Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κλεάνθης Γρίβας νευρολόγος Ψυχίατρος : Συνέντευξη στην ERTOPEN 106,7 («Εμβόλιο mRNA, η σκόπιμη αποσιώπηση των κινδύνων» (audio)


"Την σκέψη και τον λόγο των ελεγχόμενων από την ελίτ Μέσων τον μονοπωλεί ο κορωνοϊός. 
Είναι τραγικό. Δεν είναι τίποτα ο κορωνοϊός σε σχέση με αρρώστιες που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν" 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον νευρολόγο – ψυχίατρο Κλεάνθη Γρίβα ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ERT OPEN 106.7. 


Η αποτελεσματικότητα των νέων εμβολίων mrna είναι από τρεις μέχρι και έξι μήνες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έχουμε αλλεπάλληλες επαναφορές του lockdown κάθε φορά που η εξουσία θα θεωρεί ότι πρέπει να εξουδετερώσει μια απειλή. Όχι τον ιό βέβαια. Το εμβόλιο έχει περιστασιακή δράση. Και φυσικά δεν είναι εμβόλιο. Είναι ένα εμβόλιο …Φραγκεστάιν. 

 Στο video που δημοσιεύουμε μπορείτε να τον ακούσετε:

 

ΕΜΒΟΛΙΑ #mRNA​: Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει ΕΠΙΔΡΑΣΗ 
στο ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ / Α. Γιαννακάκης

🔴 Παίζουν ζάρια με την υγεία μας: Χρειάζεται τεράστια κλινική έρευνα πριν τον μαζικό εμβολισμό mRNA 🔴 Το πώς θα συμπεριφερθεί το RNA μέσα στα κύτταρα του ανθρώπου δεν είναι ακόμη ακριβώς γνωστό 🔴 Άγνωστος ο χρόνος ημίσειας ζωής μες το κύτταρο 🔴 Οι φαρμακευτικές στις αναφορές τους επικεντρώνονται στο τρόπο παρασκευής του mRNA, αλλά δίνουν ελλιπείς πληροφορίες για το πώς επιδρά στο γεννητικό υλικό του ανθρώπου. 🔴 Γιατί χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ακόμη δεν είναι 100% ασφαλής. Λένε: - Τα οφέλη είναι περισσότερα από το... ρίσκο(!) - Το RNA δεν μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου... αρχικά. 🔴 Μπορεί να μην έχει παρενέργειες, αλλά μπορεί και να έχει! Η λειτουργία του RNA μέσα στο κύτταρο είναι "τυχαία". 🔴 Αν η τεχνολογία mRNA τελειοποιηθεί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια τεράστια γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων. Φαίνεται πως αυτός είναι ο στόχος. 🔴 Η τεχνολογία mRNA προσομοιάζει την εποχή που ανακαλύφθηκε η πυρηνική ενέργεια. Κινδυνεύουμε από μια νέα "πυρηνική βόμβα" στο χώρο της υγείας αν δεν υπάρξει έλεγχος. 🔴 Το mRNA εμβόλιο θα έπρεπε κανονικά να λέγεται "γεννητική θεραπεία" γιατί διαφέρει από αυτό που μέχρι τώρα ονομάζαμε "εμβόλιο". 🔴 Απόσπασμα από την Εκπομπή: https://youtu.be/gMltZleGp6k 🔴 Ακούμε τον Αντώνη Γιαννακάκη, Επίκουρο Καθηγητή Υπολογιστικής Μοριακής Βιολογίας στο ΔΠΘ.

   

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.