Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Αναφορά κατά του Καθ.Δ.Κούβελα στην Σύγκλητο, για παραπληροφόρηση δια συνειδητής δημόσιας στρέβλωσης επιστημονικών δεδομένων, με κίνδυνο της δημόσιας υγείας



ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ  ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΘ 
https://zoidosia.blogspot.com/2021/01/blog-post_8.html

Γραμματεία Πρύτανη
Γλυκερία Πήτα, τηλ: +30 2310 996703

Αθανασία Σταμάκου-Συρμακέζη, τηλ: +30 2310 996715

Ειρήνη - Μαρία Τζιώγα, τηλ +30 2310 996628

Σταύρος Σταυρουλάκης, τηλ +30 2310 996728

Φαξ : +30 2310 996706
e-mail: 
rector-secretary@auth.gr

 (Κοιν. και στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης)

 ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση:  Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ-GREECE    

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com, www.zoidosia.blogspot.com

 ΚΑΤΑ

Του Καθηγητού Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ

Δημητρίου Κούβελα

ΓΙΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Αξιότιμη Σύγκλητος, Κε Πρύτανη

Την  07-01-2021 στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας για τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει με τον εμβολιασμό με το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech, με τον κωδικό όνομα BNT162b2 (βλ.παρακάτω),  αλλά και για την σύστασή του και κατά πόσο αυτό είναι ασφαλές.

 https://www.megatv.com/2021/01/07/dimitris-kouvelas-sto-mega-to-emvolio-einai-eksairetika-asfales-telos-tou-2021-tha-oloklirothoun-oi-emvoliasmoi/?fbclid=IwAR16mKetl7Pe7c8M-ewjNn4Tff7q2BZ2NFENV6PSvU0h5XuCbJL6LQxNFGE

Όπως είπε ο καθηγητής, «το πρόβλημα των ειδικών δεν είναι πόσο γρήγορα θα εμβολιαστούν ακόμα 100 άνθρωποι, αλλά να υπάρξει ένα προϊόν όπου η ζυγαριά θα είναι υπέρ της ωφέλειας και όχι υπέρ της ζημίας».

Υποστήριξε ότι αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι για να εγκριθεί ένα εμβόλιο απαιτούνται σοβαρές διαδικασίες, καθώς το προϊόν που παράγεται απευθύνεται σε υγιή πληθυσμό που δε νοσεί. Για το εμβόλιο της Pfizer τόνισε ότι «ως προϊόν είναι εξαιρετικά ασφαλές».

Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι δεν είναι γνωστό τι γίνεται με τη δράση του όταν υπάρχει λοίμωξη από κορωνοϊό το διάστημα που μεσολαβεί από τη χορήγηση της πρώτης δόσης μέχρι τη δεύτερη.

Ωστόσο, γνωρίζοντας πλέον τη σύνθεση του εμβολίου, όπως υποστήριξε ο καθηγητής, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι πρόκειται για «μια σούπα από γνωστά προϊόντα», είναι δηλαδή ένας νέος  συνδυασμός παλαιών γνωστών φαρμάκων, τα οποία δεν προβληματίζουν τους επιστήμονες. Δεν περιμένεις –συνέχισε- να δηλητηριασθείς με  ένα παγωτό από βανίλια επειδή το φτιάξαμε με άλλο μηχάνημα. Συνεπώς το εμβόλιο έχει μέσα του πράγματα που έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε φάρμακα και δεν μας προβληματίζει…έγινε ακριβώς διαφορετικά με τρόπο για να προστατεύσει το m RNA.

Τόνισε μάλιστα, ότι ο κόσμος πρέπει να φοβάται τους ιούς και όχι τα εμβόλια.

Για το εμβόλιο της Moderna είπε πως φαίνεται να έχει ανάλογο προφίλ ασφάλειας, καθώς επίσης και το πλεονέκτημα ότι αναπτύσσει πιο γρήγορα ανοσία.

Κι όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι μέχρι τώρα έλεγε υπερβολές (δηλ. τα αντίθετα με αυτά που έλεγε εδώ), σε πλήθος καναλιών καθημερινά, όπως τον είχα ακούσει προσωπικά) ο αξιότιμος Καθηγητής, με ένα αμήχανο χαμόγελο είπε το μνημειώδες: «Κε Χασαπόπουλε, ξέρετε την υπερβολή την καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε γιατί στο τέλος, γελάμε κιόλας…αν δεν την καταλαβαίνει τι να σας πώ».

Έτσι κι εγώ, αφού μου δίνει την άδεια γελάω, αλλά με ναυτία για τα λόγια του Καθηγητή.

Και συνέχισε ανατριχιαστικά ιλαροτραγικά: «Ξέρετε, δεν καταλάβαινα τον φόβο μετάλλαξης του γονιδιώματός μας από το εμβόλιο που φοβάται ο κόσμος…ξέρετε το DNA μας κινδυνεύει από τους ιούς κι όχι από το (συγκεκριμένο) εμβόλιο. Αν επομένως ήθελαν να μας αλλάξουν το DNA θα το έκαναν με τους ιούς κι όχι με το εμβόλιο αυτό (που δεν έχει υποτίθεται DNA ή RNA).

Εδώ δεν θα μπώ στον πειρασμό να αναλύσω ότι το m RNA του εμβολίου αυτού μπορεί-θεωρητικά- να μεταφραστεί σε DNA και να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA δια του ενζύμου reverse transcriptase που υπάρχει στα telomerers των άκρων των χρωματοσωμάτων μας. Η ΕΜΑ (Eυρωπαικός ΕΟΦ, όργανο της ΕΕ) όμως παραδέχτηκε ότι ΔΕΝ έγιναν μελέτες για την μεταλλαξιογόνο τοξικότητα του εμβολίου αυτού στα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ (ωάρια και σπερματοζωάρια) που είναι ο μεγάλος κι υπαρκτός κίνδυνος, ούτε στις εγκύους.

Στην συνέχεια, ο Καθηγητής, για τη διαθεσιμότητα των εμβολίων, υποστήριξε πως αυτά δεν είναι αρκετά για να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και γι’ αυτό καθυστερούν και οι εμβολιασμοί.

Εκτίμησε ότι ο εμβολιασμός θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 2021. Ωστόσο, έχουν αδειοδοτηθεί ήδη τα αντισώματα, με τα οποία ο πληθυσμός που θα προσβάλλεται δε θα χρειάζεται νοσηλεία. Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν έρθει.

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ

Αξιότιμε Κε Πρύτανη

Όλα όσα είπε ο παραπάνω Καθηγητής είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ, με κίνητρα κι αιτίες τις οποίες φαντάζομαι, αλλά δεν μπορώ να τις εκφράσω.

Είναι ψευδή  διότι το m RNA του εμβολίου αυτού είναι πλήρως τεχνητό, ήτοι έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία του recombinant RNA, αποκλειστικά στο εργαστήριο, όπως το δημοσίευσε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία περιγράφει στο Lancet κι όπως επίσης  το περιγράφει και η CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use) (όργανο της ΕΜΑ), στην από 21-12-2020 επίσημε έκθεσή της για λογαριασμό της ΕΜΑ!

Η «εμβρυώδης» μέθοδος παρασκευής  του εμβολίου, στο Lancet την 12-12-2020! Όπως την δημοσίευσε η Pfizer-BioNTech:

Lancet, 12-12-2020, On Live Publication

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2932661-1

Κι εδώ το αντίστοιχο κείμενο της αξιολόγηση του εμβολίου από την CHMP (EMA) την 21-12-2020, το οποίο επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο συνιστά γενετικά τροποποιημένο φυσικό κορονοιό ...





ΣΥΝΕΠΩΣ, από την «δημοσίευση» κι έκθεση αυτή, προκύπτει ότι το εμβόλιο συνίσταται αποκλειστικά από τεχνητό (recombinantm RNA, ήτοι είναι ένας ΖΟΝ «γενετικά τροποποιημένος ιός» (σύμφωνα με την Ιατρική επιστήμη, αλλά και τις Οδηγίες 2001/18/ΕΚ, 2001/83/ΕΚ και του Κανονισμού 726/2004, βλ.παρακάτω, που προήλθε από την τεχνητή μετάλλαξη (σε δύο θέσης προλίνης) του «φυσικού» m RNA του κορονοιού. Κι είναι ΖΟΝ ΙΟΣ, διότι παράγει πρωτείνη S σε άμεση συνέργεια με το κύτταρο του ανθρώπου, η παραγωγή της οποίας είναι ο αποκλειστικό ΣΚΟΠΟΣ του εμβολίου αυτού, που αποσκοπεί στο να στραφεί το ανοσολογικό σύστημα τους ανθρώπου με τα αντισώματά του εναντίον της τεχνητής πρωτείνης S, έτσι ώστε να τα έχει έτοιμα στην περίπτωση εισβολής του φυσικού ιού, ο οποίος έχει στο περίβλημά του την δική του πρωτείνη S, δια της οποίας εισέρχεται στα ανθρώπινα κύτταρα.  Κανένας ΝΕΚΡΟΣ ιός δεν παράγει άμεσα, με την δική του ενεργό συμμετοχή πρωτείνη, σε συνεργασία με το ανθρώπινο κύτταρο. Γι` αυτό και η θερμοκρασία συντήρησής του είναι -70ο C, όπου διατηρούνται ενεργά, αλλά «εν υπνώσει», τα ανθρώπινα ζώντα κύτταρα.

Τέλος, οι συνέπειες της πρωτείνης S στον ανθρώπινο οργανισμό, όχι μόνο δεν έχουν ελεγχθεί αλλά υπάρχουν ήδη –λίγες προς το παρόν- ενδείξεις ότι μπορεί να προκαλέσει νόσο αντίστοιχη εκείνης του φυσικού ιού, διότι κι ο τελευταίος χρησιμοποιεί την δική του πρωτείνη S, για να εισέλθη στα ανθρώπινα κύτταρα!, ασκώντας εκεί την παθογόνο δράση του. Ειλικρινά, ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω την ΛΟΓΙΚΗ της κατασκευής του εμβολίου αυτού (το αντίστοιχο Ρώσικο Sputnik/Oξφόρδης είναι πολύ ασφαλέστερο διότι κατασκευάζεται με άλλη μέθοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ το ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ https://zoidosia.blogspot.com/2021/01/m-rna.html

Με την  αριθμό C(2020) 9598 /21-12-2020 απόφασης  της Επιτροπής για την υπό όρους (*)  άδειας με αριθμό (marketing authorization number) EU/1/20/1528 άδειας υπό όρους (conditional authorization), κυκλοφορίας και χρήσης στην Ευρώπη και την Ελλάδα, του εμβολίου "Comirnaty - COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside modified)", a medicinal product for human use, με EU Product Number EU/1/20/1528 (και με ΕΜΑ-European Medicines Agency  Number EMEA/H/C/005735/0000), η οποία (απόφαση της Επιτροπής) δημοσιεύτηκε στην αρ.2020/C 447 I/01/24-12-2020 Εφημερίδα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Η απόφαση της Επιτροπής εξεδόθη υπέρ τηςThis Decision is addressed to BioNTech Manufacturing GmbH, An der Goldgrube 12, 55131 Mainz, Deutschland (art.5 of the decision).

(*) η άδεια θα επαναξιολογείται κάθε μήνα με βάση τις ενδεχόμενες παρενέργειες που θα προκύπτουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2023!...ήτοι, μέχρι τότε οι εμβολιασθέντες χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες ως ζωντανά πειραματόζωα δωρεάν και με αμύθητο κέρδος των τελευταίων.

Η απόφαση της Επιτροπής συνοδεύεται από την περίληψη ANNEX I,II,IIIIV (συνολικά 32 σελίδες) SUMMARY OF PRODUCT CHARACTERISTICS  κι εξεδόθη κατόπιν της αρ. (2020) 9598 of  21 Dec 2020 γνωμοδότησης της ΕΜΑ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση-για να στερήσει την δυνατότητα στους πολίτες δικαστικής προσφυγής στο Συμβούλιο Επικρατείας- επιτρέπει και διενεργεί εμβολιασμούς των υγειονομικών στα δημόσια νοσοκομεία ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (υπουργική απόφαση)!, διαπράττοντες έτσι ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ.

Η Ευρωπαική Επιτροπή, με επικεφαλής την Πρόεδρό της Ursula von der Leyen αγόρασε από την Pfizer-Biontech, διέννημε σε όλη την Ευρώπη και παρώτρυνε την χορήγησή του  εμβολίου BNT162b2, το οποίο είναι «γενετικά τροποποιημένος ορφανισμός» (ΓΤΟ-GTO), χωρίς να πληρούνται οι προυποθέσεις προστασίας του ανθρωπο-περιβάλλοντος του Κανομισμού 726/2004.

Έτσι, άρχισαν ήδη στην Ελλάδα και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2, με πρώτους δημόσια εμβολιασθέντες την πολιτειακή (Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και Πολιτικής (Πρωθυπουργός, Υπουργοί) και Στρατιωτικής (αρχηγός ΓΕΕΘΑ) ηγεσία της Ελλάδος

Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης  φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοι οργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ την Ειδική για τους ΓΤΟ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος Ι παρ.1.6, Μέρος ΙV παρ.3.2.1.1.

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ  

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12,14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Η άδεια εμβολίου για την Ευρώπη δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ την 24-12-2020 (αρ. 13.2 Κανονισμού 726/2002).

Όμως, η άδεια αυτή ρητά αναφέρεται-ως θεμελιωτικό της νομιμότητάς της στοιχείο- στο άρ.14 Κανονισμού 726/2004 το οποίο όμως παραπέμπει στο Παράρτημα Ι Μέρος Ιπαρ.1.6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ η οποία απαιτεί, ως ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ (όπως το συγκεκριμένο), την προηγηθείσα κι εγκριθείσα διενέργεια περιβαλλοντολογιών αξιολογήσεων των επιπτώσεων από την χρήση του εμβολίου αυτού που είναι ΓΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (GMO), σύμφωνα με την παραπάνω νομοθεσία.

Από την εκδοθείσα όμως άδεια και την έκθεση της ΕΜΑ, προκύπτει ότι οι περιβαλλοντολογικές αυτές αξιολογήσεις ΔΕΝ έχουν γίνει, διότι η ΕΜΑ τις θεωρεί ΠΕΡΙΤΤΕΣ!

Και στην έννοια «περιβάλλον», κατά την Ιατρική και Νομική Επιστήμη, περιλαμβάνεται κι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Συγκεκριμένα η ΕΜΑ αναφέρει τα εξής στην από 21-12-2020 έκθεσή της:

η οποία είναι και ΨΕΥΔΗΣ, διότι το m RNA του εμβολίου είναι πλήρως τεχνητό, ήτοι έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία του recombinant RNA, αποκλειστικά στο εργαστήριο, όπως το δημοσίευσε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία στο Lancet και το περιγράφει και η CHMP (Committee for Medicinal Products for Human Use), στην από 21-12-2020 επίσημε έκθεσή της για λογαριασμό της ΕΜΑ!

Η «εμβρυώδης» μέθοδος παρασκευής  του εμβολίου, στο Lancet την 12-12-2020! (βλ.παραπάνω):

Lancet, 12-12-2020, On Live Publication

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2932661-1

Κι εδώ το αντίστοιχο κείμενο της αξιολόγηση του εμβολίου από την CHMP (EMA) την 21-12-2020, το οποίο επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο συνιστά γενετικά τροποποιημένο φυσικό κορονοιό (βλ.παραπάνω).

Από την «δημοσίευση» λοιπόν προκύπτει ότι το εμβόλιο συνίσταται αποκλειστικά από τεχνητό (recombinantmRNA, ήτοι είναι ένας ΖΟΝ «γενετικά τροποποιημένος ιός», που προήλθε από την τεχνητή μετάλλαξη (σε δύο θέσης προλίνης) του «φυσικού» m RNA του κορονοιού.

Συνεπώς: H προσωρινή, ειδική άδεια υπό όρους χρήσης του εμβολίου αυτού έχει εκδοθεί χωρίς να πληρούνται οι όροι (περιβαλλοντολογικές αξιολογικές μελέτες κινδύνων), που η ίδια η άδεια επικαλείται ως αναγκαίες για την εγκυρότητα και νομιμότητά της.

Οι δε όροι της άδειας αναφέρονται στις περιοδικές επαναξιολογήσεις του εμβολίου, σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία παρενεργειών κι αποτελεσματικότητας του εμβολίου, τα οποία θα εξετάζει η ΕΜΑ μέχρι τον Ιανουάριο του 2023…χωρίς-επαναλαμβάνω, περιβαλλοντολογικές μελέτες που είναι προΥπόθεση της έκδοσης της άδειας υπό όρους.

Και στην έννοια «περιβάλλον», κατά την Ιατρική και Νομική Επιστήμη, περιλαμβάνεται κι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: α) Η άδεια της Επιτροπής είναι άκυρη, ψευδής και παράνομη, β) η χρήση του εμβολίου παράνομη κι επικίνδυνη.

 ΚΕ ΠΡΥΤΑΝΗ, Αξιότιμη Σύγκλητος

Επειδή ο Καθηγητής Δημήτριος Κούβελας, ΕΨΕΥΣΘΗ ενώπιον του Ελληνικού λαού ΕΠΙΟΡΚΩΣ, προσβάλλοντας όλη την Ακαδημαική Κοινότητα και τον όρκο του, επειδή διέσπειρε ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που-εκ της ιδιότητάς του- θα επηρεάσουν πολλούς για να δεχτούν τον εμβολιασμό με ένα εμβόλιο που ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ στην εκπομπή ότι ακόμα δεν ξέρουμε τις παρενέργειές του, αλλά παραδέχτηκε πάντως ότι υπάρχουν παρενέργειες αν και σπάνιες (κι έτσι καλύφθηκε ύπουλα απ` όλες τις πλευρές) κι επειδή η ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ του στάση, προκάλεσε εύλογες υποψίες για τα κίνητρα της ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΑΣ αυτής μεταστροφής του, συμβάλλοντας έτσι, αφενός στον ψευδή καθησυχασμό πολλών ευκολόπιστων υποψηφίων εμβολιασθέντων-με οδυνηρές ίσως συνέπειες-αφετέρου απέχθεια κι αποστροφή των περισσοτέρων έναντι της επιστημονικής κοινότητας, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στα 1000..άδες σχολίων εναντίον του στο διαδίκυτο,

ΖΗΤΩ

να ελεγχθεί ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ και κατά την κρίση σας, να τον παραπέμψετε και στον Εισαγγελέα, δεδομένου ότι τα λεγόμενά του στην εκπομπή αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ και ΓΝΩΜΕΣ, αλλά σκόπιμη κι επικίνδυνη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ των γεγονότων ως προς την σύσταση και παρασκευή ενός φαρμάκου-εμβολίου γενικής χρήσης.

Στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, εάν προβλέπεται, ζητώ να παρευρεθώ κι εγώ να υποστηρίξω τις απόψεις μου

Μετά τιμής

Χαλκίδα 08-01-2021    Δημ. Αντωνίου

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.