Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιείστε ανώνυμη περιήγηση (Οι σελίδες που προβάλλετε στις καρτέλες της ανώνυμης περιήγησης δεν διατηρούνται στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, στα cookie ή στο ιστορικό αναζήτησης)


Άνοιγμα παραθύρου για ανώνυμη περιήγηση
Μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο για ανώνυμη περιήγηση στον υπολογιστή σας, για να αποτρέψετε την αποθήκευση του ιστορικού περιήγησης από το Chrome. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ενός παραθύρου ανώνυμης περιήγησης και τυχόν τυπικών παραθύρων τα οποία έχετε ανοιχτά. Θα είστε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης μόνο όταν χρησιμοποιείτε το παράθυρο ανώνυμης περιήγησης.

  1. Ανοίξτε το Chrome.
  2. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο εικονίδιο "Περισσότερα" Περισσότερα και έπειτα Νέο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης.
  3. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Στην επάνω γωνία, αναζητήστε το γκρι εικονίδιο Ανώνυμης περιήγησης Κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης:

  • Windows, Linux ή Chrome OS: Πατήστε Ctrl + Shift + n.
  • Mac: Πατήστε ⌘ + Shift + n.

Οι σελίδες που προβάλλετε στις καρτέλες της ανώνυμης περιήγησης δεν διατηρούνται στο ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, στα cookie ή στο ιστορικό αναζήτησης, αφού κλείσετε όλες τις καρτέλες της ανώνυμης περιήγησης. Τα αρχεία που κατεβάζετε ή οι σελιδοδείκτες που δημιουργείτε θα διατηρούνται.
Ωστόσο, δεν είστε αόρατος/η. Με την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν μπορείτε να αποκρύψετε τα στοιχεία της περιήγησής σας από τους εργοδότες σας, τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου που χρησιμοποιείτε ή τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου