Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ο Δήμαρχος της Νάπολης Ιταλίας στην απεργία πείνας των αλληλέγγυων με τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στο κατοχικό ισραηλίνο ναζιστικό καθεστώς...


Luigi de Magistris, Δήμαρχος της Νάπολης, ανεξάρτητος που εκλέχθηκε για δεύτερη θητεία με αντιπάλους την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά, υπερασπιστής των Εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων και μεγάλος Φιλέλληνας, στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης με τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους που σήμερα διανύουν την 26η μέρα απεργία πείνας στις σιωνιστικές φυλακές των ναζί... (Σχετικό: O Όμαρ της Νάπολης...)

Στη Νάπολη της Ιταλίας, τη Νάπολη των "4 ημερών" του αντιφασιστικού αγώνα δεν μπορείς να "παίζεις" με τους αγώνες των λαών.
Εκεί δεν υπάρχει ζωτικός χώρος για τα σούργελα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" που στηρίζουν την "αραβική άνοιξη made in USA

...αλλά κι ούτε για τους νεοφασίστες 


=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.