Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

kalami.net/USA: Τι παθαίνουμε στην Ομογένεια ΗΠΑ, από τους κρατικοδίαιτους τυχοδιώκτες Ελλάδας


Ρένα Δούρου: Αυτό το ''βούρλο'' από που μας προέκυψε;;;

Κατά καιρούς, ασοβάρευτοι πολιτικοί Ελλάδας, επισκέπτονται τις ΗΠΑ και κάνουν δηλώσεις, που αναμεταδίδονται από ασοβάρευτα ΜΜΕ Αθηνών, γιά να ''εντυπωσιάσουν'' τον λαό στην Ελλάδα. Πρόσφατο περιστατικό, αυτό με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Με χρήματα φορολογούμενων έκανε μία αχρείαστη περιοδεία στις ΗΠΑ, απόλαυσε τον ''τουρισμό'' της, που συνοδεύτηκε από ψώνια σε εμπορικά καταστήματα Νέας Υόρκης και μετά μας ''αποτελείωσε'' με μία δήλωσή της, γιά να δείξει στην Ελλάδα ότι είναι ''σπουδαία'', αφού κάνει και... ''σημαντικές επαφές στην Ουάσιγκτον''(!!!), νομίζοντας ότι απευθύνεται σε...''κάφρους''..... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Κατά καιρούς, ασοβάρευτοι πολιτικοί Ελλάδας, επισκέπτονται τις ΗΠΑ και κάνουν δηλώσεις, που αναμεταδίδονται από ασοβάρευτα ΜΜΕ Αθηνών, γιά να ''εντυπωσιάσουν'' τον λαό στην Ελλάδα, ο οποίος φαίνεται ότι έχει εθισμό στο...''κουτόχορτο''.
Πρόσφατο περιστατικό, αυτό με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Με χρήματα φορολογούμενων έκανε μία αχρείαστη περιοδεία στις ΗΠΑ, απόλαυσε τον ''τουρισμό'' της, που συνοδεύτηκε από ψώνια σε εμπορικά καταστήματα Νέας Υόρκης και μετά μας ''αποτελείωσε'' με μία δήλωσή της, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ''Περιφέρειας'' και αναμεταδόθηκε από ''ημέτερα'' ΜΜΕ Αθηνών. Η δήλωση:

«Ολοκληρώσαμε, μαζί με γυναίκες εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, σειρά ενημερωτικών συναντήσεων στην Ουάσινγκτον, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη Βουλή και τη Γερουσία. Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας με Αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές, ήσαν οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις υπό το πρίσμα των πρόσφατων περιφερειακών εξελίξεων στην περιοχή μας. Διαπιστώσαμε τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας-ΗΠΑ καθώς και τις μεγάλες προοπτικές εμβάθυνσης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών, με δεδομένο τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ως παράγοντα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου» (Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, Τρίτη 6 Μαρτίου '18, Ουάσινγκτον).
Μάλιστα, ένα ΜΜΕ Αθηνών το...παρατράβηξε, γράφοντας ''η Ρένα Δούρου είχε εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις στη Βουλή, τη Γερουσία και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ''.
Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Δεν αναφέρει η ''σπουδαία διπλωμάτης-περιφερειάρχης'' (ούτε τα ''παπαγαλάκια-ΜΜΕ''), με ΠΟΙΟΥΣ ''Αμερικανούς αξιωματούχους, βουλευτές και γερουσιαστές'' συναντήθηκε, με τους οποίους ''είχε εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις''(!!!). Στην φαντασία της, μπορεί να έγινε δεκτή και από τον...Τραμπ, αλλά στην πραγματικότητα, η κ Δούρου, ικανοποιώντας την ανάγκη της γιά αυτοπροβολή, νομίζει ότι απευθύνεται σε...''κάφρους''.
Σημ.: Η φράση, στην δήλωση, ''με δεδομένο τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ως παράγοντα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή'', είναι ''όλα τα λεφτά''.

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.