Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Information and Consultation-New challenges

Η Ομοσπονδία Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων (ΟΒΕΣ) πραγματοποίησε στις 10 Ιανουαρίου 2020 Διεθνή Ημερίδα για τις ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με συμμετοχή Γάλλων συνδικαλιστών από τη  Συνομοσπονδία CFE CGC, Βούλγαρων συνδικαλιστών από τη Συνομοσπονδία PODKREPA και Ιταλών συνδικαλιστών από την Ομοσπονδία FAI CISL.
Από την Ελλάδα συμμετείχαν συνδικαλιστές μέλη της  Διοίκησης της ΓΣΕΕ, καθώς και από Εργατικά Κέντρα και σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Οι συνδικαλιστές αντάλλαξαν εμπειρίες και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ευρύ φάσμα των αλλαγών και προκλήσεων που επιφέρουν οι εξελίξεις στην τεχνολογία, στη νομοθεσία και στις επιταγές προστασίας του περιβάλλοντος   τόσο στην οργάνωση της εργασίας και τη λειτουργία των συνδικάτων όσο και στα προσόντα, που πρέπει να διαθέτουν οι εργαζόμενοι.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Information and Consultation-New challenges,  που συγχρηματοδοτείται από τη Γ.Δ. Απασχόληση της ΕΕ.
Περισσότερη ενημέρωση, μελέτες περιπτώσεων από όλες τις μετέχουσες χώρες και εργαλείο
αυτοαξιολόγησης των γνώσεων, ικανοτήτων και πρακτικών των συνδικαλιστών ως προς τις προκλήσεις αυτές μπορεί κανείς να βρει στο site του προγράμματος
www.newchallenges.obes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.