Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Συνειδητή εγκληματική πολιτική στην διαχείριση της θανατηφόρας πανδημίας


Δεν είναι παραλογισμός, είναι συνειδητή εγκληματική πολιτική

Δεν μπορείς να δώσεις άλλη λογική εξήγηση στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα αντιμετώπισης της θανατηφόρας πανδημίας.  

Η ίδια κυβέρνηση που έβαλε λουκέτο σε όλη την χώρα με λιγότερα από 1.500 κρούσματα την μέρα της θανατηφόρας πανδημίας, σήμερα Πέμπτη 8 Απρίλη, με 3.228 κρούσματα έχει ανακοινώσει την λειτουργία των Λυκείων και σταδιακά της αγοράς.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο είχαμε 73 νέους νεκρούς από την νόσο Covid-19, ενώ προέκυψε νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους ασθενείς, από την αρχή της πανδημίας, φτάνοντας τους 776. 

Και ενώ το αυτονόητο θα ήταν να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για την τιθάσευση της διασποράς του θανατηφόρου ιού στους χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ ο κυβερνητικός θίασος αρκείται σε μια επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος.

Να θυμίσουμε πώς καταλήγει η σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών:

 "Η κυβέρνηση έστω και τώρα πρέπει να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, να αφήσει τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και να ανταποκριθεί στα αιτήματα που έχει διατυπώσει η ΟΕΝΓΕ εδώ και πολλούς μήνες για άνευ όρων επίταξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων και για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μόνιμες προσλήψεις, εξοπλισμό και υποδομές".

Αλήθεια, αυτοί οι επιστήμονες της περιβόητης επιτροπής του Υπουργείου Υγείας που δίνουν άλλοθι στην κυβερνητική πολιτική αναλογίζονται τις εγκληματικές ευθύνες τους;

https://tsak-giorgis.blogspot.com/2021/04/blog-post_23.html

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.