Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ματέο Σαλβίνι: Η Ιταλία λέει όχι στο εμπόριο ανθρώπων - ΦΩΤΟ



Στην απόφασή του να αρνηθεί την είσοδο σε ιταλικό λιμάνι στο πλοίο Aquarius, το οποίο μεταφέρει πάνω από 600 μετανάστες και πρόσφυγες, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της Λέγκα αναφέρει: 
«Στη Μεσόγειο υπάρχουν πλοία με σημαία Ολλανδίας, Ισπανίας, Γιβραλτάρ και Μεγάλης Βρετανίας. Και υπάρχουν ΜΚΟ γερμανικές και ισπανικές, υπάρχει η Μάλτα που δεν δέχεται κανέναν, η Γαλλία που απωθεί στα σύνορα, η Ισπανία η οποία υπερασπίζεται τα σύνορά της με τα όπλα, ουσιαστικά όλη η Ευρώπη φροντίζει τα συμφέροντά της».

«Από σήμερα και η Ιταλία αρχίζει να λέει όχι στο εμπόριο ανθρώπων, όχι στις μπίζνες της λαθρομετανάστευσης. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να εγγυηθώ μια ήσυχη ζωή στους νέους αυτούς στην Αφρική, και στα παιδιά μας στην Ιταλία», καταλήγει ο Ματέο Σαλβίνι.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

http://www.press-gr.com/2018/06/blog-post_1230.html
=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.