Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Στέφανος Χίος: «Δεν φοβηθήκαμε τα λιοντάρια θα μας τσιμπήσουν και θα φοβηθούμε τα κουνούπια;»

Στέφανος Χίος μετά τη σταλινική σύλληψή του: 
«Ποιος είμαι που επιχειρώ την κατάλυση του πολιτεύματος ;»
Αιτία της μήνυσης αποτέλεσε ένα δυσφημιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου ο οποίος πριν από λίγο φωτογράφησε τον εαυτό του μέσα στο περιπολικό που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ και δημοσίευσε την φωτογραφία στον ιστότοπο που του ανήκει. 
 "Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε" έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας τη σύλληψή του.


Να συλληφθεί – στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας -η σύζυγος του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ζητά ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης. Η σύζυγος του υπουργού, δεν έχει βουλευτική ασυλία και για τον λόγο αυτό ο δικηγόρος ζητά τη σύλληψή της.


Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπουργός Σπίρτζης και η σύζυγός του Δήμητρα Φουφρή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σημειώνεται ότι ο Στ. Χίος υπέβαλε μήνυση εις βάρος του ζεύγους για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση αφού για το επίδικο δημοσίευμα δεν είναι ο συντάκτης του, ούτε κατέχει διευθυντική θέση στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

"Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε" έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας τη σύλληψή του.

Updated: Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος μετά την προσαγωγή του ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ο Στέφανος Χίος συνελήφθη μετά από μήνυση του κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση αφορά σε προσβλητικό για τον υπουργό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα. ...

Σε βάρος του δημοσιογράφου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση και παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου προκειμένου να δικαστεί αύριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψεύδους καταμήνυσης.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.