Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Top10 Σκοτεινές Θεωρίες Συνωμοσίας Που Βγήκαν Πραγματικές (ΤΟΡ 10)

Καθώς, ακόμη και οι πιο γελοίες θεωρίες μπορεί να αποδειχθεί πως ήταν εν τέλει, σωστές. Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις τις δέκα πιο σκοτεινές θεωρίες συνομωσίας που μας τρόμαξαν λίγο περισσότερο από όσο περιμέναμε.

Καθ 'όλη την ιστορία, ο κόσμος έχει δει μέρος των θεωριών συνωμοσίας να έρχονται και να φεύγουν. Eίναι δίκαιο να πούμε ότι οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες είναι εντελώς παράλογες. Από καιρό σε καιρό όμως, μια θεωρία συνωμοσίας που πολλοί θεωρούσαν γελοία φαίνεται στην πραγματικότητα σωστή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η αλήθεια μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο τρομακτική από τη μυθιστοριογραφία. Τα παραπάνω είναι δέκα παραδείγματα τέτοιων θεωριών που αποδείχθηκαν σωστές και θα σας βάλουν σε πολλές σκέψεις…

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.