Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ραφαηλίδης: Στο Μεσαίωνα ο Σαββόπουλος θα ήταν ιεροεξεταστής

O Έλληνας διανοητής Βασίλης Ραφαηλίδης αποστομώνει περίτρανα τον υπερασπιστή ενός χυδαίου πουριτανισμού, στην γνωστή υπόθεση των αρχων της δεκαετίας του ’90 που αφορούσε σεξουαλικές σκηνές σε ταινία της Φρίντα Λιάππα.


Από τότε ο Σαββόπουλος ζήτησε επίσης να ανοίξουν τα ξερονήσια για τοξικοεξαρτημένα άτομα, να συγχωρέσουμε τον βασανιστή Μπάμπαλη, να καταργήσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, να απελευθερώσουμε τους πραξικοπηματίες και να καταδικάσουμε ή να τιμήσουμε το ΠΑΣΟΚ (ανάλογα με την περίσταση). http://info-war.gr/rafailidis-sto-meseona-o-savvopoulos-tha-itan-ieroexetastis/

Στη χτεσινή συναυλία, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα τραγουδούσε το «Τον Χειμώνα Ετούτο». Άλλαξε σχεδόν όλους τους στίχους για να τους κάνει *αντιμνημονιακούς* με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

«Είπαν θα μας σώσουν κι όμως μας πηδήξανε... / Κάντε κάτι αδέρφια, μας γαμούν αλύπητα...»:

Ο Γιάννης Ζουγανέλης διασκευάζει Διονύση Σαββόπουλο στη συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο (12/7/17)



Στο τέλος ο Σαββόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή και τον διακόπτει, λέγοντάς του σε θυμωμένο ύφος και τόνο, «Καλά αγόρι μου, αγνώριστο μου το κανες το τραγούδι» και ο Ζουγανέλης φεύγει σοκαρισμένος απ’ τη σκηνή…



Αμέσως μετά «έσφαξε με το γάντι» από το μικρόφωνο τον Ζουγανέλη λέγοντας πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν», ενώ προλογίζοντας τον επόμενο καλλιτέχνη είπε ότι «τώρα θα έρθει στη σκηνή ένας σοβαρός άνθρωπος».

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.