Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Με… πινελιά Τζήμερου η συγκέντρωση “Παραιτηθείτε”

Κάποιοι άνθρωποι… δεν καταλαβαίνουν. Και μάλλον πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Το περσινό καλοκαίρι, τη στιγμή που η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα περνούσε δύσκολες στιγμές, λόγω κοινωνικής πίεσης, ήρθε η συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε”, με χαμηλή προσέλευση κόσμου, και πληθυντικά υποτονική, να δώσει… ανάσα πολιτικής ζωής στον Πρωθυπουργό. Να λειτουργήσει ως… χρυσός χορηγός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έδειξε δυναμική, σε μια περίοδο που, υπό κανονικές συνθήκες, θα… βούλιαζε η Αθήνα, εξαιτίας της λαϊκής δυσφορίας κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Το πάθημα φάνηκε να γίνεται μάθημα, καθώς στους μήνες που ακολούθησαν, και παρά τις… χαριτωμένες προσπάθειες περιθωριακών πολιτικών να επαναληφθεί το εγχείρημα, επικράτησε η λογική, και έτσι δεν προσφέρθηκε μια νέα πολιτική ανάσα στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω μιας υποτονικής συγκέντρωσης.

Το… μάθημα ωστόσο κάνει ανάπαυλα σε μερικές μέρες, καθώς οι “Παραιτηθείτε” προγραμματίζουν νέα συγκέντρωη στο Σύνταγμα, αδιαφορώντας για τις νέες, αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην αντιπολιτευτική και αντικυβερνητική ρητορική, τυχόν νέα αποτυχία, αντίστοιχη της προηγούμενης.

Και προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι η συγκέντρωση έχει… πινελιά Θάνου Τζήμερου, ο οποίος έσπευσε να την αγκαλιάσει, με την παρακάτω σχετική ανάρτησή του στο Facebook:

“Να το ξεκαθαρίσω: δεν είμαι στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Όποιος όμως κι αν διοργάνωνε μια εκδήλωση με αίτημα να παραιτηθεί η συμμορία των απατεώνων του κοινού ποινικού κώδικα που υποδύονται την κυβέρνηση, θα πήγαινα. Πολλώ δε μάλλον, καθώς οι διοργανωτές είναι φίλοι. Άρα θα πάω και σας καλώ να κάνετε το ίδιο. Έχουμε ξοδέψει χιλιάδες ώρες γράφοντας σεντόνια για τους παρανοϊκούς. Ας ξοδέψουμε κι ένα απόγευμα ακόμα. ”

Δεν θα πάει χαμένο
ysterografa.gr/
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.