Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ισραήλ... "Πιο αδύναμο κι από τον ιστό μιας αράχνης"

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

Το κατοχικό ισραηλινό καθεστώς απαρτχάιντ ζει τον πιο φοβερό του εφιάλτη, που έχει ονοματεπώνυμο: Χεζμπολάχ!
Ένα πανό με την επιγραφή "Ισραήλ... Πιο αδύναμο κι από τον ιστό μιας αράχνης", που έχει αναρτήσει η Χεζμπολάχ στα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ, ενισχύει τον πανικό, όπως διαπιστώνει και η ισραηλινή εφημερίδα "Ynet", όπου επισημαίνει ότι ΄"η απειλή εναντίον του Ισραήλ δεν είναι μόνον οι πύραυλοι της Χεζμπολάχ, αλλά και η τρομοκρατία του πανό που προκαλεί καθημερινό πανικό στους ισραηλινούς στρατιώτες και τους μεταφερόμενους εποίκους των συνόρων". Μάλιστα η εφημερίδα επισημαίνει πως η Χεζμπολά, από την άλλη πλευρά των συνόρων, προκλητικά "καταγράφει και την παραμικρή κίνηση των ισραηλινών στρατιωτών" στοχεύοντας στην εξαθλίωση κάθε ίχνους ηθικού.
Είναι πλέον γνωστό, αν και τα ΜΜΕ αποσιώπησαν την σημαντική για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή εκλογή προέδρου του Λιβάνου,  πως ο νέος πρόεδρος εκλέχτηκε με την στήριξη της Χεζμπολάχ: Michel Aoun, ο εκλεκτός της Χεζμπολά νέος Πρόεδρος του Λιβάνου!
Το πρόσφατο μήνυμα του Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Χεζμπολάχ, προς το...
Ισραήλ ("Διαθέτουμε κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάληξη οποιουδήποτε πολέμου"), απλώς συνεχίζει τον εφιάλτη των σιωνιστών.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως η συντριπτική ήττα του "ανίκητου στρατού" των σιωνιστών, η τραπή σε άτακτη φυγή από το Λίβανο, δεν μπορεί να σβηστεί από τη μνήμη των ισραηλινών και πως ο Seyyed Hassan Nasrallah... είναι ο εφιάλτης του ισραηλινού καθεστώτος απαρτχάιντ.
Έγκυροι ισραηλινοί πολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές εκφράζουν δημόσια και με κειμενά τους την ανησυχία τους για μια πιθανή επίθεση της Χεζμπολάχ, που με τον σημερινό εξοπλισμό της οργάνωσης και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει στις μάχες εναντίον των μισθοφόρων του "ισλαμικού κράτους" στη Συρία -τζιχαντιστές που έχουν εκπαιδευτεί στα ΝΑΤΟϊκά στρατόπεδα από ανώτατους στρατιωτικούς συμβούλους των ΗΠΑ, του Ισραήλ και άλλων δυτικών χωρών-, καθιστά την κυρίαρχη απειλή για το σιωνιστικό καθεστώς και θα μπορούσαν να καταλάβουν σε μια νύχτα ...
ολόκληρη τη Γαλιλαία.
Όλα τα παραπάνω πανικοβάλλουν το Ισραήλ, ειδικότερα μετά τη δημιουργία της "Ταξιαρχίας Απελευθέρωσης του Γκολάν" (Golan Liberation Brigade), που σχηματίστηκε από την Ιρακινή Χεζμπολάχ.
Αυτή η είδηση της δημιουργίας Ταξιαρχίας απελευθέρωσης των κατεχόμενων υψιπέδων του Γκολάν από το Ισραήλ, που διατρέχει πολλά αραβικά ΜΜΕ και μεταφέρει ακόμη το έγκυρο "Al Masdar", περιλαμβάνει σε εισαγωγικά και μέρος της δήλωσης του Seyed Hashem Moussavi, εκπροσώπου Τύπου του κινήματος Harakat al-Hezbollah Nujaba.: “Μετά τις πρόσφατες νίκες στη Συρία αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΄Golan Liberation Brigade΄".
Τα 2/3 των υψωμάτων του Γκολάν παραμένουν υπό ισραηλινή κατοχή από τον πόλεμο των 6 ημερών, παρά τις αναρίθμητες καταδικαστικές και ανεφάρμοστες αποφάσεις του ΟΗΕ -όπως αυτές για την κατοχή της Κύπρου μας- και αποτέλεσαν, μαζί με την Τουρκία, τις δύο βασικές πύλες εισόδου των τρομοκρατών στη Συρία. Επίσης, εκεί έχουν στηθεί ισραηλινά νοσοκομεία για την περίθαλψη των τραυματισμένων τζιχαντιστών, που μετά την ίαση τους επιστρέφουν να πολεμήσουν στη Συρία.
Για να κατανοήσουμε την υποκρισία, αλλά και τη συνενοχή του ΟΗΕ στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, αρκούν οι διαπιστώσεις των ίδιων των παρατηρητών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNDOF-United Nations Disengagement Observer Force) που βρίσκονται στη ζώνη μεταξύ Συρίας και των κατεχόμενων από το Ισραήλ υψωμάτων του Γκολάν, στην Έκθεσή τους (για την περίοδο 29 Μάη - 3 Σεπτέμβρη 2014) προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, επιβεβαιώνουν τις στενές σχέσεις των σιωνιστών του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος με τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στη Συρία.
Η συγκλονιστική Έκθεση των Παρατηρητών του ΟΗΕ επισημαίνει: Την περίθαλψη τραυματιών της... λεγόμενης "ένοπλης αντιπολίτευσης" της Συρίας, σε νοσοκομεία του Ισραήλ... Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ δέχτηκε επιθέσεις από τους τρομοκράτες και διεσώθη από τη βοήθεια του Αραβικού στρατού της Συρίας, που μερίμνησε για την προστασία τους...
Προκλητική δημόσια επίσκεψη του Νετανιάχου -Φλεβάρης 2014- στα στρατιωτικά νοσοκομεία που έστησε στο Γκολάν το Ισραήλ, για να περιθάλπει τους τζιχαντιστές που τραυματίζονται στη Συρία και μάλιστα "δικαιολογεί" την υποστήριξη στους δολοφόνους ως "ανθρωπιστική βοήθεια στους τραυματίες του "εμφυλίου" στη Συρία... Δείτε σχετικό βίντεο της επίσκεψης, στην ισραηλινή εφημερίδα  "jerusalemonline".

Η νίκη του λαού της Συρίας αλλάζει τον "χάρτη" στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή...
Η ναυτική βάση του Ιράν στη Συρία σηματοδοτεί οριστικοποίηση της ήττας των δυτικών στην περιοχή και περαιτέρω αποδυνάμωση του ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος...
Μόνος χαμένος, μέχρι τώρα, ο πολυετής αγώνας του λαού της Παλαιστίνης για να αποκτήσει τη γη του, την κλεμμένη πατρίδα του...
Εκεί, στην Παλαιστινιακή αρχή που συνεργάζεται με τις δυνάμεις του Ισραήλ για την κατάπνιξη της Αντίστασης και τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα, έχει βρει τη μοναδική συμμαχία το σιωνιστικό Ισραήλ...
Όμως, τον τελευταίο λόγο έχει ο λαός της Παλαιστίνης κι ακόμη δεν έχει "μιλήσει"!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.