Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Σαλβίνι προς Κομισιόν: Δεν υποχωρούμε ούτε ένα εκατοστό


Η Ρώμη δεν κάνει βήμα πίσω, είπε ουσιαστικά ο Ματέο Σαλβίνι, αναφερόμενος στην απάντηση της Ιταλίας προς την Κομισιόν, για τον προϋπολογισμό.

«Στην ΕΕ υπάρχουν κάποιοι γραφομανείς, οι οποίοι στέλνουν γράμματα και εμείς απαντάμε ευγενικά, με άλλα γράμματα, αλλά δεν υποχωρούμε ούτε κατά ένα εκατοστό», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Διότι έχει λάθος η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία, στις ιδρυτικές της συνθήκες, εγγυάται στις χώρες μέλη τη δυνατότητα να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την πλήρη απασχόληση. Αλλά, αν δεν με αφήνεις να ξοδέψω χρήματα, την πλήρη απασχόληση και τα κοινωνικά δικαιώματα πώς στο διάτανο θα μπορέσω να τα εγγυηθώ;», συμπλήρωσε ο Σαλβίνι.  | [iefimerida.gr]

ΑΓΝΟΕΙ την Κομισιόν! Η Ιταλία δεν αλλάζει τον προϋπολογισμό της...

* Περισσότερα για την Ιταλία:
 ΕΔΩ



"Ζητάω συγνώμη απ τον κόσμο που μας παρακολουθεί απ το σπίτι κι απ' όσους είναι εδώ και παρακολουθούν το ντελίριό σας.
Κατά την γνώμη μου δεν είστε φυσιολογικοί! Υπάρχουν είκοσι εκατομμύρια ανέργων στην Ευρώπη, υπάρχει η τρομοκρατία του Ισλάμ, υπάρχει μια εκτός ελέγχου μετανάστευση κι εσείς ασχολείστε εδώ με δευτερεύοντα θέματα και ψευδείς ειδήσεις στα σόσιαλ μήντια !
Πρέπει να σας δει το συντομότερο ένας πολύ καλός Γιατρός !" Matteo Salvini

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.