Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

George Soros: «Η Ευρώπη θα σας πληρώσει για το άδικο βάρος που υποστήκατε για τους πρόσφυγες»


ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GRΣχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τρομοκρατημένος ο "φιλάνθρωπος" πολυεκατομμυριούχος George Soros από τη σκέψη και μόνον πως η νέα ιταλική κυβέρνηση θα κλείσει τις μπίζνες μεταφοράς παράνομων μεταναστών με τις δικές ΜΚΟ στην Ιταλία.
Μιλώντας ο Soros εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Φεστιβάλ Οικονομίας του Πανεπιστημίου Τρέντο (Festival dell’Economia di Trento) τόνισε χωρίς ντροπή «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να πληρώσει τη Ρώμη για το άδικο βάρος διαχείρησης των προσφύγων» («L’Ue dovrebbe pagare Roma per l’onere ingiusto della gestione dei rifugiati»), λες κι η αξιοπρέπεια ενός λαού κι ενός κράτους είναι εμπόρευμα προς πώληση σε πάγκους λαϊκών αγορών κι ως αυτοκράτορας κατήγγειλε τη νέα κυβέρνηση ως υποχείριο της Ρωσίας: «Η νέα κυβέρνηση είναι κοντά στη Ρωσία. Ο Salvini μισθοδοτείται από τον Πούτιν;» («Il nuovo governo è vicino alla Russia. Salvini è a busta paga di Putin?»).
Ο διεθνής απατεώνας που κάνει εμπόριο ανθρώπινου δυναμικού για εκμετάλλευση, διευθύνει, καθοδηγεί και χρηματοδοτεί τις παρελάσεις gay pride, τις "πολύχρωμες επαναστάσεις", την "αραβική άνοιξη", ηγείται του "αντιεθνικιστικού" κινήματος, του κινήματος των "ανοιχτών συνόρων" και που τη δεκαετία του '90 επιτέθηκε δολοφονικά εναντίον της...
ιταλικής λιρέτας κερδίζοντας δισεκατομμύρια, απευθύνει ντροπιαστικές κι αστήρικτες κατηγορίες εναντίον του Γραμματέα της Λέγκας Matteo Salvini, υπουργού των Εσωτερικών κι αντιπροέδρου της νέας ιταλικής κυβέρνησης του καθηγητή Giuseppe Conte.
Ο Soros είναι ο αγαπημένος της "αριστεράς" και χωρίς ποτέ να το κρύψει της ιταλικής αριστεράς. Ακριβώς πριν ένα χρόνο, το Μάη του 2017, έγινε δεκτός με όλες τις επισημότητες από τον αριστερό δοτό μασόνο πρωθυπουργό κι αριστοκρατικής καταγωγής Κόμη Paolo Gentiloni Silveri.
Τότε ο ηγέτης του Κινήματος 5 αστέρωνBeppe Grillo ξεσκέπασε το ρόλο του απατεώνα "φιλάνθρωπου" Soros: «Τι έκανε ο Gentiloni με τον Soros;» (4 Μάη 2017) και μεταξύ άλλων επισήμανε:
«George Soros, δισεκατομμυριούχος με χρηματοπιστωτικές απάτες στις πλάτες πολιτών, όπως εκείνη του 1992 εναντίον της Ιταλίας που προκάλεσε την απώλεια του 30% της αξίας της ιταλικής λιρέτας, που ισούται με 48 δισεκατομμύρια δολάρια, χθες έγινε δεκτός με όλες τις τιμές από τον πρωθυπουργό Gentiloni...
Με ποια ιδιότητα o Gentiloni συναντήθηκε με τον Soros και με ποια ιδιότητα ο Soros έγινε δεκτός από τον Gentiloni;
Θέλει ν' αγοράσει σε εξευτελιστικές τιμές κάποιο ιταλικό φιλέτο που δεν έχει πουληθεί σε ξένους; Παραπονέθηκε για τη δικαστική έρευνα του εισαγγελέα Zuccaro για τις ΜΚΟ που έχουν γίνει ταξί της Μεσογείου και χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια δολάρια από τον Soros; Του ζήτησε να σταματήσει η δικαστική έρευνα για τις ΜΚΟ;
Πρωθυπουργέ  Paolo Gentiloni Silveri, αριστοκράτη της Filottrano, της Cingoli και της Macerata, εσύ πρέπει να λογοδοτήσεις στο λαό για τις πράξεις σου...».
Χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για τις σημερινές επιθέσεις του δισεκατομμυριούχου "φιλάνθρωπου" εναντίον της νέας ιταλικής κυβέρνησης;
Οι επιθέσεις του διευθυντηρίου της Ε.Ε., της ευρωπαϊκής αριστεράς και δεξιάς, του Συνδέσμου Ιταλών Βιομηχάνων, της Μασονίας, του Βατικανού εναντίον της νέας ιταλικής κυβέρνησης δεν έχουν προηγούμενο στην Ευρώπη.
Κι ενώ στην Ελλάδα θα έπρεπε να λαμβάνουμε τα μηνύματα που επαναλαμβάνει για Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία η νέα ιταλική κυβέρνηση, σε πλήρη συντονισμό συντάσσεται με το Soros και το υπερεθνικό κεφάλαιο η ελληνική δεξιά κι αριστερά.
Ανεξήγητη η επίθεση από την "iskra", την επίσημη έκφραση της Λαϊκής Ενότητας  του Π. Λαφαζάνη... Σαλβίνι: Την ώρα που υπαναχωρεί στο ευρωκατεστημένο, «πουλάει» εύκολη αγριότητα και πυγμή κατά των μεταναστών, λες κι έχουν κι αυτοί οικονομικά συμφέροντα με ΜΚΟ, "κοινωνικές καταλήψεις" που χρηματοδοτεί επισήμως ο Soros στην Ελλάδα.
Η χυδαία επίθεση της αριστεράς εναντίον μιας κυβέρνησης που ακόμη δεν έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και τη Γερουσία, ίσως πρέπει ν' αποτελέσει μελέτη ψυχιατρικών και ψυχολογικών επιστημονικών ερευνών, για να μην δεχθούμε πως υπάρχει πλήρης έλεγχος από το υπερεθνικό κεφάλαιο.
Συνοψίζοντας... πριν την ψήφο εμπιστοσύνης από τα κοινοβούλια ορισμένοι στην Ελλάδα αποφάσισαν ως εγγυητές της "επανάστασης":  η νέα ιταλική κυβέρνηση δεν θα επιφέρει προβλήματα στο ευρώ, το ΝΑΤΟ, θα αποδεχθεί και θα πληρώσει το χρέος-απάτη, θα πληρώσει τους τοκογλύφους του ΔΝΤ, θα συνεχίσει τη σκλαβιά του ιταλικού λαού όπως ακριβώς συνέβη στη δική μας πατρίδα.
Αύριο είναι πιθανό να ζητήσει η νέα κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία Palazzo Madama και μεθαύριο από τη Βουλή (Montecitorio).
Στη Γερουσία το Κ5α με τη Λέγκα διαθέτουν απόλυτη πλειοψηφία (167 Γερουσιαστές στους 315). Μάλλον θα δηλώσει αποχή το κόμμα "Fratelli d'Italia" με 18 Γερουσιαστές, θα καταψηφίσουν και θα καταλάβουν τα έδρανα της αντιπολίτευσης 61 Γερουσιαστές της δεξιάς, του κόμματος του Μπερλουσκόνι "Forza Italia" και 52 της αριστεράς του "Pd". Όμως η κυβερνητική πλειοψηφία αναμένεται να ενισχυθεί από τους Γερουσιαστές των αυτόνομων Περιφερειών και ορισμένους αριστερούς της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων.
Στη Βουλή το Κ5α με τη Λέγκα διαθέτουν επίσης απόλυτη πλειοψηφία (346 Βουλευτές στους 630).
Και στη Βουλή όλα δείχνουν πως η απόλυτη πλειοψηφία θα ενισχυθεί.
Η χειρότερη πολιτική κυβέρνηση είναι πάντα καλύτερη από τις κυβερνήσεις "τεχνοκρατών" κι όταν διορίζονται στις ευρωπαϊκές χώρες είναι γνωστό πως αποτελούν επιλογές ξένων δυνάμεων.
Τώρα το Κ5α κι η Λέγκα που έχουν τόσο κοινοβουλευτική όσο και λαϊκή πλειοψηφία θα πρέπει να πείσουν τους πολίτες και τις δυνάμεις της κοινωνίας πως θα σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους. Αν ακολουθήσουν την οδό του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν πολιτικά κι εκλογικά.
Η διαφορά της Ιταλίας με την Ελλάδα είναι πως στην ιταλική κοινωνία έχει ανοίξει από χρόνια (από το Κ5; και Λέγκα) μια συζήτηση με σκληρούς όρους για το ευρώ, το ρόλο της Ε,Ε,, τις ξένες παρεμβάσεις και την Εθνική Κυριαρχία. Αρκεί να ανφέρουμε πως η κυρίαρχη κατηγορία της ιταλικής αριστεράς εναντίον της νέας κυβέρνησης είναι πως είναι μια "εθνικοκυριαρχική κυβέρνηση", που δεν συμβαδίζει με τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό" που έχουν ανάγκη όλες οι χώρες της Ε.Ε. ώστε να εξαλειφθούν τα "κακά" έθνη-κράτη.
Πρέπει να γίνει σαφές -σε όσους δεν έχουν ένα "κάδρο" στο μυαλό, όπου ότι δεν καθοδηγούμε είναι "κακό", διότι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε πλέον ρόλο στις κοινωνίες και την πολιτική, συνεπώς απευθύνουμε κατηγορίες εναντίον του λαού που βρίσκεται στις πολυθρόνες και δεν αντιλαμβάνεται το "επαναστατικό δόγμα" μας-, πως στις 27 Μάη 2018 στην Ιταλία αποκαλύφθηκε σε όλες τις εμφάσεις η φύση του λεγόμενου "ευρωπαϊσμού". Μόνον τυφλοί και κωφοί πολιτικά δεν μπορούν να κατανοήσουν τι συνέβη στην Ιταλία με το πραξικόπημα του Mattarella.
Επίσης πως από τη θανατηφόρα παγίδα-φυλακή του €uro βγαίνεις χωρίς να το προαναγγείλεις κι αρκεί ένα Σαββατοκύριακο και μία απλή κυβερνητική απόφαση μιας κυβέρνησης που διαθέτει πολιτικούς αδένες (στην καθομιλουμένη όρχεις). Χρειάζεται πολιτικός αγώνας για να γίνει συνείδηση του λαού η κυβερνητική πολιτική, αλλά ταυτόχρονα και μια Νυρεμβέργη για επίορκους πολιτικούς, τραπεζίτες, βιομηχάνους...

Σχετικά με την επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού:

* Ο Νίκος Κλειτσίκας  εργάστηκε στην Ιταλία για έξι (6) μήνες, στις πολιτικές εκλογές της Ιταλίας (9, 10 Απρίλη 2006), στο επιτελείο της Thetacom Ltd, μαζί με τον Frank Luntz, για την Πολιτική Στρατηγικής Επικοινωνίας της κεντροαριστερής συμμαχίας Unione, του Ρομάνο Πρόντι: "Ιταλικές πολιτικές εκλογές 2006" [εξαντλημένο]

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.