Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Κορονοϊός / Εμβόλια / Παγκοσμιοποίηση

"Σχέδιο αποπληθυσμού το Covid-19", λέει ανώτερος Ρώσος στρατιωτικός

Πιστεύουν "εκείνοι" ότι είσαι τόσο χαπακωμένος, φθορισμένος και απορροφημένος στη χαζή διασκέδαση, ώστε δεν μπορείς να συνδέσεις τις τελείες;!...
Σε αυτή τη βιντεοσκόπηση ένας πρώην συνταγματάρχης της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει ότι η τρέχουσα πανδημία (;) του κορονοϊού υπηρετεί 4 βασικούς στόχους:
1) Πληθυσμιακή μείωση
2) Πολιτικό έλεγχο επί του υπόλοιπου πληθυσμού
3) Μείωση της τρέχουσας χρηματοοικονομικής φούσκας
4) Εκκαθάριση γεω-οικονομικών ανταγωνιστών

Παρόμοια (αλλά πολύ περισσότερα) είπε πριν λίγες μέρες (τέλος Απριλίου 2020) και ο Ντέιβιντ Άικ (αυτός τον οποίο κάποτε θεωρούσαμε τρελό συνωμοσιολόγο) σε σημαντικότατό του βίντεο, που το κατέβασε το Youtube, εδώ:
"DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)"


Play Video
DAVID ICKE-BANNED VIDEO:"Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 5G ΜΕ ΤΟΝ DAVID ICKE

Δεν υπάρχει κανένας παγκοσμίος ίός ή κορονοϊός παρά μόνο η επικίνδυνη και θανατηφόρα ακτινοβολία του δικτύου 5G το οποίο όταν ρυθμίζεται στην συχνότητα των 60 GigaHertz σταματάει η πρόσληψη οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα και στους ανθρώπινους πνέυμονες.
Σε αυτό οφείλονται και οι τόσες χιλιάδες θάνατοι στην πόλη Wuhan όπου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το δίκτυο 5G. ...



Ο κορονοϊός είναι μία καλοστημένη απάτη ενορχηστρωμένη από την καμπάλ μέσω της βοήθειας του δικτύου 5G, των ερπετοειδών κυβερνήσεων και των ερπετοειδών ΜΜΕ η οποία έχει ως τελικό στόχο να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με νανοτσίπ έτσι ώστε να τον ελέγχει καλύτερα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που θέλει να αναπτύξει.
Ο Έλον Μασκ μέσω της τοποθέτησης επίγειων κεραιών και διαστημικών δορυφόρων ακτινοβολίας 5G όπως επίσης και ο Μπιλ Γκέιτς με την παρασκευή εμβολίων είναι οι πρωτεργάτες αυτού του παγκόσμιου υποχθόνιου σχεδίου για την ανθρωπότητα.
Οι άνθρωποι πραγματικά πεθαίνουν από όλες τις κοινές ασθένειες οι οποίες ταξινομούνται πλέον ψευδώς ως covid-19 βάση ενός απολύτως αναξιόπιστου και ανακριβούς διαγνωστικού τεστ το οποίο ο ίδιος ο εφευρέτης του έχει δηλώσει να μη χρησιμοποιείται για μεταδοτικές ασθένειες και ιούς γιατί δεν είναι το κατάλληλο !!!
Η μεγαλύτερη απάτη εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας….
Όσοι άνθρωποι παράγουν απλά εξωσώματα λόγω μίας απλής δηλητηρίασης των κυττάρων τους (είτε λόγω τοξικότητας του σώματος τους, είτε λόγω άγχους ή φόβου, είτε λόγω προυπάρχοντων ασθενειών τους, είτε λόγω έκθεσης τους σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο υγείας) καταγράφονται πλέον ως θετικοί με κορονοϊό covid-19 και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων και θανάτων ανά τον κόσμο.
Το σχέδιο της cabal είναι να φέρει και άλλα στημένα κύματα κορονοϊού στο άμεσο μέλλον ώστε ο ανθρώπινος πληθυσμός βλέποντας την επιδεινούμενη κατάσταση (ότι κλεινουν επιχειρήσεις και ότι μειώνεται η απασχόληση λόγω της επιβαλλόμενης καραντίνας) να αποδεχθεί από μόνος του βάση της ελεύθερης βούλησης του την λύση που θα του προταθεί από την καμπάλ η οποία θα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ο Bill Gates έχει ήδη επενδύσει 2,5 δισ !!! δολλάρια σε δωρεάν πειραματικούς εμβολιασμούς τα τελευταία δέκα χρόνια σε χώρες του τρίτου κόσμου για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο.
Το εμβόλιο θα φέρει γενετικό υλικό μέσα του το οποίο θα αρρωσταίνει τον κόσμο με ακόμα περισσότερους ιούς όπως επίσης και εμφυτεύσιμα νάνοτσίπ τα οποία θα αλληλεπιδρούν με τις επίγειες κεραίες και τους διαστημικούς δορυφόρους ακτινοβολίας 5G καθιστώντας πλέον τον άνθρωπο ως ένα τερματικό υπολογιστή συνδεδεμένο απευθείας με την τεχνητή νοημοσύνη.
Αυτά τα σχέδια θα υλοποιούνταν και θα εφαρμόζονταν μόνο εφόσον κανένας άνθρωπος στη Γη δεν γνώριζε την αλήθεια απλά τώρα επιταχύνονται οι διαδικασίες από την καμπάλ γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως το Γαλαξιακό Συμβούλιο βρίσκεται έξω από τη Γη και δεν έχει κανένα άλλο τρόπο διαφυγής από τη Γη.
Οι ερπετοειδείς ανθρώπινες συνειδήσεις της ελίτ συνεχίζουν να εφαρμόζουν την ερπετοειδή ατζέντα αλλα λόγω του ότι τα ερπετοειδή αφεντικά τους δεν υπάρχουν πλέον στη Γη ούτε στο διάστημα για να τους υποστηρίξουν φανερώνονται και αποκαλύπτονται αμέσως τα σχέδια τους στα μάτια όλων των εξελιγμένων ανθρώπων που γνωρίζουν την αλήθεια.
Η μη συναίνεση της ανθρωπότητας στην ψευδαίσθηση της εξουσίας αυτής της κλίκας είναι πλέον αυτονόητη και πρόκειται να ματαιώσει όλα της τα σχέδια.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK :http://www.facebook.com/groups/academyofinnerlight
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE:http://www.youtube.com/user/katerinakostaki1966


====================================================



Κορονοϊός και παγκόσμια οικονομία
Παράλληλα με τη σάγκα της επιδημίας του κορονοϊού, ένας οικονομικός πόλεμος μαίνεται, πίσω απ' το παραπέτασμα, ανάμεσα στις υγιείς και στις πονηρές δυνάμεις του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, με επίκεντρο τις ΗΠΑ, λέει το X22 Report.
http://x22report.com
Δημιουργία βίντεο: 23.3.2020
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Υποτιτλισμός: Κίμων Πετρόχειλος
Διάρκεια: 9:45

Ελληνικό κείμενο υποτίτλων:
Αυτό το διάστημα παρακολουθούμε ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα να βρίσκεται στο επίκεντρο και να κατακρημνίζεται.
Τι ακριβώς ήθελε από την αρχή ο Τραμπ;
Ήθελε χαμηλότερους φόρους και πολλά κίνητρα. Ήθελε πολλά κεφάλαια να βγαίνουν από το αποθεματικό της Federal Reserve. Γιατί; Διότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει αυτά τα κεφάλαια προκειμένου να ανοικοδομήσει την Αμερική και να την επιστρέψει στον λαό.
Υπάρχει ένας λόγος για όλα αυτά, επειδή ετοιμάζονται να ρίξουν ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα των κεντρικών τραπεζών.
Αυτό είναι που παρακολουθούμε ακριβώς τώρα να καταρρέει. Οι άνθρωποι σωστά σκέφτονται πως ολόκληρο το σύστημα καταρρέει τώρα. Το σύστημα που ο Τραμπ δημιουργεί – και είναι ευθυγραμμισμένο με τον Xi Jinping και είμαι βέβαιος και με τον Πούτιν –, θα είναι ένα νέο σύστημα που θα πάρει τη θέση του συστήματος των κεντρικών τραπεζών.
Ο Τραμπ και οι Πατριώτες δούλευαν πάνω σε αυτό από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι, πως η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο. Υπάρχουν αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης , συμπεριλαμβανομένων του Βελγίου, της Γαλλίας , της Πορτογαλίας, της Ισπανίας , της Ιταλίας εξ αιτίας όσων συμβαίνουν και πολλές από αυτές τις χώρες κοιτάζουν προς την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να τις βοηθήσουν. Δεν παίρνουν σχεδόν καμία βοήθεια. Είναι συγκλονισμένες και έκπληκτες καθώς βλέπουν πως η βοήθεια που χρειάζονται για την οικονομία τους, δεν έρχεται. Λοιπόν αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, διότι αυτές οι χώρες είχαν ανοιχτά σύνορα . Τώρα καθεμιά από αυτές τις χώρες κλείνει τα σύνορά της, ενώ γνωρίζουμε πως η ΕΕ είναι μία οικονομική σύμπραξη. Αυτό το σύστημα που έχτισαν στην Ευρώπη, καταρρέει. Τα πάντα καταρρέουν. Οτιδήποτε είχαν φτιάξει. Η ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών και ανθρώπων καταρρέει κι αυτή. Το σύστημα που ανέπτυξαν εκεί και που επρόκειτο να διαδώσουν σε όλο τον κόσμο δεν λειτουργεί.
Όλα όσα έθεσαν σε εφαρμογή, καταρρέουν ταχύτατα.
Και γνωρίζουμε πως ο Τραμπ και οι Πατριώτες θα οδηγήσουν αυτό το σύστημα στην κατάρρευση.
Πρόκειται να κάνουν την Κεντρική Τράπεζα να μειώνει τα επιτόκιά της συνεχώς ώστε να ακυρώσουν οποιαδήποτε άλλη δυνατή ενέργειά της. Θα την κάνουν να κόψει όσο το δυνατόν περισσότερο νόμισμα. Γιατί;
Θα το χρησιμοποιήσουν για να υπάρξει ανάπτυξη τόσο στους ανθρώπους, όσο και στις επιχειρήσεις, στη βιομηχανία, το εμπόριο .
4 τρις θα δοθούν στις επιχειρήσεις, στις μικρές επιχειρήσεις. Μετακινούν τα πάντα από την αρένα της Κεντρικής Τράπεζας και της Wall Street πίσω στην «Ορθή Οδό» ( εδώ χρησιμοποιεί τον όρο Main Street σε αντιπαράθεση με τη Wall Street) πάρα πολύ εύκολα και απλά.
Όλα αυτά έχουν συμβεί σκοπίμως. Σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών (των ΗΠΑ) Στίβεν Μνουσίν, βγήκε και είπε πως οι ΗΠΑ θα δανείσουν στις επιχειρήσεις 4 τρις. Τώρα η Fed (Federal Reserve - Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα) συνεργάζεται με το Υπουργείο Οικονομικών. Η Fed θα δημιουργήσει αυτό το νόμισμα το οποίο θα δανειστεί στις μικρές επιχειρήσεις. 5:54
Και σκέπτεται κανείς: «Δεν είναι αυτό πρόβλημα; Το να δανείσουν αυτά τα λεφτά στις επιχειρήσεις, στον κόσμο, σε όλους;»
Μα αν ρίχνεις τελείως το επιτόκιο, είναι κερδοσκοπία; Όχι.
Αυτό είναι μέρος του όλου σχεδίου.
To πλοίο αλλάζει πορεία τώρα αλλά αυτή η πορεία θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα δούμε διακυμάνσεις της αγοράς, ιδίως λόγω των ατόμων που στην προσπάθειά τους να προωθήσουν μια ύφεση, υπονομεύουν την αγορά.
Ο Τραμπ και οι Πατριώτες το καταλαβαίνουν αυτό αλλά πρέπει να κάνουν την αλλαγή όλου αυτού. Και ναι, θα προκληθούν σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηρίου, αλλά πιστεύω όπως έχει πει χαρακτηριστικά τόσο ο Τραμπ όσο και η Ρωσία πως όταν το Γεγονός έρθει σε πέρας, η Οικονομία θα είναι εξαιρετική.
Γιατί άραγε να τα λένε όλα αυτά; Τα λένε διότι καταλαβαίνουν, γνωρίζουν το Σχέδιο. Γνωρίζουν τι ακολουθεί. Κι αυτό που ακολουθεί θα είναι ένα Οικονομικό Σύστημα που θα ελέγχεται όλο από τους Πατριώτες.
Πιθανότατα το επόμενο βήμα θα γίνει με την ακύρωση της Κεντρικής Τράπεζας – όχι μόνο από τις ΗΠΑ, όχι μόνο από συγκεκριμένες χώρες αλλά πιστεύω από ολόκληρο τον κόσμο.
Και θυμηθείτε ότι αυτό το σύστημα κεντρικών τραπεζών είναι ένα γιγαντιαίο χταπόδι που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού.
Κι αυτή θα είναι μία οργανωμένη προσπάθεια καθώς όλες αυτές οι χώρες βρίσκονται πάνω στο ίδιο πλοίο, με τον ίδιο προορισμό, που θα εκθέσει το σύστημα των κεντρικών τραπεζών, το σύστημα των παγκοσμιοποιητών.
------------------
Η συνέχεια στο χρόνο 7:33 του βίντεο.


Η Κίνα θα κρυολογήσει| Σχεδίασαν μασόνοι την πανδημία του κορονοϊού;
Ο Μπιλ Ράιαν, του Πρότζεκτ Κάμελοτ, εξιστορεί την συνέντευξη που πήρε από έναν υψηλά ιστάμενο στην οικονομική ζωή της Αγγλίας το 2010, που του εξιστορεί τι ειπώθηκε μεταξύ μασόνων σε συναντήσεις τους στο Λονδίνο στις οποίες παρευρέθηκε: συζητούσαν την εφαρμογή ενός σχεδίου επίθεσης βιολογικού πολέμου στην Κίνα μέσα στα επόμενα χρόνια.
Μπορείτε να δείτε, στην ακόλουθη διεύθυνση, πως το βίντεο, διάρκειας 55 λεπτών, αναρτήθηκε στο Youtube το 2010:
https://www.youtube.com/watch?v=rw4z-rSwNjY
Υποτιτλισμένο στα ελληνικά: https://www.youtube.com/watch?v=pGOtzhb9VRY

Κι εδώ είναι η απομαγνητοφώνηση της ίδιας της συνέντευξης, στα αγγλικά: http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html
και σε ελληνική μετάφραση:
https://terrapapers.com/anglo-saxoniki-apostoli/
2:05

Το μασονικό σχέδιο βιοπολέμου προς Κίνα ("Αγγλο-σαξονική Αποστολή")
Ο Μπιλ Ράιαν, του Πρότζεκτ Κάμελοτ, εξιστορεί την συνέντευξή του από έναν υψηλά ιστάμενο στην οικονομική ζωή της Αγγλίας το 2010, που του εξιστορεί τι ειπώθηκε μεταξύ μασόνων σε συναντήσεις τους στο Λονδίνο στις οποίες παρευρέθηκε: συζητούσαν την εφαρμογή ενός σχεδίου επίθεσης βιολογικού πολέμου στην Κίνα μέσα στα επόμενα χρόνια, με σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας.
Εδώ είναι η απομαγνητοφώνηση της ίδιας της συνέντευξης, στα αγγλικά:  http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html
και σε ελληνική μετάφραση:

Το βίντεο μεταφορτώθηκε εδώ μεταφρασμένο από το παρακάτω κανάλι, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερα τέτοια βίντεο τού  Project Camelot:
βίντεο (πηγή): https://www.youtube.com/watch?v=pGOtzhb9VRY
κανάλι: https://www.youtube.com/user/AlphaZebra/videos
διάρκεια: 56:36

Ο Μπιλ Ράιαν, του Πρότζεκτ Κάμελοτ, εξιστορεί την συνέντευξή του από έναν υψηλά ιστάμενο στην οικονομική ζωή της Αγγλίας το 2010, που του εξιστορεί τι ειπώθηκε μεταξύ μασόνων σε συναντήσεις τους στο Λονδίνο στις οποίες παρευρέθηκε: συζητούσαν την εφαρμογή ενός σχεδίου επίθεσης βιολογικού πολέμου στην Κίνα μέσα στα επόμενα χρόνια, με σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Εδώ είναι η απομαγνητοφώνηση της ίδιας της συνέντευξης, στα αγγλικά: http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_interview_transcript_en.html και σε ελληνική μετάφραση: https://terrapapers.com/anglo-saxoniki-apostoli/ Το βίντεο μεταφορτώθηκε εδώ μεταφρασμένο από το παρακάτω κανάλι, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερα τέτοια βίντεο τού Project Camelot: βίντεο (πηγή): https://www.youtube.com/watch?v=pGOtzhb9VRY κανάλι: https://www.youtube.com/user/AlphaZebra/videos --------------------------------- Υποτιτλισμοί των Καλύτερων Βίντεο του Youtube http://www.YoutubeTranslations.gr
Συνέντευξη με εκπρόσωπο των Q
Εκπρόσωπος των Q στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, μας μιλά για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα...
https://www.facebook.com/QAnonGr/
https://www.youtube.com/channel/UCXGayAdOympquJrKFaao9lw/about
διάρκεια βίντεο: 1:45:43
      Σημείωση από VideoTranslations: Για να εξετάσει κανείς την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται, πρέπει να εκτεθεί σε διάφορα ερεθίσματα – πληροφορίες, απόψεις και συμπεράσματα. Στο θέμα της επικινδυνότητας της κατάστασης, υπάρχουν διάφορες οπτικές. Δεν προωθώ καμία συγκεκριμένη απλά επειδή ανεβάζω το βίντεο. Το βίντεο θα παρέχει ερεθίσματα ως προς αυτό το ερώτημα και άλλα. Κάποια από τα στοιχεία του μπορεί να καθρεπτίζουν την πραγματικότητα και άλλα όχι. Ή μπορεί όλα να την καθρεπτίζουν. Η επεξεργασία τους είναι υπόθεση του καθενός μας.
      Προσπαθώ και ο ίδιος να σχηματίσω άποψη για όλα αυτά.
      Ως προς τους Q γενικά, έχω εκτεθεί σε αυτούς από τον David Wilcock τον οποίο θαυμάζω, και για αυτό τους βλέπω θετικά. Δεν μπορώ να πω πως έχω μια «απόλυτη» γνώμη, ωστόσο. Αυτή είναι η προδιάθεσή μου αυτή τη στιγμή, με βάση τα ερεθίσματα τα οποία έχω λάβει.
      Όπως το αντιλαμβάνομαι, οι Q έχουν ένα όραμα παγκόσμιο, μα αποβλέπει στην αυτοδιάθεση των λαών και όχι στον έλεγχό τους από κεντρική εξουσία.
      Ως προς τη θρησκεία, στοχεύουν σε μια παιδεία που προδιαθέτει θετικά προς την πνευματικότητα, και αφαιρεί από τις δύο θρησκείες, τις γνωστές μονοθεϊστικές, χριστιανισμό και Ισλάμ, το στοιχείο του φανατισμού ενάντια στις άλλες θρησκείες. Οι Q δεν είναι εναντίον του θρησκευτικού συναισθήματος – κάθε άλλο –, ούτε και πιστεύουν ή προσπαθούν να οργανώσουν ένα κεντρικό πρόσωπο παγκόσμιο που θα έχει θρησκευτική εξουσία (Πάπας, Αντίχριστος ή ό,τι άλλο). Βέβαια, έχουν ένα δύσκολο έργο, διότι η πεποίθηση πως είτε πιστεύεις στον Χριστό είτε αλλιώς είσαι δαιμονόπληκτος ή πεπλανημένος, αν πιστεύεις σε άλλα θεία πρόσωπα, είναι έντονη στο χριστιανισμό, με πρώτον απ' όλους που την προωθούν τον Απόστολο Παύλο. Και αναφέρομαι σ' αυτόν, κι όχι στον Χριστό, διότι έχουμε δικά του γραπτά, ενώ δεν έχουμε οποιαδήποτε γραπτά του ίδιου του Χριστού, ώστε πραγματικά να ξέρουμε τι πρέσβευε. Δεν νομίζω πως η καλύτερη πηγή για να μου πει τι πρέσβευε ο Χριστός είναι οι οικουμενικές Σύνοδοι, οι οποίες μαγείρευαν μια θρησκεία για μια αυτοκρατορία (άρα ένα όργανο ελέγχου).
      Ως προς την οικονομία, ο αποκεντρωτικός προσανατολισμός των Q ("ΟΧΙ" σε μία κεντρική, παγκόσμια εξουσία) μοιάζει να εκδηλώνεται στην πρόσφατη ιδιωτικοποίηση της Federal Reserve από τον Τραμπ, η οποία υποστηρίζεται πως θα οδηγήσει στην πτώση των κεντρικών τραπεζών παγκοσμίως, και για αυτό στην άρση της εξάρτησης των λαών από κερδοσκοπικό ιδιωτικό κεφάλαιο, εξάρτηση που οδηγεί στον προμελετημένο δανεισμό και πτώχευσή τους – άρα στην φτωχοποίηση και στον χωρισμό τους σε εξουσιαστές, από τη μία, και, από την άλλη, σε άβουλες και πολυπαθείς (και φυσικά ομοιογενείς) μάζες.
      Να μια σειρά πρόσφατων, αγγλόφωνων βίντεο από τον David Wilcock πάνω στο ίδιο θέμα με του παρόντος βίντεο: τους Q, τους Ιλουμινάτι, τον κορονοϊό και την παγκόσμια επανάσταση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στον σατανισμό, που τελείται παρασκηνιακά τώρα, από διάφορα κράτη, στρατούς και ακτιβιστές, σύμφωνα με αυτόν. (Ας σημειωθεί πως ο σατανισμός είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης. Ως προς αυτό ο Wilcock είναι ξεκάθαρος).
Δεύτερο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=9Iop6X08bLU
Τρίτο βίντεο: https://goldenageofgaia.com/2020/03/30/david-wilcock-on-the-great-pandemic-iii-new-briefings/ (με γραπτή περίληψη των σημαντικότερων σημείων, στα αγγλικά)
Τέταρτο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=_cJWNiPvdCo (γραπτή περίληψη κάποιων σημαντικών σημείων εδώ:
https://goldenageofgaia.com/2020/04/05/david-wilcock-on-the-great-pandemic-part-iv-qa-pt-2/ )
Όλα τα παραπάνω βίντεο είναι πολύωρα. Κάποιος χώρισε ένα μέρος αυτών σε δεκάλεπτα κομμάτια εδώ:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLB180oQEVUyRsm_wYTTiezWAkJMI2Ngbk
Ντοκιμαντέρ για κορονοϊό-παγκοσμιοποίηση (1/3)
Βίντεο (μετάφραση των δύο πρώτων μερών προς το παρόν) από την βραβευμένη δημιουργό ντοκιμαντέρ Janet Ossebaard (https://twitter.com/janetossebaard?lang=en ) σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού. (δεύτερο μέρος εδώ)
Ως προς τη σύγκριση των θανάτων από κορονοϊό με αυτών από γρίπη (όπως αναφέρω στο βίντεο):
Στον παρακάτω σύνδεσμο το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ αποκαλύπτει επίσημα τον ανειλικρινή και προπαγανδιστικό χαρακτήρα των στοιχείων που δίνει το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σχετικά με τους θανάτους από γρίπη (με σκοπό την πώληση εμβολίων στους αδαείς ή αφελείς), καθώς ενώνει σε μία και μόνο κατηγορία τους θανάτους από γρίπη με αυτούς από πνευμονία (που έχουν πολλές και διάφορες αιτίες), και μετά παρουσιάζει το μείγμα ως θανάτους από γρίπη:
http://www.youtubetranslations.gr/CDC_flue_vaccine_propaganda.htm (στα ελληνικά)
Γράφει ο διάσημος δικηγόρος, περιβαλλοντολόγος και ειδικός στις βλάβες από εμβόλια Ρόμπερτ Κένεντυ:
«Αφαιρώντας την πνευμονία, ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που οφείλονται στη γρίπη μεταξύ των ετών 1979 και 2002 ήταν κατά μέσο όρο 1.348, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών για την Υγεία (NCHS). Το CNN αναφέρει κατά κανόνα αριθμούς σαράντα φορές μεγαλύτερους από αυτόν. Ο Δρ. Doshi κατηγορεί το CDC ότι ψεύδεται σκόπιμα σχετικά με τους ετήσιους θανάτους από γρίπη προκειμένου να "προωθήσει εμβολιαστικές εκστρατείες για το συμφέρον των μεγαλοφαρμακευτικών". Προειδοποιεί ότι "συνδέοντας αυθαίρετα τη γρίπη με την πνευμονία, τα τρέχοντα δεδομένα είναι στατιστικώς μεροληπτικά". Παπαγαλίζοντας πιστά τα φουσκωμένα από το CDC νούμερα, το CNN έχει γίνει συνένοχο σε αυτή την ετήσια κοροϊδία, καθιστώντας το τώρα δύσκολο να εκτιμηθεί με ακρίβεια ο σχετικός κίνδυνος του COVID-19 σε σύγκριση με τη γρίπη, και επομένως να εκτιμηθούν λογικά τα κατάλληλα μέτρα.»
σύνδεσμος
Δεν ξέρω αν η επιδημία του κορονοϊού είναι σοβαρή (ή αν πρόκειται καν για κορονοϊό, μάλλον παρά για ένα συνδυασμό από επιδράσεις του 5G, χειρισμό στατιστικών, ακατάλληλο τεστ και στημένα ρεπορτάζ, όπως κάποιοι ισχυρίζονται) . Αλλά ότι η επιδημία του κορονοϊού είναι λιγότερο σοβαρή από της γρίπης και άρα δεν είναι σοβαρή, είναι άκυρο επιχείρημα. Αυτό λέω.
Ο Alex Riz με ρώτησε:
«Χθες δεν ανεβασες το ιδιο βιντεο?»
Απάντησα:
«Είχα το ίδιο βίντεο και αυτό είναι copy. To ξανανέβασα κόβοντας το αρχικό μου σχόλιο στο οποίο έλεγα ότι δεν ξέρω πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός και ο καθένας ας το κρίνει μόνος του. Γιατί θέλησα να το κόψω αυτό; Τώρα δεν ξέρω καν αν υπάρχει ιός. Υπάρχουν θέματα που νομίζω πως πρέπει να ερευνηθούν και να συζητηθούν: αυθαίρετες στατιστικές, καταλληλότητα του τεστ, πόσοι πράγματι κάνουν το τεστ (και σε πόσους απλά υποθέτουν ότι έχουν τον ιό χωρίς να τον έχουν, μια που η στατιστική περιλαμβάνει αμφότερες τις κατηγορίες ως μία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CDC), στημένα ρεπορτάζ (σήμερα έπεσα πάνω σε ένα, που έδειχνε "άρρωστο" να τον περιθάλπει νοσοκόμα και ήταν τελείως οφθαλμοφανές ότι επρόκειτο για κούκλα, ενώ άλλοι έχουν πάει και βιντεοσκόπησαν νοσοκομεία που τα ρεπορτάζ έλεγαν πως δέχονται πληθώρα ατόμων για κορονοϊό, και ήταν άδεια), συμπτώματα του 5G (όπως πνευμονία) που είναι ίδια/παρόμοια με τα υποτιθέμενα συμπτώματα του κορονοϊού, μετακίνηση θανάτων από άλλες αιτιολογίες στην αιτιολογία του κορονοϊού (δηλαδή πεθαίνεις από ένα χρόνιο πρόβλημα άσχετο με τον κορονοϊό και καταγράφουν ότι πεθαίνεις από κορονοϊό [ https://www.youtube.com/watch?v=_qWmiWf81zI ] – ας μην ξεχνάμε και την έκθεση της ιταλικής κυβέρνησης που λέει πως όλοι όσοι πέθαναν είχαν άλλες νόσους), η παγκόσμια απαγόρευση στους γιατρούς να μιλήσουν άμεσα για το θέμα στο κοινό... Όλα αυτά τα έχω συναντήσει στα βίντεο που βλέπω και στα κείμενα που διαβάζω, και τελικά αισθάνομαι πως είναι καλύτερα να μην πάρω την οποιαδήποτε θέση, ακόμα και για την ύπαρξη του ιού. (Τείνω να πιστεύω πως υπάρχει ιός μα δεν είμαι σίγουρος για τίποτα). Ας μεταφέρω απλά πληροφορίες, κι ας αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του».
Ενδιαφέρον αγγλικό άρθρο στο National Post σχετικά με τις αβεβαιότητες των στατιστικών:
https://nationalpost.com/news/world/utterly-unreliable-the-mystery-behind-the-true-covid-19-death-rate
Διάφορα βίντεο για τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια στην υγεία εδώ.

διάρκεια βίντεο: 20:18

Ντοκιμαντέρ για κορονοϊό-παγκοσμιοποίηση (2/3) | Μπιλ Γκέιτς
Βίντεο από την βραβευμένη δημιουργό ντοκιμαντέρ Janet Ossebaard σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.
Πρώτο μέρος του βίντεο (δείτε και Περιγραφή): https://youtu.be/ceKA198Ylis
Το τρίτο μέρος δεν έχει μεταφραστεί.
Ελληνικό άρθρο που περιγράφει μια πρόσφατη συνέντευξη του Γκέιτς στην οποία προάγει την ιδέα ότι πρέπει να εμβολιάσει ολόκληρο τον πλανήτη. Έχει κοντά 6 εκατομμύρια προβολές και 28 χιλιάδες σχόλια μέσα σε δυο βδομάδες (από 6 Απρ. 2020).
https://www.sigmalive.com/news/international/622642/bill-gates-viotromokratia-i-nea-apeili-na-emvoliastei-olos-o-planitis-vid

         Η παρούσα ανάρτηση εμπεριέχει συμπληρωματικά στη συνέχεια απόσπασμα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Cold Case Hammarskjöld σχετικά με τη χρήση της πρακτικής των εμβολιασμών κατά του AIDS για την εσκεμμένη διάδοση αυτού.
         Από την Βικιπαίδεια σχετικά με αυτό το ντοκιμαντέρ:
         «Ο Δρ Σαλίμ Αμπντούλ Καρίμ ισχυρίστηκε σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στους Τάιμς της Νέας Υόρκης ότι η [εσκεμμένη] διάδοση ιού HIV δεν ήταν τεχνικά εφικτή τότε. Το άρθρο επισημαίνει αυτόν τον ισχυρισμό του ντοκιμαντέρ [δηλαδή ότι το AIDS διαδιδόταν εσκεμμένα στην Αφρική μέσω εμβολίων που γίνονταν στον αφρικανικό πληθυσμό από «λευκούς φιλανθρώπους»] ως θεωρία συνωμοσίας, παρά τις προηγούμενες αναφορές κατά τη διάρκεια της δίκης του Δρ Wouter Basson της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής -ο οποίος ήταν επικεφαλής του μυστικού βιολογικού πολέμου της χώρας Project Coast -, οι οποίες αποκάλυψαν την οπλοποίηση του HIV από τον Basson μέσω κατάψυξης του ιού [που σημαίνει ότι η εσκεμμένη βιοπολεμική χρήση του AIDS για την εξολόθρευση πληθυσμών ήταν όντως τεχνικά εφικτή εκείνη την εποχή].
         Τον Ιούλιο του 2019, το ντοκιμαντέρ ορίστηκε για το βραβείο Lux του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου -- η τρίτη φορά, στην ιστορία του βραβείου, που ένα ντοκιμαντέρ συγκαταλέγεται στους τρεις φιναλίστ.
         Το ντοκιμαντέρ έχει επίσης οριστεί για το Βραβείο Δικαιοσύνης 2020 από τον Κινηματογράφο για την Ειρήνη.»
         πηγή: Βικιπαίδεια 
         Λίγο πριν το τέλος έχω προσθέσει απόσπασμα από ομιλία που έδωσε ο Kihura Nkuba, ιδρυτής του Ευρύτερου Αφρικανικού Ραδιοφώνου, πρόεδρος της Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών Φορέων Ανατολικής Αφρικής και διευθυντής του Παναφρικανικού Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών, στο Τρίτο Διεθνές Συνέδριο για τους Εμβολιασμούς, του αμερικανικού Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τους Εμβολιασμούς (NVIC). Η ομιλία μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το C-SPAN (το κανάλι που μεταδίδει στις ΗΠΑ χωρίς επεξεργασία/editing τις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις και άλλα θέματα πολιτικού και δημόσιου ενδιαφέροντος, μη ψυχαγωγικό υλικό). Ο Nkuba καταγγέλλει τις αλλότριες δυτικές σκοπιμότητες πίσω από τα εμβολιαστικά προγράμματα στην Αφρική, προγράμματα τα οποία περιγράφει εμπεριστατωμένα ως καταστροφικά για την υγεία του αφρικανικού λαού. Η εστίαση είναι στην πολιομυελίτιδα, στην ανυπαρξία αυτής της αρρώστιας στην Αφρική πριν αρχίσουν τα εμβολιαστικά προγράμματα, και στους θανάτους και τις αναπηρίες που το εμβόλιο πολιομυελίτιδας έχει επιφέρει στον αφρικανικό πληθυσμό.
         Όχι ακριβώς αυτά που λένε σε εμάς οι παιδίατροι, σωστά;
         Το αν οι παιδίατροι μάς λένε ψέματα ή είναι οι ίδιοι παραπλανημένοι, ας το εξιχνιάσει ο καθένας για τον εαυτό του.
         Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του Nkuba υποτιτλισμένη εδώ.
         Ελληνικοί υπότιτλοι εδώ.
         Δύο ακόμα κλιπ που περιέλαβα:
         α) Ρόμπερτ Κένεντυ, διάσημος περιβαλλοντολόγος δικηγόρος με ειδίκευση στα εμβόλια, σε συνέντευξη στο Russia Today
         β) Ειδησεογραφική εκπομπή από το Next News Network. :
         Άρθρο (στα αγγλικά) με τίτλο: "Ο Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρς αντιτίθεται στην πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για πιστοποιητικά εμβολιασμού για το Covid-19" Στο βίντεο δείχνεται σχετικό κλιπ από την εκπομπή της Ίνγκραχαμ στις Ειδήσεις Fox.
        σύνδεσμος
        126 επιστημονικές οργανώσεις στηλιτεύουν την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για τις εμβολιαστικές της εκστρατείες που προκαλούν χρόνιες, αναπηρικές νόσους στον παγκόσμιο παιδικό πληθυσμό:
        "Ανοιχτή Επιστολή από 126 Διεθνείς Οργανώσεις προς την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την Ασφάλεια των Εμβολίων"
         σύνδεσμος
         βίντεο: "Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια"
         σύνδεσμος

διάρκεια βίντεο: 1:00:30

Μικροτσίπ, τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια κυβέρνηση (Ντέιβιντ Άικ)
Ο Ντέιβιντ Άικ περιγράφει πώς η τεχνητή νοημοσύνη διευκολύνει μια παγκόσμια δικτατορία και τις φάσεις που περνάμε της «εξοικείωσης» με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ρόλος αυτής της εξοικείωσης είναι να τις αισθανόμαστε τόσο πολύ σαν φύση μας, ώστε όχι μόνο να δεχτούμε μα και να θέλουμε να εγκαταστήσουν στο σώμα μας τρανζίστορ, με τα οποία θα μπορούν να μας ελέγχουν από απόσταση. Έτσι γίνεται εφικτή μια παγκόσμια δικτατορία, όπου ελάχιστοι κινούν ηλεκτρονικά νήματα και ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα. Όλα τα σώματα και τα μυαλά έχουν περάσει στην κατοχή τους.
         Βέβαια θα πιστεύουμε ότι μας έβαλαν τα μικροτσίπ τεχνητής νοημοσύνης για να μας κάνουν υπερανθρώπους. Αυτό είναι το τεχνοκρατικό αφήγημα, μέρος της σύγχρονης θρησκείας που λέγεται επιστήμη.
ΑΤΖΕΝΤΕΣ
Ποιες ατζέντες του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού αποτελούν δόγματα που πρέπει να δεχτείς; Διαβάστε εδώ, όπου επίσης συζητώ μαζί σας.

COVID-19
Όσον αφορά τo Covid-19, ποιες πληροφορίες και στατιστικές μάς αποκρύβουν;
«Επιδημιολογικά και Άλλα Στοιχεία για τον Κορονοϊό που δεν θα Ακούσετε στην Τηλεόραση (με βιβλιογραφικές αναφορές)»
σύνδεσμος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.