Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Γιάννης Μάζης: «Δεν Είναι Σύλληψη, Είναι Αιχμαλωσία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σήμερα 5/03/2018 ο κ. Ιωάννης Μάζης καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση των δυο Ελλήνων που δικάζονται στην Αδριανούπολη

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Μάζης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τυπικό, ούτε τυχαίο το γεγονός της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών !

Κανείς δεν μπορεί να πει οτι οι Έλληνες Στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα και η ανακοίνωση του ΓΕΣ δεν το ξεκαθαρίζει …«Φέρεται να πέρασαν», λέει ο καθηγητής!

Ο καθηγητής δήλωσε απαισιόδοξος για την έκβαση της υποθέσεως και υπενθύμισε οτι ο Ερνντογάν έχει φυλακίσει εκατοντάδες Τούρκους Αξιωματικούς και θα… κωλώσει σε δύο Έλληνες;

Δήλωσε ότι είναι η πρώτη αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το 1974!

Δείτε εδώ το βίντεο:



=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.