Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

kalami.net/USA: Ο ''τεράστιος'' πολιτικός-υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ, έκανε ''σκόνη'' τον Σόϊμπλε (Μετά από το... 15ο ταξίδι του στο εξωτερικό σε 6μιση μήνες)

Σχετικό: kalami.net/USA: Καταγγελία στον πρωθυπουργό γιά τον ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ της Ομογένειας, υφυπ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ

''Τέρενς γερά, πάρτους τα βρακιά...Τέρενς προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα''
Με μία δήλωσή του σε ραδιοσταθμό Αθηνών (7 Ιουνίου '17), ο υφυπουργός, υποτίθεται ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ, ''ισοπέδωσε'' τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Δρ. Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε: «Μου φαίνεται πως απλά έχει πάρει Ντοκτορά στο να θέλει να σπάει νεύρα. Ντοκτορά στο σπάσιμο νεύρων».

Ο ακούραστος Τέρενς, που ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'', την ημέρα που ξεκουραζόταν στην Αθήνα, μετά το εβδομαδιαίο κουραστικό ταξίδι του στην Αυστραλία, επειδή την επομένη (8 Ιουνίου), αναχώρησε γιά την Γεωργία (το 15ο ταξίδι του στο εξωτερικό σε 6μιση μήνες), έκανε ''υπερήφανους'' όλους του 'Ελληνες, με την συγκλονιστική του δήλωση.
Ποιός είναι αυτός, ο τυχαίος, με ''ασήμαντα'' διδακτορικά (Νομικά και Οικονομικά), Δρ. Σόϊμπλε, που έχει ''ντοκτορά στο σπάσιμο νεύρων'', αλλά τα νεύρα των Ελλήνων και ειδικά του ''υπερήφανου'' Τέρενς και της κυβέρνησης, αποκλείεται να τα σπάσει; Και τι είναι τα μικροντοκτορά του, μπροστά στο ''ντοκτορά'' του Τέρενς, από την ''Ανωτάτη Μαυρογιαλουρική-ΑΝΕΛική Σχολή Αθηνών'';
Φυσικά, ο ''τεράστιος'' Τέρενς, φρόντισε το δελτίο τύπου, με το οποίο ενημερώνει γιά το κατόρθωμά του, να είναι σε επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, γιά να συγκινηθεί, ειδικά, ο υπουργός Εξωφρενικών Ν. Κοτζιάς, που του εγκρίνει τα πολλαπλά ταξίδια στο εξωτερικό. Αλλά και γιά να μας το θυμίζει, γιά να μην ξεχνιόμαστε, ότι ο Τέρενς είναι υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Είναι δυνατόν να μην πάει η Ελλάδα μπροστά, να μην προοδεύσει, με ''ήρωες- πατριώτες'' υφυπουργούς, ακούραστους ταξιδευτές, σαν τον Τέρενς;
Η ηρωϊκή δήλωση του υφυπουργού, δεν άφησε ασυγκίνητη την Ομογένεια, τον απόδημο Ελληνισμό. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, δήλωσε:
''Αισθάνομαι υπερήφανος γιά τον Τέρενς. Γιά την δήλωσή του, αλλά και γιά την προβολή -σε Επιτροπή της Βουλής- που έκανε σε εμένα και σε ανύπαρκτη, αλλά μελλοντικά υπαρκτή Οργάνωση, που προτίθεμαι να δημιουργήσω''.
Ο πρόεδρος του HANC, δήλωσε: ''Δακρύζω από την συγκίνηση. Θα στείλουμε και άλλη επιστολή στον πρωθυπουργό, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του Τέρενς''.

Παραιτήθηκε (7 Ιουνίου '17) ο γεν. Γραμματέας του ''Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού'' (ΕΟΤ), Δημ. Τρυφωνόπουλος
Ναι μεν τυπικά (και μερικά) ευθύνεται ο Δημ. Τρυφωνόπουλος γιά τις προκλητικές ''χορηγίες'' ΕΟΤ (ο βασικός λόγος ''παραίτησής'' του) σε μικρομέτρια ομογενειακά ελληνικά ΜΜΕ Νέας Υόρκης, γιά ''να προβάλουν την Ελλάδα''...τουριστικά(!!!) στους 'Ελληνες (που μόνο το ''ΚΑΛΑΜΙ'' αποκάλυψε και καυτηρίασε), αλλά οι περισσότερες έγιναν επειδή του το ζήτησε η ''τουρίστρια'' υπουργίνα Τουρισμού, η δήθεν ''αθώα'' κ. Ελ. Κουντουρά. Πιό χτυπητή περίπτωση η χορηγία 10.000 δολ. γιά μία σελίδα διαφήμιση (!!!) σε ''λεύκωμα'' (περιοδικάκι που διανέμεται σε χορούς, στο οποίο χρέωνε την σελίδα 1.000 δολ. και όχι 10.000 δολ.) σε... χορό του δήθεν λομπίστα Ν. Λαρυγγάκη (ΑΗΙ) στην Ουάσιγκτον, μετά από επιθυμία Π. Καμμένου. Και θα υπάρξουν δημοσιεύματα που θα πιστοποιούν την βρώμικη, κουτοπόνηρη, ''μαυρογιαλούρικη'' πολιτική των (δήθεν ''πατριωτών''). ''Πολιτική'', με σπατάλη κρατικού χρήματος, των ασυνείδητων-τυχοδιωκτών ΑΝΕΛ, στον απόδημο Ελληνισμό, που νόμισαν ότι η Ομογένεια είμαστε ''πρόβατα'' ή ''ψεκασμένοι''.

Γιά τώρα διαβάστε το παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας:

Τα πονηρά παιχνίδια των (δήθεν) ''πατριωτών'' ΑΝΕΛ στην Ομογένεια
Πίστεψαν ότι με τα πολλαπλά ''τουριστικά ταξίδια'' στο εξωτερικό (Κουντουρά, Κουίκ) με κρατικό χρήμα, τις χορηγίες σε ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης (Κουντουρά), που παραπέμπουν σε ''μαυρογιαλούρικες'' εποχές του αμαρτωλού παρελθόντος, θα αποκτήσουν... πρόσβαση και... ερείσματα στην Ομογένεια, ειδικά στις ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα; Αν είχαν 40-50 υποστηρικτές στις ΗΠΑ, τους έχασαν και αυτούς, εξαιτίας των πολλών ταξιδιών γιά το τίποτα και των χορηγιών (νομίζοντας ότι θα τους προβάλουν τα ομογενειακά ΜΜΕ), όταν παιδιά πεινάνε στην Ελλάδα, εξαιτίας της ''μνημονιακής κρίσης''. 'Ετσι, αντί γιά ''πατριώτες'', αποδείχτηκαν ασυνείδητοι τυχοδιώκτες, με άσκοπη χρήση κρατικού χρήματος και πονηρά μικροπολιτικά ''κόλπα''. Οι Ομογενείς κατάλαβαν εύκολα τα παιχνίδια τους και γελούν, αφού τους θεωρούν γραφικούς ''μαυρογιαλούρους''.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.