Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Μέσω… Χρυσής Αυγής σε Βουλή και… Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (;)


Ποιος να το φανταζόταν, όταν άλλοι κάνουν αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθούν στη Βουλή, ότι από… καραμπόλα, από τύχη, από… φυσική εξέλιξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα… κατάφερνε εκ νέου να έχει λόγο στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε μια, ομολογουμένως, δύσκολη περίοδο για τη χώρα με τον Μάθιου Νίμιτς να συναντά, χθες, τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και σήμερα τον ομόλογό του στα Σκόπια το πάλαι γνωστό ΛΑ.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) με μόλις 0,77%, που πήρε στις τελευταίες εθνικές εκλογές, αποκτά αίφνης σάρκα και οστά με την προσχώρηση σε αυτό του, από πενταμήνου παραιτηθέντος βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ανεξάρτητου έκτοτε, Νίκου Μίχου.

Ο βουλευτής Ευβοίας θα εκπροσωπεί τον ΛΑ.Ο.Σ όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας από τηλεοράσεως ο πρόεδρος του κόμματος μαζί με τον ίδιο τον κ. Μίχο.

Την ώρα που ως το τέλος Φεβρουαρίου οδεύει προς κλείσιμο το ΑΡΤ, ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος εκπέμπει σε πανελλαδική εμβέλεια και με δεδομένο ότι δεν ...
κατέθεσε αίτηση για άδεια στο διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ «αποκτά» φωνή εντός του Κοινοβουλίου αλλά και μερίδιο από την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Μήπως, όμως, εκτός από το προφανές, αν ο, μέχρι προχθές ανεξάρτητος, βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος ενταχθεί πλήρως στο κόμμα και δεν συνεργαστεί μόνο με αυτό, τότε ο κ. Καρατζαφέρης δεν αποκτά λόγο μόνο στη Βουλή αλλά και μία θέση ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς σε μια πιθανή σύγκληση του Συμβουλίου τους υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Άλλωστε ακόμη και χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης με αφορμή την επίσκεψη του κ. Νίμιτς και τις ανακοινώσεις Κοτζιά επανέφερε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά «για άμεση σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις καθώς – σε ένα προ των πυλών Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, εκτός από τα ήδη εκλεγμένα κόμματα θα εκπροσωπηθούν και η Λαϊκή Ενότητα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, εφόσον έχει εκλεγμένο ευρωβουλευτή αλλά πιθανότατα και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με τον Γιώργο Καρατζαφέρη…
Στέλλα Κεμανετζή
 https://www.reader.gr/news/apopseis/meso-hrysis-aygis-se-voyli-kai-symvoylio-politikon-arhigon
=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.