Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο συριακός στρατός μπήκε στον Manbij



14 Οκτωβρίου 2019, 20:17
Φωτογραφία: Ηλίτα Πιτάλεφ / RIA Novosti
Κείμενο: Σεργκέι Γκουγιάνοφ























Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη Manbij στη βόρεια Συρία, η οποία είχε ελεγχθεί προηγουμένως από τους Κούρδους, τις εκθέσεις του GosTV. Πριν από αυτό, τα τουρκικά στρατεύματα πήγαν στο Manbij.
"Οι μονάδες του συριακού στρατού εισήλθαν στο Manbij της επαρχίας του Aleppo," RIA "Novosti" αναφέρει το κανάλι Ikhbariya.
Πριν από αυτό, έγινε γνωστό ότι τα τουρκικά στρατεύματα ξεκίνησαν μια επίθεση εναντίον του Manbij. Ταυτόχρονα, οι Κούρδοι δεν ήθελαν να αφήσουν συριακά στρατεύματα στις πόλεις που κατείχαν. Θεωρήθηκε ότι ο στρατός της ΕΔΠ θα αναπτύξει τις δυνάμεις του κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία από το Manbij μέσω Raqqa, Hasek, Kamyshly στο τελευταίο σημείο ελέγχου στο Derik.
Τη Δευτέρα , αναφέρθηκε ότι οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη Ain Issa στην επαρχία της Raqqa στο βόρειο τμήμα της αραβικής χώρας.
Η εφημερίδα VZGLYAD  ερεύνησε αν η συμφωνία του Ασάντ με κουρδικά τμήματα απειλούσε τη Ρωσία. ...
==============================


https://vz.ru/news/2019/10/14/1002977.html?utm_campaign=vz&utm_medium=referral&utm_source=push

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.