Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

«ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΛΙΒΥΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ»

Ευριπίδης Μπίλλης - Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ,
Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Πριν θα πρέπει να τονιστεί στον υπέρμαχο του καζάν – καζάν, κ. Δένδια ότι απαιτείται να οριοθετηθεί ΑΜΕΣΑ η ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.



Για την Αίγυπτο που είναι περισσότερο ωφελημένη από τη «γαλάζια ΑΟΖ» τουρκίας και Λιβύης, δεν είναι δυνατή καμία πρόβλεψη.



Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει, αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εγκαταλείψει το καζάν - καζάν (που μάλλον και αυτό πλέον δεν της το δίνει η τουρκία) και φερθεί ως ανωτέρω κάπως Ελληνικάοριοθετώντας την ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδας

Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς στρατιωτικός για να προβλέψεις ότι η τουρκία αν πιθανότατα θελήσει να επιτεθεί, θα το κάνει  στο πλέον ευρισκόμενο σε χάος μέρος της Ελλάδας. Στον  Έβρο.

Και συνεπώς θα πρέπει ά να σταματήσει άμεσα η εκεί συμβαίνουσα τραγική για τον Ελληνισμό κατάσταση του Σόρος και των υπερήφανων οπαδών του των ανοικτών συνόρων. Προφανώς διακυβεύετε πλέον η ασφάλεια του Ελληνισμού.

Δεν μπορεί συνεπώς  η από το 2016 (δείτε κατωτέρω) έμμονη ιδέα του κ. Μητσοτάκη να επιτραπεί να καταστρέψει τον Ελληνισμό

Ακούσαμε σχετικά σήμερα  τον ΥΠΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο να ομιλεί πάλιν για «φύλαξη» των συνόρων του Έβρου,  τεχνολογικά (με μέσα που ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΜΕ στο μέλλον …..), με φύλακες, και όπως είπε και με τις Ένοπλες μας Δυνάμεις.

Μίλησε  όμως παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος για κλειστό στρατόπεδο κτλ.  Και συνεπώς για ανοικτά σύνορα με καταγραφή των εισερχομένων. Και ως γνωστότατο,  μη δυνατότητα να επιστραφούν είτε στην Τουρκία είτε στις χώρες τους. ...


Η ιδέα (δείτε κατωτέρω) είναι από το 2016 και υπό άλλες  συνθήκες (όχι 1.000 την ημέρα) του ιδίου του κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τα σκυλιά δεμένα

Βέβαια θα ακούσουμε τώρα, μετά το «να τους πνίξουμε;» που είπε πρόσφατα και ο κ. Κουμουτσάκος, το «ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ

Δεν γνωρίζω αν οι σκοπιανοί «μακεδόνες» τους που δεν αφήνουν να περάσει λαθρομεταναστευτικό κουνούπι, τους «σκοτώνουν»

Δείτε τώρα το βίντεο από το Mega του κ. Μητσοτάκη και τις τότε παρατηρήσεις του γράφοντα που συνοψίζονται στο:
«Και μετά τι ;;  Το κρατάει  μυστικό για τον εαυτό του, το που θα  εγκλωβίσει τις περίπου,  πολύ επιεικώς, 400.000 των οικονομικών μεταναστών;; Δηλαδή  Το  20% των 2.000.000 που αναμένονται. Πρόκειται για ομαδική εγκεφαλική νεοταξική παράλυση για το τι πρόκειται να συμβεί»
  
Μητσοτάκης: Να υπάρξει διαχωρισμός των προσφύγων από τους παράτυπους μετανάστες,


=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.