Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Επικό! Ζευγάρι βγήκε στο μπαλκόνι ξενοδοχείου και το έκανε μπροστά στον κόσμο! (photos+video)

Απίστευτες ήταν οι ορμές που είχε το ζευγάρι στο Μόντε Κάρλο, καθώς πρόσφεραν απίστευτο θέαμα, πριν… καταλάβουν πως είχαν κοινό.

Το περιστατικό έγινε στο Μονακό, τις ημέρες του Grand Prix της Formula 1, όταν το ζευγάρι της… ιστορίας αναστάτωσε τον κόσμο που έτυχε να βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει. Βλέπετε, το ζευγάρι ήταν… ασυγκράτητο και πλέον έχει περάσει στην… ιστορία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ζευγάρι βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, προκειμένου να συνεχίσει τον… έρωτά του, αλλά για κακή του τύχη, από κάτω υπήρχαν πολλοί… θεατές, με μερικούς εξ αυτών να «τραβούν» τις σκηνές. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, η γυναίκα κατάλαβε το… κοινό και επέστρεψαν στο δωμάτιο.

Προσοχή! Το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανήλικους


https://tinyurl.com/y72re53p
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.