανοίγει η πρώτη σχολή...σεξ! και μάλιστα υπόσχεται να διδάξει στους σπουδαστές του πως θα γίνουν οι καλύτεροι εραστές, ικανοποιώντας πλήρως την/τον σύντροφό τους.
Ίσως να αποτελεί και την πιο ευχάριστη είδηση για κάποιους!
Το σχολείο του σεξ έχει για έδρα τη Βιέννη!
Ο πυρήνας της εκπαίδευσης είναι κατά βάση πρακτικός και όχι θεωρητικός, σύμφωνα με την διευθύντρια της σχολής Ylva MariaThompson. Kάποια από τα μαθήματα που θα περιλαμβάνει αυτή η τόσο πρωτότυπη σχολή είναι αυτό των καλύτερων στάσεων του σεξ, της εκμάθησης των ερωτογενών ζωνών των δυο φίλων, τεχνικές για χάδια κ.α. Και επαναλαμβάνω, όλα αυτά θα τα διδαχθούν σε πρακτικό επίπεδο!

Σε μεικτούς κοιτώνες ανδρών-γυναικών θα διαμένουν οι μαθητές, όπου αναμένεται να κάνουν και την πρακτική τους άσκηση.Οι προυποθέσεις για την εγγραφή στο σχολείο του σεξ είναι δυο, πρώτον να έχετε συμπληρώσει το 16 έτος της ηλικίας σας και δεύτερον να έχετε στην διάθεσή σας 1000 ευρώ για δίδακτρα! Καλό σχολικό έτος... (http://www.techfrog.gr/node/660)

Ένα ακόμη προχωρημένο σε αυτή τη κατεύθυνση της αναβάθμισης των μπορντέλων είναι και Καφέ στο Λονδίνο που θα προσφέρει στους πελάτες ροφήματα και στοματικό έρωτα.

Ο επιχειρηματίας Bradley Charvet (δεξιά) σχεδιάζει να ανοίξει στο Λονδίνο το πρώτο καφέ που θα προσφέρει στοματικό έρωτα στους πελάτες
---------------------------
Ένας Ελβετός επιχειρηματίας σχεδιάζει να φτιάξει στο κεντρικό Λονδίνο ένα καφέ που θα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να απολαμβάνουν το ρόφημα της επιλογής τους και μαζί, αν το επιθυμούν, στοματικό έρωτα.

Ο Bradley Charvet, όπως είναι το ψευδώνυμό του επιχειρηματία που ετοιμάζει ήδη ένα αντίστοιχο καφέ στη Γενεύη (σ.σ. το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Δεκέμβριο), τόνισε στην εφημερίδα «Evening Standard» πως έχει ήδη εντοπίσει το χώρο όπου θα χτιστεί το καφέ, στην οδό Praed στο Paddington.
Ο ίδιος εξήγησε στην εφημερίδα πως αν και η είσοδος θα επιτρέπεται...
αποκλειστικά σε άντρες, η επιχείρηση δεν διαφέρει από ένα «συνηθισμένο καφέ», στο οποίο μέχρι και 100 πελάτες θα μπορούν να καθίσουν, να πιουν τον καφέ τους και να απολαύσουν την πράξη του στοματικού έρωτα από επαγγελματία συνοδό.
Βασισμένη σε παρόμοια καφέ της Ταϊλάνδης, η ιδέα έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Ελβετία. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν τη συνοδό της αρεσκείας τους μέσα από μια σειρά φωτογραφιών σε ipad τη στιγμή που θα εισέρχονται στο χώρο.
 Με πληροφορίες από Evening Standard και Independent και περισσότερα στο lifo.gr

Τώρα όσο για το βρώμικο διεφθαρμένο ''σύστημα'', που κατάστρεψε την χώρα, ΔΕΝ θέλει με τίποτα την κάθαρση γιατί οι ψηφοφόροι του εξακολουθούν να το πιστεύουν και να το ψηφίζουν.

Ένα χαρακτηριστικό άρθρο, από τα πολλά που έχουμε αναρτήσει είναι: "Αυτά τα καραγκιοζιλίκια συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην χώρα-μπανανία, με τους γελοίους πολιτικούς

Τι άλλο να προσθέσουμε έχουμε κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια αλλά "εις ώτα μη ακουόντων και μη καταλαβαινόντων". Αυτό που μας ανησυχεί είναι εάν θα χάσουμε τα χρήματα των καταθέσεων και εάν θα βγούμε από το ευρώ.
Αλλά παρόλα αυτά,  εμείς, θα επανέλθουμε σε αυτά έστω και με επαναλαμβανόμενες αναπαραγωγές κειμένων μας.

Αυτό που μένει από τα παραπάνω είναι ότι ο καπιταλισμός προηγείται της κάθε εποχής της πολιτικής (ίσως με ανοχή; ένοχη σιωπή; διαπλοκή με νταβατζήδες; - εσείς επιλέξτε) και μέχρι να αντιδράσει η πολιτική οι καπιταλιστές ασχολούμενοι με το σεξ εφευρίσκουν καινούριους τρόπους για να κερδοσκοπήσουν έως ότου ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο που θα απαγορεύει το παλιό και θα δίνει τρόπο και κίνητρα για το καινούριο ανανεωμένο και πολλαπλά κερδοφόρο ως καινοτόμο και ανταγωνιστικό!

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.