Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Μια Βασική Παρατήρηση και τέσσερα πολύ "πατριωτικά" στοιχειά της "πατριωτικής" και όχι "Εσχατοπροδοτικής" συμφωνίας των "Μακεδόνων" μας, κ.κ. Τσίπρα και Kοτζιά

Κύριοι Βουλευτές,
Δείτε τέσσερα πολύ “πατριωτικά” στοιχειά της "πατριωτικής" και όχι “Εσχατοπροδοτικής” συμφωνίας των "Μακεδόνων" μας, κ.κ. Τσίπρα  και Kοτζιά.  Κάι δείτε πριν μια Βασική Παρατήρηση.
Πέραν τις δωρεάς σε αυτούς Ελληνικής ΑΟΖ κτλ.  Και πέραν του υπό εκκόλαψη νέου «ρατσιστικού» νόμου για το σκοπιανό)
ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:  Ο κ. Κοτζιάς οδεύει στα σκόπια (και όχι στις Ελληνικές Μακεδονικές Πρέσπες) για υπογραφή της δεσμευτικής συμφωνίας, χωρίς εξουσιοδότηση του υπουργικού συμβουλίου ή του κοινοβουλίου.
Δείτε τώρα.
ΠΡΩΤΟ πολύ “πατριωτικό” στοιχειό.
·      Σύμφωνα με έγκριτους νομικούς το άρθρο 20(9), ΔΙΔΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το όνομα, τη γλώσσα και την ταυτότητα που αναφέρονται στο άρθρο 1 (3) και στο άρθρο 1 (4).
·       Ανεξάρτητα αν τελικά οι σκοπιανοί δεν τηρήσουν την συμφωνία και αυτή δεν επικυρωθεί.
Î¦Ï Ï Î¿Î³Ï Î±Ï Î¯Î± Ï Î¿Ï  Euripides Billis.
ΔΕΥΤΕΡΟ επίσης πολύ «πατριωτικό» στοιχείο. ...

·      Στο άρθρο 7 (1,2,3,4) αναφέρεται ο Ελληνικός πολιτισμός, ιστορία κτλ, ανήκουν στην Ελλάδα (το προφανές για το οποίο ήταν υπερήφανος ο ολίγον Μακεντόσκι κ. Τσίπρας) 
Î¦Ï Ï Î¿Î³Ï Î±Ï Î¯Î± Ï Î¿Ï  Euripides Billis.
·      Χωρίς να διευκρινίζεται ότι ο Μακεδών Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και ο αρχαίος Μακεδονικός πολιτισμός και ιστορία είναι Ελληνικά. 
·      Έτσι με την λογική του υπαλλήλου του Σόρος Νίμιτς, των σκοπιανών και του Μακεντόσκι κ. Τσίπρα εμείς θα λέμε όπως είναι τον Αλέξανδρο Έλληνα και οι σκοπιανοί θα τον λένε ανά τους αιώνες Μακεντόσκι.
·      Και έχοντας και το όνομα, τη γλώσσα και το ίθυνες, που τους τα δώρισε ο κ. Τσίπρας, θα γίνει, ο Μέγας Αλέξανδρος σκοπιανός Αλεξανδρόσκι, ο Φίλιππος σκοπιαν΄’ος Φιλιππόσκι και ο Αριστοτέλης σκοπιανός Αριστοτελόσκι.
·      Αν αυτά δεν ήταν τόσον τραγικά θα ήταν απείρως γελοία.

ΤΡΙΤΟ επίσης πολύ «πατριωτικό» στοιχείο
·      Στο άρθρο 8 (5), ως εάν εμείς είχαμε αλυτρωτικές επιδιώξεις εις βάρος των σκοπιανών,
·      Δίδουμε με την "πατριωτική" συμφωνία του κ. Τσίπρα, μέσω των σκοπιανών στον Σόρος, την δυνατότητα να συγγράψει με τη γνωστή μαφία του, του cdrcee, τα βιβλία μας και να απαλείψει την ιστορία μας.
Î¦Ï Ï Î¿Î³Ï Î±Ï Î¯Î± Ï Î¿Ï  Euripides Billis.

ΤΕΤΑΡΤΟ επίσης πολύ «πατριωτικό» στοιχείο
Και στο άρθρο 8 (1) δίνουμε στους σκοπιανούς την ίδια δυνατότητα.
Î¦Ï Ï Î¿Î³Ï Î±Ï Î¯Î± Ï Î¿Ï  Euripides Billis.

Ευριπίδης Μπίλλης

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.