Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Μητέρα βρήκε την καθηγήτρια, αντί για ιδιαίτερο, να κάνει σεξ με τον 15χρονο γιο της Η γυναίκα και ο πιτσιρικάς είχαν μόλις ξεκινήσει το πρώτο μάθημα

Σχετικό: Νεαρή blogger έγραψε για δωρεάν σεξ στο ξενοδοχείο που έμενε και αυτό… βούλιαξε
Η οικογένεια ενός 15χρονου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ήθελε να δώσει μία έξτρα βοήθεια στο παιδί για να τα πάει καλύτερα στα μαθήματά του. Η μητέρα της οικογένειας είχε μάλιστα κολλητή φίλη καθηγήτρια, οπότε ακόμα καλύτερα.
Έτσι η Νατάλια Νικάντροβα πήγε στο σπίτι για να ξεκινήσει ιδιαίτερα με τον 15χρονο. Δεν αρκέστηκε στα σχολικά μαθήματα, όμως, καθώς θέλησε να τον διδάξει και σωστές αρχές της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Στο πρώτο μάθημα κιόλας...
Έτσι η Νατάλια Νικάντροβα πήγε στο σπίτι για να ξεκινήσει ιδιαίτερα με τον 15χρονο. Δεν αρκέστηκε στα σχολικά μαθήματα όμως καθώς θέλησε να τον διδάξει και σωστές αρχές της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Στο πρώτο μάθημα κιόλας.
fpogbjpfd2
Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η σεξουαλική επαφή των δύο δεν κράτησε πάντως για πολύ, καθώς η μητέρα του παιδιού μπήκε στο σπίτι και τους έπιασε στα πράσα. Η γυναίκα ...
συνελήφθη και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «η μητέρα τους έπιασε τη στιγμή της πράξης και σύμφωνα με τα στοιχεία μας ο σκοπός της από την αρχή ήταν να αποπλανήσει το αγόρι».
Η καθηγήτρια πλέον αναμένει τη δίκη της και αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να επιφέρουν ποινή μέχρι και 4 χρόνια φυλάκιση.
fpogbjpfd3
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.