Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

H Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη με ανάρτηση της «ξεσκίζει» την Προεδρία της Δημοκρατίας: «Ουδέποτε προσκλήθηκα από κανέναν να παρεβρεθώ»Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για την καλή λειτουργία της Προεδρίας της Δημοκρατίας (δεν λειτουργεί καλά και έχει υποπέσει σε πολλά σφάλματα) και είπε αυτολεξί στον πατέρα της Κορακάκη ότι: “…είναι ένα λάθος που δεν εμπλέκομαι ο ίδιος…”Ο δε αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε “…ευθαρσώς!!!” ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος, μεταθέτοντας τις ευθύνες σε άλλους.Και ως προς τον κ. Κούβελο δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απαιτούμε μεγαλύτερο αυτοσεβασμό κυρίως ως προς το αξίωμα που του έχει εμπιστευθεί η πολιτεία, γιατί ως προς το προσωπικό του ανάστημα, έχει μετρηθεί και βρεθεί λειψός και χωρίς σθένος πολλάκις!!!
[O Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ - Υποναύαρχος ε.α]

H Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη με ανάρτηση της «ξεσκίζει» την Προεδρία της Δημοκρατίας (εικόνα)

Με ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας Αννα Κορακάκη, η οποία πλέον όπως αποδεικνύεται περίτρανα, έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας του ολοκληρωτικού καθεστώτος που κυβερνά τον τόπο, «ξεσκίζει» την απαράδεκτη Προεδρία της Δημοκρατίας και την εξευτελιστική συμπεριφορά που επεφύλασσε σε ένα κορίτσι 20 ετών που ανέβασε την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του Πλανήτη.
Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως ποτέ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ στην εκδήλωση και την ευθύνη για αυτή την απίστευτη απρέπεια φέρει απόλυτα το περιβάλλον του Προέδρου της ΔημοκρατίαςΠροκόπη Παυλόπουλου.
Λες και έχουμε καμιά… εκατοστή Ολυμπιονίκες και δεν ήξεραν ποιους πρέπει να καλέσουν.
Ντροπή και αίσχος!
Δείτε τι έγραψε η Κορακάκη στην σελίδα της στο Facebook:
Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου.
Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο «λάθος» τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς.
Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο ...
εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν.
Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν. 
Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές.
Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα.
Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά…
Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό!
Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ’έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ.
Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.
-Άννα Κορακάκη
«Some athletes have in fact just returned from Rio today. The state is planning another event when the whole team can be present.»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου