Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο Ρώσος αστροναύτης Oleg Kononenko προέβλεψε την πτήση των γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων στο διάστημα

Ο διοικητής του σώματος κοσμοναυτών Oleg Kononenko πιστεύει ότι οι γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι θα διερευνήσουν βαθύ χώρο, είπε σε μια "στρογγυλή τράπεζα" στο κρατικό τεχνικό πανεπιστήμιο Bauman της Μόσχας.

"Ο κύριος κίνδυνος για τον άνθρωπο (στο διάστημα - περίπου LOOK) είναι η ακτινοβολία. Προσωπικά, είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι οι γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι θα πετάξουν σε βαθύ χώρο » ,  ανέφερε η Interfax .
Kononenko σημείωσε ότι η δημιουργία ενός ατόμου που είναι σε θέση να ανέχεται την ακτινοβολία με ελάχιστο προστατευτικό εξοπλισμό κάνει τη μελλοντική εξερεύνηση του βαθύ χώρο υποσχόμενη.
"Μου φαίνεται ότι γενιές ανθρώπων που θα είναι πιο ανθεκτικές στη σκληρή ακτινοβολία θα καλλιεργηθούν τεχνητά. Φυσικά, θα είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι που ζει εντελώς ανθεκτικό σε τέτοια ακτινοβολία », πρόσθεσε ο αστροναύτης.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της κρατικής εταιρείας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκοσίν, δήλωσε ότι τα ανθρωπομορφικά συστήματα  θα επιτρέψουν στους  ερευνητές να μετακινηθούν σε βαθύ χώρο.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.