Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Μήνυση για την Εισαγωγή στη ΜΕΘ του εμβολισθέντα, με το παράνομο εμβόλιο, κατά Δ/τών Νοσ/μείου και Ιατρών, Γ.Γ.Π.Π. .κ.α.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhDFRCS, Χειρουργού

Δ/νση:  Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ-GREECE     

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος        

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com

www.zoidosia.blogspot.com

ΘΕΜΑ:  1) Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»  χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.

           2) Εισαγγελική έρευνα για τις αιτίες εισαγωγής στην ΜΕΘ του Νος/μείου Νίκαιας Πειραιά, Υποδ/του Νος/μείου Αττικής, εμβολιασθέντος πριν λίγες μέρες με το παραπάνω παράνομο εμβόλιο

                                                   Αστυνομική Δ/νση Πειραιά και  Δυτ. Αττικής

Για τον αρμόδιο Εισαγγελέα

adpeiraias@hellenicpolice.gr    dapeiraia.public@astynomia.gr

dadattikis@astynomia.gr

Αξιότιμε Κε Διοικητά, Κε Εισαγγελέα

Η Ευρωπαική Επιτροπή, με επικεφαλής την Πρόεδρό της της Ursula von der Leyen αγόρασε από την Pfizer, διένημμε σε όλη την Ευρώπη και παρώτρυνε την χορήγησή του εμβολίου BNT162b2, το οποίο είναι «γενετικά τροποποιημένος ορφανισμός», χωρίς να πληρούνται οι προυποθέσεις προστασίας του ανθρωπο-περιβάλλοντος του Κανομισμού 726/2004.

Έτσι, άρχισαν ήδη στην Ελλάδα, με την άμεση συνέργεια του Υπουργού Υγείας και Γ.Γ. Πολιτικής προστασίας  και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.

Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης  φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοι οργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ  

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Η άδεια εμβολίου για την Ευρώπη δημοσιεύεται στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ (αρ. 13.2 Κανονισμού 726/2002) και τέτοια δημοσίευση ΔΕΝ υπάρχει.

Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.

Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.  

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του και τιμωρίας των υπαιτίων για την απόπειρα αυτή γενοκτονίας που επιχειρούν, από αύριο Δευτέρα 04-01-2021 στο Παν/κό Νος/μείο Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, με την συνέργεια των Δ/των των νοσοκομείων αυτών και των υπαιτίων ιατρών.


ΕΙΣAΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘ Εμβολιασθέντος Υποδ/του Νοσοκομείου

https://zoidosia.blogspot.com/2021/01/blog-post_30.html

Όλο το πανελλήνιο κατέστη μάρτυρας του δημόσιου εμβολιασμού την 27-12-2020 της ΠτΔ, Πρωθ/ργού κι άλλων πολιτικών και συνεχίστηκαν τις επόμενες ημέρες με τον εμβολιασμού ιατρών και νοσηλευτών σε νος/μεία της Αθήνας.   ....

Σήμερα 03-01-2021 ανακοινώθηκε ότι εμβολιασθής Υποδ/της «μεγάλου Νος/μείου της Αττικής» (τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν το όνομά του ή το νος/μείο που υπηρετεί) 55 μόλις ετών,  κατέρρευσε ξαφνικά και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκαιας του Πειραιαώ, ΠΙΘΑΝΩΣ από παρενέργειες του παράνομου αυτού εμβολίου.

Για τον λόγο αυτό και λόγω της σοβαρότητας του θέματος για την δημόσια υγεία όλων των Ελλήνων, ζητώ από τον εισαγγελέα να ερευνήσει εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο στον ιατρό αυτό δια της διενέργειας του εμβολισμού του με το παραπάνω παράνομο και χωρίς άδεια εμβόλιο, κατά των υπαιτίων, ήτοι του Δ/του του Νος/μείου που έγινε το εμβόλιο, του επιβλέποντος ιατρού (-ών) του εμβολιασμού και των υπευθύνων πολιτικών προσώπων προμήθειας  και «διαταγής» για την διενέργεια του εμβολιασμού.

Ταυτόχρονα ζητώ να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα αποφυγής παρόμοιων συμβάντων.

Μάρτυρας: Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Θριάσιου Νος/μείου, που επελήφθη του περιστατικού αυτού, όπως δημοσιεύτηκε.

Χαλκίδα 03-01-2021    Δημ. Αντωνίου

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.