Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ένα ακόμα απίστευτο σκάνδαλο: κυβέρνηση και Φουρθιώτης (Είναι ακόμα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Βρούτσης;)

Ως συνήθως άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής αποβλάκωσης της χώρας για όσα συμβαίνουν, το ένα πιο συγκλονιστικό από το άλλο. 

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η σιωπή των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας, ενώπιον των απανωτών φαινομένων ηθικής σήψης. 

Είναι ακόμα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Βρούτσης;

Για μία ακόμα φορά στη χώρα μας, η επικαιρότητα της Δευτέρας εμφανίζεται διχασμένη. Μέρος του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και σύσσωμοι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ασχολούνται με τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εργασίας και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση στην εφημερίδα Documento, και ειδικότερα, με τις καταγγελίες του για εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη με μπράβους στο υπουργείο (πριν τον ανασχηματισμό), με απειλές και τραμπουκισμούς, επειδή κατά τον πρώην υπουργό, είχε αποτραπεί «κομπίνα» σε βάρος των επιδοτήσεων του υπουργείου του. . . .

Η συνέντευξη ήρθε λίγες ημέρες μετά το ζήτημα με την αστυνομική φρουρά που είχε διατεθεί στον παρουσιαστή – επιχειρηματία, ενώ λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη, η ανοιχτή επιστολή της συνεργάτιδός του, Νανάς Παλαιτσάκη, αποκαλύπτει μία ακόμα πιο ζοφερή κατάσταση. Από την άλλη, για όλο το υπόλοιπο μηντιακό σύστημα, ιστοσελίδες, εφημερίδα και κανάλια, όλα τα παραπάνω απλώς δεν υπάρχουν. 

Στη μέση η κυβέρνηση, που όσο και να ακολουθεί την τακτική των συστημικών μέσων ενημέρωσης, μοιάζει αδύνατο να εξαφανίσει το θέμα, βλέποντάς το αντιθέτως να μεγαλώνει, ώρα με την ώρα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο thepressproject.gr

Μένιος Φουρθιώτης | «Ήρθε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε» καταγγέλλει ο Γιάννης Βρούτσης

4 Απριλίου 2021
Διαστάσεις σοβαρού πολιτικού σκανδάλου λαμβάνει η υπόθεση Φουρθιώτη, ύστερα από τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για τον παρουσιαστή.

Μιλώντας στο Documento, ο πρώην υπουργός εργασίας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατήγγειλε πως όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του παρουσιαστή στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εκείνος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε υπαλλήλους και ηγεσία.

«Σε αναζήτηση από το λογιστήριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Το ίδιο και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. 

Όταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν», δήλωσε στο Documento ο Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.avgi.gr

Διαβάστε επίσης 

Τι έλεγε ο Μένιος Φουρθιώτης

Τέλη Ιανουαρίου και αφού ο Γιάννης Βρούτσης έχει ήδη απομακρυνθεί, ο Μένιος Φουρθιώτης κάνει επικό αφιέρωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο, μεταξύ άλλων, αποκαλεί “Γεννημένο Ηγέτη”, ενώ εκθειάζει και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Γεμάτη ύμνους η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη για τους υπουργούς της ΝΔ. Δείτε βίντεο με αγιογραφίες των στελεχών και των συνεργατών … Continue readingΤι έλεγε ο Μένιος Φουρθιώτης

=====================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.