Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Γ, Φιλιππάκης, ο άνθρωπος που ξεφτίλισε την google και τα fake news

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Μετά απο 16 ωρες, δεν γνωρίζει κανείς αν εχει συλληφθεί ή όχι ο γνωστός δημοσιογράφος.

Την ανάρτηση στον τοιχο του στο facebook διαβάζουμε οτι διέψευσε ο δικηγόρος του δηλώνοντας οτι δεν έχει συλληφθεί, αλλά κάποιος άλλος ανέβασε την ανάρτηση στον τοίχο του (!!!) Την ίδια στιγμή διαψεύδεται πάλι σύμφωνα με δημοσίευμα οτι η Εισαγγελία είχε ζητήσει αυτοφωρο.

Και όσο διαβάζουμε τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν ο Κ. Ζαχαριαδης δίνει μια νέα διάσταση στην έννοια του ανεκδότου του λαγού με το λιοντάρι, μαζεύοντας την αρχική του δήλωση ,βάζοντας εισαγωγικά στον προφορικό λόγο...τωρα αν η λέξη ουσιαστικά μπορεί να μπει σε εισαγωγικα είναι μια άλλη ιστορια

"Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα"

Πόσο μεταφορικά είναι μια πρόταση που ξεκινάει με το "ουσιαστικά" είναι απορίας άξιον, οπως και γιατί μέχρι τώρα οι δηλώσεις αυτές , όπως έγιναν, δεν προξένησαν το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης.

Εχω αρχίσει να πιστεύω και οργίζομαι γι αυτό, οτι η δήλωση Φιλιππάκη και όλη αυτή η ιστορία είναι ενα ακόμα παιχνίδι αποπροσανατολισμου για να περάσουν απαρατήρητες ή στα ψιλά κάποια/ες πραγματικά σοβαρές ειδήσεις.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.