Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Συνταγματάρχης Kvachkov, πρώην ρωσική στρατιωτική μυστική υπηρεσία: "Τρομοκρατική επιχείρηση Coronavirus για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού"

https://www.youtube.com/watch?v=yLBsbjo9r2I&feature=youtu.be

Τσεσαρέ Σακτσέτι  Lacrunadellago.net
Μια σε βάθος συνέντευξη 360 μοιρών όπου αναλύεται κάθε θεμελιώδης πτυχή του φαινομένου του κοροναϊού και όπου αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ενοχλητικοί στόχοι του.
Αυτό είναι που ο συνταγματάρχης Βλαντιμίρ Βασιλίεβιτς Κβάτσκοφ, πρώην μέλος της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών, ο μηχανισμός των μυστικών υπηρεσιών ευφυούς ρωσικού στρατού και ο Σπέτσναζ, οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις, κυκλοφόρησαν στο κανάλι Studiya Rubezh.
Ο Kvachkov είχε ήδη τιμηθεί με το Τάγμα του Ερυθρού Αστέρα στην εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μετά την κατάρρευση του Τείχους του Βερολίνου με τη γέννηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας του απονεμήθηκε και άλλες διάσημες στρατιωτικές τιμές, όπως η τάξη του θάρρους.
Η εξέταση του εμπειρογνώμονα στρατιωτικών πληροφοριών είναι απλώς αφοπλισμός.
Ο κοροναϊός δεν θα είχε με κανένα τρόπο τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής παγκόσμιας πανδημίας ή μιας θανατηφόρας επιδημίας, αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν μια παγκόσμια επιχείρηση που πυροδοτείται από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ για να φτάσει στο τελικό επίτευγμα των στόχων τους.
Ο συνταγματάρχης δεν εξετάζει το ζήτημα και εξηγεί αμέσως την πραγματική φύση του κοροναϊού.
«Το φαινόμενο του coronavirus που ονομάζεται ψευδώς πανδημία πρέπει να εξεταστεί από την οπτική γωνία των παγκόσμιων δυνάμεων. Είναι ένα θρησκευτικό, πολιτικό, χρηματοοικονομικό, οικονομικό και εθνικό φαινόμενο. Επιτρέψτε μου να πω ότι δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα, πρέπει να θεωρηθεί μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να μελετηθεί αυτή η λειτουργία. Αυτές είναι παραγγελίες και ασκήσεις από τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. "
Επομένως, η ανθρωπότητα δεν θα αντιμετώπιζε με κανέναν τρόπο ένα φαινόμενο υγείας, αλλά μάλλον μια πραγματική τρομοκρατική επιχείρηση για τον επανασχεδιασμό του νέου γεωπολιτικού χάρτη του κόσμου.
Στη δεκαετία που μόλις ξεκίνησε, ο πλανήτης θα υποστεί ριζική μεταμόρφωση και ο κοροναϊός θα είναι το μέσο με το οποίο οι μεγάλες παγκόσμιες ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο από τα παρασκήνια, θα μπορούν να ακολουθήσουν έναν επαναλαμβανόμενο ορισμό του Kvachkov. τους στόχους τους.
Το πρώτο σημαντικό τέλος των μεγάλων ελίτ είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
«Αυτός είναι ο στόχος του κοροναϊού. Θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά, έχουμε λίγη πίστη στον Θεό και ακόμη λιγότερο στην ύπαρξη του Σατανά, του εχθρού της ανθρώπινης φυλής. Ο στόχος του κόσμου πίσω από τα παρασκήνια Σιωνιστικές και οικονομικές δυνάμεις είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι η σταθερή τους ιδέα, πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο "
Όπως μπορείτε να δείτε, ο Ρώσος εμπειρογνώμονας πληροφοριών εισάγει επίσης ένα εσχατολογικό στοιχείο στην ανάλυσή του. Το ιδεολογικό πλέγμα που θα υποστήριζε τις μεγάλες διεθνείς ελίτ θα ήταν στενά συνδεδεμένο με τη σατανική θρησκεία, σε αντίθεση και πικρό εχθρό του Χριστιανισμού.
Ο κόσμος μετά τον κοροναϊό ....
Ο μυστηριώδης ιός Wuhan θα ήταν το ιδανικό μέσο για τη δημιουργία ενός είδους κοινωνίας δύο επιπέδων, στην οποία η μεσαία τάξη θα αποχωρούσε βασικά από τη σκηνή.
Στον μετα-covid κόσμο, η πυραμίδα της εξουσίας θα αποτελούσε στην πραγματικότητα μια ελίτ που έχει απεριόριστα οικονομικά και χρηματοοικονομικά μέσα, κάτω από την οποία υπάρχει πλήθος φτωχών που θα αγωνιζόταν να λάβει τα βασικά μέσα για την καθημερινή διατροφή.
Η παγκοσμιοποίηση, επομένως, θα επιταχυνθεί προς την τελική της τελική φάση για να διευρύνει περαιτέρω τις κοινωνικοοικονομικές διαφορές υπέρ της κορυφής της πυραμίδας, αλλά όχι πριν μειώσει σταθερά τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη, ένα θεμελιώδες βήμα για την ανέγερση της νέας παγκοσμιοποιητικής τάξης .
«Πρέπει να υπάρχουν 100 εκατομμύρια ελίτ μέλη, και το πολύ ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη για να τους εξυπηρετήσουν. Τότε θα ζήσουν σε αφθονία στη Γη. Επειδή εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε πάρα πολλοί για τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια. Γι 'αυτό ο κοροναϊός και η οικονομική κρίση που προέκυψαν σχεδόν αμέσως συνδέονται μεταξύ τους. "
Ο πληθυσμός δεν οφείλεται στη θανατηφόρα ροή του κοροναϊού. Αν  κοιτάξετε τον επίσημο αριθμό θανάτων από κοροναϊούς,  ακόμη και αν λάβετε υπόψη όλους τους ανθρώπους που πέθαναν με άλλες σοβαρές ασθένειες, το ποσοστό σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό είναι μόνο ίσο με 0,0002%.
Ο πραγματικός παράγοντας που θα οδηγούσε σε μείωση του αριθμού των ανθρώπων στον κόσμο, αντ 'αυτού θα προήλθε από τις καταστροφικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία που προκαλεί η εξαναγκασμένη καραντίνα.
Στην περίπτωση της Ιταλίας μόνο, πιστεύουμε ότι η απώλεια του ΑΕΠ  θα ήταν ίση με -15% μόνο στο πρώτο εξάμηνο . Είναι μια άνευ προηγουμένου ύφεση στην ιστορία της χώρας.
Σε αυτήν τη νέα κοινωνία, επομένως, η οικονομική ευημερία της Δύσης θα εξαφανιστεί οριστικά και θα υπήρχε μια διαδικασία γενικευμένης οικονομικής ελληνικοποίησης.
Ο Kvachkov σταματά επίσης να εξετάζει τη νέα κατάσταση της παγκοσμιοποιημένης τάξης. Οι πολίτες δεν θα ήταν πλέον τέτοιοι, με άλλα λόγια, δεν θα είχαν εκείνα τα πολιτικά δικαιώματα που είχαν συνηθίσει να θεωρούν απαραίτητα κατά την ύπαρξή τους.
Οι μάζες θα αφεθούν στις παρακλήσεις και τις παρενοχλήσεις των μεγάλων διεθνών ελίτ, και αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει στην Ιταλία αυτή τη στιγμή.
Στην πραγματικότητα, είμαστε μάρτυρες του τέλους του κράτους δικαίου όπως ήταν γνωστό και της παρακμής των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων, που αντικαταστάθηκαν από διοικητικές εντολές σε ανοιχτή παραβίαση του συνταγματικού χάρτη.
Το Coronavirus είναι ο κόσμος στις 11 Σεπτεμβρίου
Το πρώην μέλος του Spetsnaz υπενθυμίζει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα επίτευξης αυτού του στόχου και αναφέρει την 9/11 ως προς αυτό.
"Η πρώτη απόπειρα κατάργησης αυτών των δικαιωμάτων από τους ανθρώπους έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Δεν φαίνεται να θυμούνται πολλοί ότι μετά την λεγόμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, το Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο στις Ηνωμένες Πολιτείες, κηρύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας . Οι παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια δημιούργησαν τα γεγονότα της 9/11. Τώρα έχουν μια άλλη δικαιολογία για να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο και να κυριαρχούν στην ανθρωπότητα. Γι 'αυτό βγήκαν με τον κοραναϊό. "
Εάν η 11η Σεπτεμβρίου ήταν σίγουρα η αιτία που θα μπορούσε να δικαιολογήσει όλους τους πολέμους των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή, ο κοροναϊκός σε αυτήν την περίπτωση θα αναλάμβανε την ίδια λειτουργία παγκοσμίως για να μπορέσει να οικοδομήσει την κοινωνία που έχουν οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ.
Τότε, όπως σήμερα, οι μεγάλες διακρατικές δυνάμεις θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία αυτών των γεγονότων, χωρίς τις οποίες θα ήταν πρακτικά αδύνατο να φτάσουμε στο επόμενο βήμα.
Από αυτήν την άποψη, θυμηθείτε ένα σημαντικό έγγραφο που υπογράφηκε από τους Αμερικανούς νεοσσούς, με τίτλο «Πρόγραμμα για έναν νέο αμερικανικό αιώνα».
Σε αυτό το μανιφέστο του 1997, συζητείται ρητά η ανάγκη να υπάρξει ένα «καταστροφικό καταλυτικό γεγονός όπως ένα νέο Περλ Χάρμπορ » ,  προκειμένου να δικαιολογήσει τους πολέμους του βαθιού κράτους της Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή.
3 χρόνια αργότερα, αρκετοί υπογράφοντες αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων των Ντικ Τσένι και Ντόναλντ Ράμσφελντ, μπήκαν στον Λευκό Οίκο και στην πραγματικότητα συνέβη ένα καταστροφικό γεγονός, δηλαδή η 9/11.
Τώρα για τον Kvachkov ο κοραναϊός θα είχε την ίδια λειτουργία, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα.
«Λαμβάνουμε πολιτικές πληροφορίες για ειδική πολιτική προπαγάνδα, ένα είδος ενημερωτικής ψυχολογικής προπαγάνδας. Είναι μια ειδική ψυχο-ενημερωτική λειτουργία των διεθνών παγκόσμιων δυνάμεων των μέσων ενημέρωσης που πληρώνουν οι σιωνιστικές φιλελεύθερες δυνάμεις που δημιουργούν αυτόν τον τρόμο τώρα. Τώρα βλέπουν ποιος υπακούει και ποιος όχι. "
Τα μέσα ενημέρωσης επομένως σε αυτήν την προοπτική θα είχαν τη λειτουργία να βυθίσουν τον πληθυσμό με τρομοκρατικά μηνύματα χωρίς να δώσουν χώρο σε μια σοβαρή επιστημονική αντίφαση σχετικά με τον πραγματικό κίνδυνο του Covid.
Αυτή θα ήταν μόνο η προκαταρκτική φάση στην οποία εμφανίζεται ποιος είναι πρόθυμος να υποταχθεί στο παγκοσμιοποιημένο καθεστώς και ποιος όχι.
Για τον συνταγματάρχη, ο επόμενος στόχος θα ήταν η Ρωσία, η χώρα που δεν ευθυγραμμίζεται περισσότερο με τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις όπου η κρίση του κοροναϊού δεν θα είχε τον ίδιο αντίκτυπο που έχει στη Δύση.
Μπορεί να διαφωνούμε με την ανάλυση του ρώσου στρατιωτικού εμπειρογνώμονα, αλλά πολλά στοιχεία που έφερε στο φως το πρώην μέλος της GRU συμπίπτουν τέλεια με αυτό που συμβαίνει.
Το Coronavirus αποδεικνύεται ότι είναι το ιδανικό μέσο για τον επανασχεδιασμό των σχέσεων εξουσίας της δυτικής κοινωνίας όπως ήταν γνωστό.
Ένας κόσμος που μοιάζει τρομερά παρόμοιος με αυτόν που περιγράφεται  στην έκθεση του 2010 που δημοσιεύτηκε από την οικογένεια Rockefeller , στον οποίο η πανδημία ανακοινώνεται πολύ νωρίτερα και οδηγεί ακριβώς στο είδος του πολιτικού συστήματος για το οποίο μιλάει ο συνταγματάρχης.
Το τελευταίο βήμα είναι η οικοδόμηση μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης στην οποία οι πολίτες απογυμνώνονται από τα δικαιώματά τους και μειώνονται στην τάξη των υποκειμένων.
Ένα τρελό δυστοπικό σύστημα που αντικατοπτρίζει μια διεστραμμένη και αντιχριστιανική εκδοχή της ανθρωπότητας. Ένα σύστημα που δυστυχώς φαίνεται πολύ κοντά στην τελική του υλοποίηση.


Πιστεύουν "εκείνοι" ότι είσαι τόσο χαπακωμένος, φθορισμένος και απορροφημένος στη χαζή διασκέδαση, ώστε δεν μπορείς να συνδέσεις τις τελείες;!...
Σε αυτή τη βιντεοσκόπηση ένας πρώην συνταγματάρχης της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει ότι η τρέχουσα πανδημία (;) του κορονοϊού υπηρετεί 4 βασικούς στόχους:
1) Πληθυσμιακή μείωση
2) Πολιτικό έλεγχο επί του υπόλοιπου πληθυσμού
3) Μείωση της τρέχουσας χρηματοοικονομικής φούσκας
4) Εκκαθάριση γεω-οικονομικών ανταγωνιστών

Παρόμοια (αλλά πολύ περισσότερα) είπε πριν λίγες μέρες (τέλος Απριλίου 2020) και ο Ντέιβιντ Άικ (αυτός τον οποίο κάποτε θεωρούσαμε τρελό συνωμοσιολόγο) σε σημαντικότατό του βίντεο, που το κατέβασε το Youtube, εδώ:
"DR. RASHID BUTTAR - Αποκαλύψεις για το φιάσκο του κορωνοϊου, εμβόλια, chip και η ατζέντα (ελληνικοί υπότιτλοι)"

https://www.brighteon.com/4f587e1d-1c19-4a68-a931-614a525a9259
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.