Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Γιατί δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή - Τίποτε δεν γεννήθηκε και τίποτε δεν πεθαίνει...


Γιατί δεν υπάρχει μεταθάνατια ζωή
Όσο δεν ερευνάτε και δεν βιώνετε την ουσία και την αλήθεια που υπάρχει μέσα στο σώμα και σε όλα τα σώματα, τόσο, θα ελπίζετε σε μεταθανάτιες ιστορίες, χωρίς να ζείτε την ευτυχία τώρα εν ζωή. 
Θα ελπίζετε πάλι όπως σας υποσχέθηκαν οι οργανώσεις για ένα άγνωστο μετά, που σίγουρα δεν θα το βιώστε, διότι, για να έχετε εμπειρία, πρέπει να έχετε πρωτίστως συνείδηση. 
Σημειωτέων η περιγραφή είναι "κοντινή εμπειρία θανάτου" διότι ως γνωστόν και απόλυτα ουδείς πέθανε, σάπισε και μετά από έξη μήνες ξαναμπήκε και ξαναζωντάνεψε για να μας πεις τις εμπειρίες του. 
Η νιώθω τη ζωή και μετά νιώθω τις 5 αισθήσεις, πριν τη γέννηση, κατά το βαθύ ύπνο και μετά το θάνατο, απουσιάζει η συνείδηση, άρα δεν έχω καμία εμπειρία, για την ακρίβεια δεν μπορώ να έχω, κανείς δεν έχει...

 

Το δεύτερο βίντεο 
Εδώ: https://www.facebook.com/SofteningandHealing/videos/4049140128452104
 
  
  Softening and Healing - YetSpnocsiteriudnsmhaayect 

Παρακάτω ολόκληρο το βίντεο "η ζωή γεννά ζωή." ...

Σχόλιο από Makhs Makis
Από οποία μεριά και να το δούμε είτε υλιστικά είτε ιδεαλιστικά η επανάσταση είναι πρώτα υποκειμενική!
Τώρα για το θέμα προ γεννήσεως και μετά θάνατο όσο και να προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε νομίζω μόνο επιφανειακά μπορούμε να το αγγίξουμε.
Πρίν την ύλη υπάρχει ενέργεια... παρακαλώ αν κάνω λάθος να με διορθώσετε!
Συμφωνώ απόλυτα ότι για να πας μπροστά θα πρέπει να ξανά αποκτησεις την παιδική σου αθωότητα που σου έκλεψε αυτό το σύστημα!
  
 Απάντηση από Author: Softening and Healing
Makhs Makis πριν την ύλη δεν υπάρχει ενέργεια, η ύλη είναι ενέργεια. Στο σύμπαν δεν υπάρχει μόνο ενέργεια αλλά και ευφυΐα, πληροφορία, Σοφία. Δεν είναι υπόθεση, πως, πριν την ενέργεια και την πληροφορία, δεν είχατε αίσθηση της παρουσίας σας, δεν είχατε απορίες ή φόβους, και είναι απόλυτο γεγονός, πως δεν τα έχετε όλα αυτά στο βαθύ ύπνο. Αντί να εικάζεται, ψάξτε το γιατί, τι λείπει, και δεν είχατε και δεν έχετε την αίσθηση ότι είστε ζωντανός, και κάντε την έρευνα, όσο είστε ζωντανός. Τα βίντεο δεν βάλουν κατά της μεταθανάτιας ζωής, προσκαλούν να βιώστε το βασίλειο τώρα εδώ στη γη, εν ζωή....
  

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.